Skocz do zawartości

Marzec 20011, poczatek drogi | Forum o ciąży

katy_86

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Niunia nazwa leku odpowiednia do choroby, a bardziej narządów z nią związanych :P:P hehe Ja kiedyś brałam ciproxine na infekcje dróg rodnych.. też nazwa pasująca :P:P

Niunia korzyści są większe więc bierz... bo jeśli ty masz złe samopoczucie i chorujesz to dla Pawełka na pewno to nie jest na rękę...

• Odpowiedzi 15,5 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• samantka

2319

• MonisiaD

1525

• Niunia26

2070

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
M. przed chwilą przyszedł i powiedział, że już tak bardzo chciałby mieć Antosia na rękach, wycałować itd. słodkie to 😁DD ale powiem Wam, że okropne jest takie czekanie jak się wie, że juz tak blisko.
A to jeszcze coś dla humoru: (tylko bez obrazy, bo ja pod tym rudym to też trochę blondynka)
http://www.youtube.com/watch?v=lB8HXgrMY0U&feature=player_embedded

może jakiś kutafix z witaminkami 😁

• Mamusia
samantka napisał(a):
Niunia nazwa leku odpowiednia do choroby, a bardziej narządów z nią związanych :P:P hehe Ja kiedyś brałam ciproxine na infekcje dróg rodnych.. też nazwa pasująca :P:P

Niunia korzyści są większe więc bierz... bo jeśli ty masz złe samopoczucie i chorujesz to dla Pawełka na pewno to nie jest na rękę...

wezmę o 23, bo co 12 godzin trzeba, a jak wstaję o 11 to będzie w sam raz ;-)

• Mamusia
eMKa83 napisał(a):
M. przed chwilą przyszedł i powiedział, że już tak bardzo chciałby mieć Antosia na rękach, wycałować itd. słodkie to 😁DD ale powiem Wam, że okropne jest takie czekanie jak się wie, że juz tak blisko.
A to jeszcze coś dla humoru: (tylko bez obrazy, bo ja pod tym rudym to też trochę blondynka)
http://www.youtube.com/watch?v=lB8HXgrMY0U&feature=player_embedded

może jakiś kutafix z witaminkami 😁

Jaka blondynka 😜

nie wiem ile ma ta moja szyjka zawsze mi robił tylko badanie ginekologiczne podczas którego mówił :szyjka dluga i zamknięta, a jaka długa ona była to też nie wiem Teraz mi powedział szyjka macicy skrócona i rozwarcie na pół opuszka palca ma koniec pracy i leżenie W karcie ani słowa nie mam napisane, że nawet mi się skróciła ta szyjka a o wymiarach nie wspomnę

• Mamusia
dg30003 to niech Twoj lekarz zrobi Tobie USG dopochwowe i wtedy bedzie dokladniejszy wymiar.

Emka widzialam ten filmik juz kiedys.. No niestety Amerykanie sa lekko mowiac "glupi". Ich w szkolach ucza przewaznie tylko historii i geografii Stanow. Czesto jak ktos sie pytal skad jestem to nawet nie wiedzieli gdzie jest Polska 🙂

mi lekarz mierzył szyjkę w USG przez brzuch, zjechał nisko głowicą i mierzył, pokazał mi nawet jak się rozwiera. Ja mam rozwarcie na 0,5 cm tak mi mówił! a w karcie ciąży w rubryce inne objawy napisał jakimś skrótem o tej szyjce chyba ale nieczytelnie i nie wiem co dokładnie - tylko on wie 🙂 a mój obwód brzuszka wynosi 96 cm, nie mam dużo 🙂