Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

ja raz zrobiłam bigosa z czerwonym winem - nie powiem brał w łeb 😁 😁
ale Eweliny autorski przepis też sobie skopiowałam 😉
ja mam filmik jak LENA się samu usypia ☺️
co by tu jeszcze zanim se pójdę
nie wiem 🤢
a dziś idę na siłownię tzn cała nasza trójka idzie P. mi pokaże co i jak a potem juz będę chodziła sama a on będzie zostawał z małą
jeju tam będzie tylu przepoconych, przepakowanych facetów ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
może akurat jakiś kopulant się trafi 😁

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

alexia_79 napisał(a):
Matylda - przepraszam, to nie był przytyk do Ciebie, do Was, ogólnie tak napisałam 🤢

Nina - dziękuję

wiem głupolu
ja po prostu żartowałam że rocznica to kolejny powód do święta - czyli np dp nic nie robienia albo do robienia wykwintnej kolacji 😁
apropo jedzenia - ja od dziś nic nie jem bo sie w moje jedne jeansy nie dopinam tj one sie na mnie nie dopinają szok
dziś tylko makaron ze słoniną na obiad 😁

• Mamusia
gizelda napisał(a):
ja raz zrobiłam bigosa z czerwonym winem - nie powiem brał w łeb 😁 😁
ale Eweliny autorski przepis też sobie skopiowałam 😉
ja mam filmik jak LENA się samu usypia ☺️
co by tu jeszcze zanim se pójdę
nie wiem 🤢
a dziś idę na siłownię tzn cała nasza trójka idzie P. mi pokaże co i jak a potem juz będę chodziła sama a on będzie zostawał z małą
jeju tam będzie tylu przepoconych, przepakowanych facetów ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️
może akurat jakiś kopulant się trafi 😁

po co Ci kopulant, reproduktora szukaj - jakiegoś rasowego samca, żeby dobre geny przekazał 😁
BTW - co masz do golizny P.? 😜

• Mamusia
bry 🙂
Wszystkiego najlepszego dla Amelki 😘
Gratuluje Lence 2 ząbka 🙂
Tysia rowniez gratulacje dla Krzysia, teraz bedziesz miala urwanie glowy 😁
Nina nagraj filmik i nam pokaz 🙂 ja tez nie moge mojego niczego nauczyc 🤢
aaa co do nocnikow, to slyszalam wiele opinii, ze te grające wcale nie są lepsze, tj potrafia zaciekawic dziecko, ale szybko się nudzą..sama tez mialam zamiar jakis muzyczny kupic, ale kupilam najzwyklejszy 🙂

• Mamusia
Kur*a ja tu oszaleje.. mieszkanie z babcią (mamą mojego taty) doprowadza mnie do szału 🤢
Mam już tego serdecznie dość, D O Ś Ć. Ta kobieta potrafi doprowadzić mnie do białej gorączki swoimi głupimi tekstami i zachowaniami..

Po 12 wpakuję małą w wózek i pójdę w pizdu, bo samo to, że ją widze 🤢 🤢 🤢
Mam doła, jest mi źle, mam dość, chce mi się spać, wszyscy dookoła mnie są dwulicowi.
Jeszcze jestem przed okresem 🤨

Echh... czy to się nazywa jesienna chandra?

😞 😞 😞 😞 😞

Dużo zdrówka i uśmiechu dla Amelki 😘

Wiecie co zauważyłam?
To, że kiedy moja mama ma wolne i jest w domu, więcej czasu spędza z Mają,
to mała strasznie się rozbestwia, np. kiedy ją kładę spać to się kręci, wygina.
Na ręce wiecznie chce. Jeżeli jestem z nią sama, to wie, że nie może sobie pozwolić,
jest spokojniejsza, jak jest zmęczona to po prostu zasypia, czy potrafi zająć się
sobą dłużej niż przy obecności mamy. Podoba mi się, że czuje respekt 😎

A jeżeli już się tak chwalimy, to ja powiem co moją nauczyłam.
Robi papa, kosi-kosi łapki, mówię "daj mamie" to daje mi do ręki, mówię "BE" to przestaje np. łapać, mówi nieświadomie co prawda: mama, tata, baba, dada. Na słowo "brawo" zaczyna klaskać. (zabrzmiało to trochę jak tresura)
Ale nie przekręca się na plecy, nie pełza i nie ma zebów moja szczerbata babuszka

☺️

• Mamusia
Asia - dziękuję w imieniu Lenki ☺️

Marta - niech Cię pocieszy wizja że już tylko 1-2 miesiące i będziesz wychowywać dziecko po swojemu i nie będziesz musiała patrzeć na N I K O G O 😉
Będziesz miała ochotę to se pierniesz za przeproszeniem i w gaciach albo nago pochodzisz, luz blues - głowa do góry kochana, inni mają gorzej 😉

Matylda
- ja cały czas czekam na szczegóły odnośnie golizny P. 😁

• Mamusia
alexia_79 napisał(a):
Asia - Wojtuś śliczny i jaki przystojniak w tej koszuli, tylko gdzieś mu się dół zgubił 😁 Już od małego go uczysz jak laski wyrywać? 😁 😁 😁 No i do taty podobny jak nie wiem wg mnie 🙂

hehe dziękuję 😁 ja mu żadnych lasek wyrywac nie pozwolę 😜 wlaśnie coraz więcej osób mówi, że Wojtuś do taty podobny, ja sama tego nie widzę 🙂

• Mamusia
szyszka napisał(a):
Jestem w ciężkim szoku, jak nasze dzieciaczki rosną 🤪

Jeszcze niedawno każda z nas pisała, coby zjadła, albo co ją boli, albo ja, że
rodzę już drugi tydzień 😁

A teraz proszę, zaczęty ósmy miesiąc, masakra 😮

noo, to prawda.. czas leci strasznie szybko.. Mój za 10 dni juz 8 miesięcy skończy 😲

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
Dziewczyny, mam pytanie. Chcę wyslac paczkę, żeby była na drugi dzień..nie wiem czy to da w ogole rade i jaki to mniej wiecej koszt ?

zalezy jaka duża, ja ostatnio wysyłałam jakies ciuszki, zapłaciłam ok.13zł a jak ma byc na drugi dzień to musisz priorytetem ale tez gwarancji nie masz, najpewniej kurier 😉

kuźwa w kuchni leki zapaszek po fajeczce , brzuszek otwarty w laptopie a ten se ot tak przychodzi i nosi dziecko przez 15 minut po czym ją zostawia na łóżku i se idzie a ta wyje 😠 😠 😠 😠 😠

Szyszka ja się ciesze że nasze babcie mieszkają od nas w odległości 2km a i to czasem wydaje sie za blisko ( teraz mamy do nich 102 km 😁 )
ale z kolei moja jest inna jak całymi popołudniami siedziała z moją mamą tzn była 😮 mam wyczyniała z nia cuda i dziwy chociaż z usypianiem tez sobie nie radziła jak ją zostawiałam
Asia Wojtaszek calusieńki tatuńcio 😁 😘
Ola z nagością chodzi o to że ja się kurwa zastanawiam po co on chodzi na tą siłownie 😠 😠 😠 chyba je tam po kryjomu ( w domu je niewiele mniej ode mnie 🥴 ) wczoraj sie rozebrał i normalnie dostrzegłam rozstępy, cellulit no i wielki bęben no taki jak w 9mcu ciąży , do tego rozrósł się w barach , mięśnie jakieś takie bycze i wielka , wielka duuuuuuuuupa i ogromne uda
a ptaszka prawie nie widać ☺️ ☺️ ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusia
niksssa napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
Dziewczyny, mam pytanie. Chcę wyslac paczkę, żeby była na drugi dzień..nie wiem czy to da w ogole rade i jaki to mniej wiecej koszt ?

zalezy jaka duża, ja ostatnio wysyłałam jakies ciuszki, zapłaciłam ok.13zł a jak ma byc na drugi dzień to musisz priorytetem ale tez gwarancji nie masz, najpewniej kurier 😉

a jak to jest z tym kurierem, bo ja jestem zielona w tych sprawach? ☺️