Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Boze włąśnie sie dowiedziałam ze moja przyjaciólka ma raka szyjki macicy, boze i huj jej maz ja zostawił pojechał dos zwcji do kochanki... musze poczytac w necie na ten temat nie wiem czy to zawsze jest chemia czy wycinaja i nie ma jak to jest bo nic nie wiem o tym

Moje dziecko odrabia wczorajszą "grzeczność" przechodząc sam siebie:
pomału tracę cierpliwość i jestem gotowa na "wypłacz się" ☺️
Widać, że jest zmęczony, płacze przez sen ale nie potrafi usnąć: już mu pomogłam kupę zrobić bo myślałam, że to go męczy ale nie..
chwilowo śpi, nie wiem na jak długo 😮 😮 😮
jestem przekurwiście ( przepraszam ) zmęczona i głodna, no bo przecież ten jak nie w wózku na spacerze, to na rękach...
I mam doła: mam syf w mieszkaniu, od rana nie jadłam bo nie mam kiedy ( patrz wyżej ), ostatni obiad ugotowałam chyba z trzy tygodnie temu a moją frustrację pogłębia fakt, że na A. nie mogę liczyć: on jest wiecznie zmęczony i niewyspany ( nadmienię tylko, że w trakcie 6 tygodni wstał do dziecka w nocy ze 2 razy )

MAM WIELKIEGO DOŁA I CHCE MI SIĘ PŁĄKAĆ CO TEŻ PEWNIE UCZYNIĘ ZA PARĘ MINUT JAK SIĘ MOJA GNIDA DWORSKA ZNOWU OBUDZI I ZACZNIE WYĆ !!!

• Mamusia
Kasia - Matylda będzie już w poniedziałek z tego co pisała do mnie (ciekawe co tam na wizycie z tym niedosłuchem Lenki wynikło 🤨 ), widzę że nie tylko ja doła mam 😁 😁 😁 - różnica jednak jest taka że ja gotuję obiady co drugi dzień i mój S. wstaje w nocy i dziecko za każdym razem przewija jak ma mokro ☺️ Moje zadanie to nakarmić cycem i odbić (i też nie zawsze - czasem S. odbija)

Nina - jak te krostki robią się czerwone to mówię Ci że Vaneska ma trądzik - nie martw się - to ją nie swędzi.

A moja ma ciemieniuchę i jeszcze mi teraz dojdzie smarowanie oliwką i czesanie przed kąpielą 🥴

Wróciłam ze spacerku, dziecię jeszcze dosypia w wózku, kupiłam pierogi bo jutro wybywam do H&M 😁 i gotować nie będę a S. musi mieć siły żeby się dzieckiem zająć, chociaż jak go znam to zaczeka aż wrócę i mu odsmażę 😁

ps. Zapomniałam dodać że też jestem mega zmęczona, dziś jak śpiewałam małej nad łóżeczkiem to łeb mi spadał a ta oczy jak 5 złotych dalej, stąd się pewnie biorą nasze frustracje - tzw zmęczenie materiału

• Mamusia
tyminka napisał(a):
Boze włąśnie sie dowiedziałam ze moja przyjaciólka ma raka szyjki macicy, boze i huj jej maz ja zostawił pojechał dos zwcji do kochanki... musze poczytac w necie na ten temat nie wiem czy to zawsze jest chemia czy wycinaja i nie ma jak to jest bo nic nie wiem o tym
zycie jest okrutne..

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
tyminka napisał(a):
zycie jest okrutne..

jak widać, ludzie są bardziej... 🥴

Ola, no własnie mój dół wynika chyba z tego, że jestem rozczarowana postawą A. : jestem z dzieckiem i w nocy i w dzień bo Książę ma wszystko gdzieś: dziecko, moje zmęczenie, to jak wygląda dom ( czy bałaganiarz widzi bałagan ? :-/ )
i on jeszcze ma czelnośc wysyłac mnie na relaksujący spacer jak uśpię wyjące dziecko: już mu wczoraj wykrzyczałam,że nie sztuką jest mnie wysłać na spacer kiedy dziecko śpi a sztuką kiedy mały wyje ze zmęczenia, a ja opadam z sił i cierpliwości ( w tym czasie A. siedzi radośnie przed kompem.. )
Jakby obowiązek kąpania to dla niego wszystko..

Witek oczywiście znudzony jest wszystkim co nie jest moimi ramionami: łóżeczkiem, karuzelą, leżaczkiem, wózkiem, spacerem..
już wiem skąd mam wielkie ramiona 😁 😁

Dobra, mały znudził się leżaczkiem ( czy wspomniałam że jego drzemka trwała 15 minut ?! )
idę z nim na spacer..
kuźwaaaaa nooooo, już mi się trasy spacerów kończą 😁 😁

kurcze fajna pogoda ale przez nia te maluszki takie rozdraznione;/ moj maly spi mi jak zajac po pol godzinki i wypilby wszystko co moze nawet woda z wanienki mu smakuje.

• Mamusia
moj maly dzisiaj w dzien caly czas spal.. tylko cycek i spioch.. a od godz 20 dal tak popalic krzykiem ze nie wiem jak sie nazywam. I nie wiem czy go ta kupa meczyla czy kolka zaczyna sie 😞
Boje sie nocy.... 😞
kacper plakal i ja razem z nim.... 😞 i jeszcze sama w domu jestem 😠 😠