Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej,
suszone owoce i migdały już testowałam i nic. Ale dzisiaj przed wstaniem z łóżka zjadłam 2 krakersy i poleżałam z 15 minut, a potem zjadłam trochę twarożka na śniadanie i jak narazie nie wymiotuję. Więc może wreszczie znalazłam na siebie sposób 🙂. Miłego dnia!

• Mamusia
oj mam nadzieję, że jednak mi to niedługo minie 🤢 dobrze słyszeć, że zdarzają się ciąże bez takich rewolucji, życzę Ci Cortez żeby tak już zostało do końca. Mówią, że ciąże z dziewczynkami dużo gorzej się znosi, a tu widzę po Twoim suwaczku, że pierwsza ciąża to chłopczyk..

• Mamusia
no wlasnie ja nie wierze juz w te mity 😉

z Kacprem bylo tragicznie 🙂 biegalam kilka razy dziennie do toalety fdo konca ciazy cos strasznego.

wiec to sie chyba nie sprawdza heheh Teraz mialam kilka razy mdlosci ..ale podobno druga ciaza jest lagodniejsza 😉

• Mamusia
coś w tych paluszkach musi byc bo pół dnia je podjadałam na zajęciach i teraz czuje sie rewelacyjnie. juz nie pamiętam kiedy tak dobrze było. nawet kolacje mogłam zjeść i mi smakowała a była to tylko zwykla bułka z żółtym serem który rano smakował okropnie. nie oczekuje ze ten stan bedzie trrwał długo ale ciesze sie jak narazie z tych kilku godzin 🙂 życzę wszystkim tak dobrego samopoczucia jak moje dzisiaj 🙂

• Mamusia
hej,
ja weekend też miałam w porządku ale dzisiaj niestety już biegam do toalety :-/. Dzisiaj mam wizytę u lekarza ale bez usg, a szkoda.. gdybym mogła to chciałabym co chwilę oglądać jak dzidzia rośnie 😉. Daj znać koniecznie w czwartek jak było 🙂