Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

o widzisz jaki ładny spokojny Wicio
chyba ściemniasz z tym płaczem

a tak w ogóle moja niby tak przybiera i się wydłuża ale Wasze dzieci takie kolosalne mi sie wydają

alexia_79 napisał(a):
ale łysolek 😁

1. efekt ścierania ciemieniuchy 😁 😁 nikt mi nie powiedział, że to trzeba namoczyć oliwką i poczekać, ja nasmarowała i WACIKIEM wytarłam bo szczotki pod ręką nie miałam 😁

2. za tatusiem...

nie boje, zresztą chyba jest mu dobrze, bo zaczyna sam ją na siebie naciągać kiedy choć troszkę mu ją odsunę 😁 😁 ale na noc to zdzieram z niego żeby mu choć trochę skóra odpoczęła i potówki przewietrzyly.

alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):
Boże drogi nigdy bym jej tak nie opatuliła

co za różnica czy z czapką na oczach czy w pieluchach? 😜

czapkę sobie sama zaciągnęła 😜

no to ze mnie wyrodna matko ( w co nigdy nie wątpiłam) bo ja nigdy do niej w nocy nie zaglądam a jeszcze od momentu kiedy ją usłyszę czekam z 10 minut z nadzieją że zaśnie 😮
a raz zaglądałam bo nie obudziła się ani razu w nocy i przespała 12 godzin to wstałam tak o 4.00 popatrzyłam , poczekałam i nic

• Mamusia
matyldusia napisał(a):
no to ze mnie wyrodna matko ( w co nigdy nie wątpiłam) bo ja nigdy do niej w nocy nie zaglądam a jeszcze od momentu kiedy ją usłyszę czekam z 10 minut z nadzieją że zaśnie 😮
a raz zaglądałam bo nie obudziła się ani razu w nocy i przespała 12 godzin to wstałam tak o 4.00 popatrzyłam , poczekałam i nic

ja mam łóżeczko przy samym łóżku, tak że smoczka przez szczebelki wkładam nie wstając 😁 - mam ją cały czas under observation 😁

• Mamusia
ale jak moje dziecko sie budzi to ja tez od razu nie wstaje, czekam jakis czas z nadzieja ze zasnie. Niestety rzadko mi robi taka niespodzianke.. ale dzisiajw nocu jak sie wkurzykam na niego bo nie chcial zasnac i darl pape to wkoncu juz wychodzilam z siebie i wyszlam. polozylam sie a on doslownie z 3 minuty poplakal i zasnal.

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
matyldusia napisał(a):

ja mam łóżeczko przy samym łóżku, tak że smoczka przez szczebelki wkładam nie wstając 😁 - mam ją cały czas under observation 😁

ja mam tak samo wystarczy ze wloze reke miedzy szczebelki 🙂

alexia_79 napisał(a):
Zaraz muszę iść myć łepetynę i Grażynę golić bo wstać o 5.30 muszę a na 7,15 mam gina 🥴
Czekam tylko aż mąż ze sklepu wróci z zakupami

i co sam jeździ i radzi sobie???
Pamiętam jak w ciąży jeździliście razem bo niezastąpiona byłaś

u nas łóżeczko jakieś dwa metry ode mnie a tak długich rąk nie mam z resztą potrzeby wkładania smoczka też nie ma