Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tyska_1 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Ja tez sie zarejestrowalam Ola!!!!!
Ale nie widze tam kwietniowek;/ i pierdole zostaje na Brzuszku Tyska nie opuszcze
Cie :P hehehe
DZIENX !! !! 😁 na Ciebie zawsze moge liczyc 😘

a ja to co
ja tez zostaje

• Mamusia
A ja dzis bylam na zakupkach i obkupilam sie troche, takze na lato jestem gotowa. Teraz wcinam serek plesniowy ( JAK MI GO BRAKOWALO !) i popijam lampka wina. A CO ! 🤪 jutro musze sprzedac dziecko i zrobie generalne porzadki w chacie a wieczorkiem moze skocza na jakiegos solara, korzystajac z ochlodzenia 🙂

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
Tyska_1 napisał(a):
Frytus150 napisał(a):
Ja tez sie zarejestrowalam Ola!!!!!
Ale nie widze tam kwietniowek;/ i pierdole zostaje na Brzuszku Tyska nie opuszcze
Cie :P hehehe
DZIENX !! !! 😁 na Ciebie zawsze moge liczyc 😘

a ja to co
ja tez zostaje
No pisalas tu ze sie zarejestrowalas.. wiec juz sie balam ze uciekniesz 🙂

Tyska_1 napisał(a):
A ja dzis bylam na zakupkach i obkupilam sie troche, takze na lato jestem gotowa. Teraz wcinam serek plesniowy ( JAK MI GO BRAKOWALO !) i popijam lampka wina. A CO ! 🤪 jutro musze sprzedac dziecko i zrobie generalne porzadki w chacie a wieczorkiem moze skocza na jakiegos solara, korzystajac z ochlodzenia 🙂

nastepna dołuje
ja sobie ostatnio kupiłam spodnie
ciążowe w pazdzierniku

kurwa.
nasze usypianie wyglądało tak, że usnęliśmy razem po 20 minutach płaczu: mało brakowało a naszego obojga. Spanie trwało 35 minut i zaczęło się wycie..
matko, opadam z sił:
ale zapakowałam wyjca w wózek i z takim głośnym i wrzeszczącym wyszłam do parku.
z wrzeszczącym wróciłam, wrzeszczącego wsadziłam do wanienki.. i nastał cud !!! do 2 minutach może Witold przestał w kąpieli wyć !!! 🤪 🤪 więc wydumałam, że słucha jak chlapię wodę ręką, no więc zaczęłam machać że wiry wodne mu pod dupskiem powstały ale przestał wyć !!!! 🤪 🤪 🤪
a potem o dziwo wył jak go wyjmowałam.
nie rozumiem dziecka.

Ale byłam z nim dzisiaj w jaskini solnej i powiem Wam, że super sprawa: nie dość, że byliśmy na seansie tylko my dwoje, to Witold super się zachował: usnął mi na rękach, na śpiocha włożyłam go potem do wózka i dopiero w domu się ocknął 😁
teraz będę z nim chodzić przynajmniej raz w tygodniu 🙂

i psia mać: nie mam kiedy jeść, dużo piję i nic nie chudnę !!! 😠 😠 😠 już na zawsze zostanę gruba !

aaaa.. miałam pytać ☺️
czy Wasze dzieci też z takim uwielbieniem ssą pieluchę tetrową tudzież ramię podczas odbijania?
Bo Witek, kiedy mam go przerzuconego przez ramię to z takim zacięciem ssie pieluchę, że zaczynam się martwić czy on dojada. Bo może ja głodzę dziecko ?? 😮 😮

• Mamusia
jak ja mojego odbijam to on albo ssie moje ramie labo swoja piastke zaraz po jedzeniu. A je juz z duzej butelki 😮 czyli okolo 140 ml , na noc daje mu 150 ml. To chyba taki odruch bo nie wierze ze on jeszcze glodny. Zreszta je o stalych godzinach, nic sie nie zmienia, nie wydziera sie jakos specjlanie w godzinach jedzenia wiec wnioskuje ze chyba mu starcza.

Kasia moja rzadko odbija bo już śpi jak ją biorę na ramię a przez sen nie zawsze jej wyjdzie a ja się nudzę czekając i ją odkładam ale już prawie w ogóle nie rzyga ani nie ulewa

matyldusia napisał(a):
Kasia moja rzadko odbija bo już śpi jak ją biorę na ramię a przez sen nie zawsze jej wyjdzie a ja się nudzę czekając i ją odkładam ale już prawie w ogóle nie rzyga ani nie ulewa

ty weź już się tak nie chwaaaall !!!
ale moja kuzynka 23 maja urodziła synka: takiego samego śpiocha jak Twoja Lenka: też na śpiku kąpie, karmi i w ogóle nie czuje że ma dziecko..

a moim marzeniem jest, żeby przespał w dzień choć dwie godziny 😁

• Mamusia
Kasia - moja jak jest najedzona to jest w takim błogostanie że się leje przez ramię ale jak jest głodna to też ssie ramię ewentualnie swoją piąstkę.
A dziś jak ją całowałam po buźce to i za ssanie mojego nosa się wzięła 😁 😁 😁 I po raz pierwszy zdarzyło się że mi się w kąpieli zesrała 😮 😮 😁 😁 😁 i na gwalt wodę wymienialiśmy i miala 2 kąpiele z czego bardzo była zadowolona bo kąpać się lubi, doszło do tego że gada i się śmieje jak na tatusia patrzy z dna wanienki 😁

Tutliputli napisał(a):
matyldusia napisał(a):

ty weź już się tak nie chwaaaall !!!
ale moja kuzynka 23 maja urodziła synka: takiego samego śpiocha jak Twoja Lenka: też na śpiku kąpie, karmi i w ogóle nie czuje że ma dziecko..

a moim marzeniem jest, żeby przespał w dzień choć dwie godziny 😁

oby Twoje marzenie się spełniło
Kasia małe sprostowanie na śpiocha się nie kąpiemy tylko jakby wyrywam ją ze snu , całą kąpiel leży spokojnie i się rozgląda a od dwóch tygodni zaczaiła że może sobie nogami popluskać więc pluska i po kąpieli myk myk wycieranko ubieranko karmionko i śpi już po 5 minutach ssania
no wiadomo że ma gorsze momenty albo nawet dni no ale i tak mogę powiedzieć ze ciągle śpi 😁

alexia_79 napisał(a):
Kasia - moja jak jest najedzona to jest w takim błogostanie że się leje przez ramię ale jak jest głodna to też ssie ramię ewentualnie swoją piąstkę.
A dziś jak ją całowałam po buźce to i za ssanie mojego nosa się wzięła 😁 😁 😁 I po raz pierwszy zdarzyło się że mi się w kąpieli zesrała 😮 😮 😁 😁 😁 i na gwalt wodę wymienialiśmy i miala 2 kąpiele z czego bardzo była zadowolona bo kąpać się lubi, doszło do tego że gada i się śmieje jak na tatusia patrzy z dna wanienki 😁

moja patrzyła na tatusia przez 5 tygodni i wiecie że jak zniknął pierwszy raz to go szukała wzrokiem bo nikt do niej nie gadał

Tutliputli napisał(a):
Pisałam kiedyś, że Witek lubi zakopać się do spania??
no i ma przez to potówki bo jak tylko go odkopię to się budzi 😠

Łysy, ale i tak go kocham 😁

co to za minka??????

Tutliputli napisał(a):
Pisałam kiedyś, że Witek lubi zakopać się do spania??
no i ma przez to potówki bo jak tylko go odkopię to się budzi 😠

Łysy, ale i tak go kocham 😁

zdjęcia mi nie wchodzą ?? 😮