Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

alexia_79 napisał(a):
Matylda - ja się wypowiadać nie będę odnośnie P. bo moje zdanie znasz.. Ja bym do Przemyśla nie pojechała na Twoim miejscu, ale to ja... 🥴

A pomijając ten temat to co Ty małą w kurtkę ubrałaś? Zimno u Ciebie? 🤪 U mnie upał że mi pot po dupie leci, dzieciak rozebrany śpi i nawet jej pieluszką nie przykrywam.. 😮

na razie nigdzie się nie wybieram bo nie zamierzam sie tułać z dzieckiem po każdej kłótni- jeszcze jedna taka awantura i albo pójdzie na leczenie albo pójdzie nie z torbą a z torbami

Oj Ola czepiasz sie naszego stroju 😉 a to takie piękności getry, tunika i takie nie wiadomo co na trzy guziczki- to nie kurtka
ta fotka to rano była i trochę wiało później była już tak jak na tej drugiej fotce

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Rany ale wy macie akcje z tymi chłopami 😮 Nie zazdroszczę.
Matylda - Lenka to cudeńko - serio jest śliczna 🙂

A my dzisiaj pojechaliśmy na grilla ale nam dolało deszczem i gradem 🙂 Ubaw po pachy.
Odciski mam takie że na nogach stanąć nie mogę.

Jutro wizyta u gina i neurologa więc trzymać kciuki proszę 🙂 Ja będę dopiero wieczorkiem bo niestety ale prądu nie będę miała cały tydzień od rana do wieczora 😠 😠

No i się wkurwiłam bo dzisiaj rano o 0,5 kg więcej miałam - sama nie wiem po czym ale chuj - może w ciąży znowu jestem 😜 😜 😜

Poza tym nic nowego - moja mała dzisiaj była super spokojna i teraz już "piunka" jak to tatuś mówi.
Ja idę się pobzykac bo jeszcze nie mam dość 😉
Buziaki i słodkich snów.

• Mamusia
Mati śliczna córcia!!!!!!!!!!!!!!!!! Oj biedna Ty z tymi kłótniami tak b. Ci współczuję!!!! 😞 Wiola jaka Twoja dzidzia już duuuża 🙂 Będę mojego Synka musiała wkleić waży już 5 kg i mierzy 63 cm 🙂
A ja osiągnęłam w szybkim tempie wagę przed ciążową 🙂

hej Nina

Wiola bo będę cie nazywać "bzykiem" skąd ty tyle siły czerpiesz???? w takim tempie to ty szybko schudniesz 😉
Nina no koniecznie powinnaś wkleić fotkę a najlepiej kilka od razu
moja po urodzeniu mierzyła 55 a teraz ma 67 czy jakoś tak kolos jeden aż boje sie pomyśleć dokąd jej nogi będą sięgać

nudzem się 😉
jednak w ciąży tu było ciekawiej
mnie się jak zwykle spać nie chce a wy już pewnie słodko chrapiecie ( z wyjątkiem Wioli ona pewnie teraz stęka 😉)
a własnie mam pytanie: Wiola robicie to przy dziecku??????????????????????????

alexia_79 napisał(a):
Idę spać... chyba 😮
ale "coś" wisi w powietrzu 😎

no nie na darmo gumy kupiłaś ale jak nie wyjdzie to one chyba długi termin przydatności mają 😉
POWODZENIA

• Mamusia
Hej. Jestem i ja. Dzisiaj zaliczylam jeziorko z mezem i synusiem oraz znajomymi.Moje dziecko bylo pierwszy raz nad woda. Dzielnie to zniosl 😎 Pozniej grill u znajomych a mama jak zwykle siedziala z wredota moja. Teraz ide sie kapac i pewnie znow bede musiala jhakos wybrnac od obowiazku malzenskiego 🤪 no chyba ze wezmie mnie sila.. 🙂

• Mamusia
hej 🙂
a ja wrescie nadrobiłam bo nie było mnie ostanio bo byłam u przyszłej tesciowej z mała 😉 jak tam byłam to kapałam ja w krochmalu i jej ta cała wysypka prawie ze zeszła wiec chyba to nie był ten tradzik tylko potowki.
Co do bzykania u mnie tez całkiem całkiem wczoraj nawet robilismy to w nocy w aucie nad woda:P 😜
Ale tez ma zmartwienie z mała 😞 bo zauwazyłam ze jak nosi sie ja do gory to jej sinieja roczki i nozki jakby miał kiepskie krazenie 😞

• Mamusia
Dzień dobry

☺️ - to tyle komentarza odnośnie wcześniejszego mojego postu.

Ja już po śniadanku, pranko się kończy prać, zupka na gazie i kur..... wa gorąco - już mam dosyć, wolę żeby było 25 stopni max i lekki wiaterek bo nawet nie mam jak z dziecięciem na spacer iść 🥴

my siedzimy w domu rolety pozaciągane , młoda na razie w body ale myślę że koło południa w samym pampku będzie i skarpetach
i na gadanie jej się zebrało a ja nie mam weny dziś 🥴
Linka ja też kiedyś w aucie pląsałam ale to stare dzieje , jeszcze w miarę sprawna fizycznie wtedy byłam bo teraz sobie tego nie wyobrażam a z małą na pewno wszystko ok będzie ale pewnie trzeba to sprawdzić żebyś się mogła uspokoić
a ja ide sobie zrobić kawę

Matylda, o żesz w mordę, ja to się zawsze uśmieję tak, że lapka trzeba później czyścić 😁
Córcię masz śliczną i bardzo do Ciebie podobną, ale swoje chude nogi to mogłaś ze zdjęcia wyciąć a nie szczuć figurą 😉 😁 😁 😜
a co do facetów: ja swojemu dzisiaj rano już zapowiedziałam, że ja naszego związku NIE WIDZĘ, ze to się nie uda i pierdolę go... no może nie w taki sposób jak robi to Wiola 😉 😁
nie wiem czy coś z tego pamięta, bo spał. Cham jeden: SPAŁ !!!! robił coś, o czym ja marzę od dnia porodu !! 😠 😠 😠
Wiola, bohaterko moja 😉 😘

Wszyscy wczoraj świętowali nad wodą, tylko ja ze swoim nie mogłam dojść do porozumienia i skończyłam w łazience piorąc dywan ☺️
też woda 😁

alexia_79 napisał(a):
Dzień dobry

☺️ - to tyle komentarza odnośnie wcześniejszego mojego postu.

Ja już po śniadanku, pranko się kończy prać, zupka na gazie i kur..... wa gorąco - już mam dosyć, wolę żeby było 25 stopni max i lekki wiaterek bo nawet nie mam jak z dziecięciem na spacer iść 🥴

a co Ola szczytowania nie było czy nic nie było??????????????????????????????

ja muszę do miasta na chwilę poskoczyć a zajmie mi to ze dwie godziny no ale kurde przecież nie zrobię jej tego i nie zabiorę ze sobą w taki żar , chyba poczekam na mamę
wie któraś do której urzędy pocztowe otwarte????

Olaa, w pewnym wieku nie robi się już po nocnych akcjach tak: ☺️. Tylko tak: 🤪 🤪 🤪

Matylda, wyguglaj sobie 😜

idę i ja pranie wstawić..

ocho.. i dziecię obudzone 😠

KASIA co ja tam napisałam że komputer zmoczyłaś bo nie pamiętam ☺️
co do mojej nogi na zdjęci to i tak potraktowałam was łaskawie bo mam jeszcze jedno - istna KOSTUCHA 🤪 🤪 🤪

i co mam sobie wuguglać????? czy u Oli szczytowanie było????????

która pogada z moim dzieckiem bo mi się nie chce

a wiecie że dziś mnie widziała pierwszy raz w rozpuszczonych włosach i najpierw zaśmiała się w głos a potem zrobiła taką minę i w sekundzie sie rozwyła
chyba już czas na fryzjera

Matylda, ty kropkę postawisz i mnie to śmieszy 😁
wyguglać masz sobie działanie poczty polskiej 😜

a ja właśnie doznałam załamania nerwowo-psychicznego:
dziewczyna z pracy, z którą miałam baaardzo często różnice ideologiczne i nie pałałyśmy sympatią do siebie własnie awansowała i gdybym zdecydowała się na powrót do pracy: będzie moim kontrolerem !!
ja pierdooooollllę eeee nooo. Już mi się nie chce wracać do tej roboty.
Druga sprawa: nie ma mnie niecały rok a awansowali już chyba każdego kogo mogli 😮
jak wrócę, na bank dla mnie nie będzie miejsca.

więc Kasia dla ciebie stawiam
.
a nawet kilka
..........................................

no ale nie ma tego złego przecież miałaś majstrować drugie dziecko
a miejsce w pracy zawsze się znajdzie - zawsze możesz kartony rozpakowywać, albo ciuchy na wieszakach wieszać no albo z mopem po sklepie latać
ja to mogłabym nawet to ostatnie robić i nawet takiej roboty nie mam 😞