Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

samantka napisał(a):
Ślicznie ja jutro może też wstawie zdjęcie pokoiku mojej Małej 🙂 I oklask oczywiście jak będzie się dało 😁
W ogóle wszystkie mogłybyście się pochwalić jak tam wasze postępy 🙂

Ja dzisiaj kupiłam 2 body i komplecik z polarku taki śliczny różowy i przywiozłam całe pudło z ubrankami od szwagierki 🙂 narazie tyle w lutym bede kupowac reszte mam nadzieje że zdążę 🙂 a pokoiku nie bedziemy robic bo miszkamy z rodzicami i mamy tylko 1 pokój wiec musimy tylko łóżeczko wnieśc i pare drobiazgów. Osobnego pokoiku nie da się wygospodarowac a szkoda bo bym na pewno fajnie urządziła 😉

• Mamusia
U nas tez male mieszkanie jest,wiec za duzo nie poszalalam.Ale po wakacjach chcemy wieksze wynajac i wtedy juz Julci osobny pokoik urzadze.a jesli chodzi o zakupy,to mam juz chyba wszystko i jeszcze wiecej 😉A najgorsze jest to,ze i tak ciagle cos dokupuje.Ale to jest silniejsze ode mnie.U nas juz nawet pampersy,chusteczki,leki i kosmetyki dla malej stoja.A ja mam plan,zeby w tym tygodniu spakowac torbe do szpitala.Bo nigdy nic nie wiadomo,a to juz 34 tydzien 🙂

• Mamusia
Rany gościa jakie Wy macie przyspieszenie, na chwile Was opusciłą i juz 10 stron do przeczytania 😁 Pośmiałam się z tych lodów i z zachcianek 😁 A mnie dopadła znów zgaga i się mecze 😞 Emka śliczny pokoik... Ja tez niestety nie mam osobnego pokoju dla Synka, wiec u Nas w sypialni stoi jego łozeczko, komoda i narazie mobilna wanienka razem z przewijakiem... Ide jakas kolacje zorganizować ...