Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

alexia_79 napisał(a):
Taa Maja rojber, skąd ja to znam, spadywujem bo moja kable obrabia.... Matkoooo 😮 🤪

Idem karmić i na spacer

matko ja tu chyba nigdy nie pójdę na spacer 😠 😠 😠 😠

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczynki i chłopaki nadrobiłam w między czasie karmienia sprzątania itp.
składam serdeczne życzenia dla Amelki i wszystkich dzieciaczków o których zapomniałam ☺️
Dziękuje za miłe komentarze odnośnie zdjęcia w awatarze.
Cieszę się że komuś przepis może się przydać na bigosik 😘 ( u nas już zjedzony) ☺️ 😮
Dzieciaczki śliczne i Wojtuś i Majka agenciara

Matylda ale ty narzekasz na tego swojego chłopa 😠 Ukradnie Cie go jakaś małolatka i będziesz płakała wtedy jak go nie docenisz 🤢

phi
narzekam i narzekać będę
jak się uczłowieczy ( i nie mówię tu o wyglądzie ale o porywczym charakterze) to i jego wygląd będzie dla mnie bez znaczenia
a na razie patrzeć na niego nie mogę a on już za dwie godz będzie 😮 😮 😮 ale wtedy ja wybywam 😁

Ewelinaaleks napisał(a):
Świetny jest widzę że to normalne że dzieci które czworakują to czasem prostują kolanka a już się zastanawiałam co moje dziecko kombinuje 😮
a to ta mata którą chciałaś zamówić??

a ja nie wiem o co chodzi z tymi kolanami 😮

• Mamusia
gizelda napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
Świetny jest widzę że to normalne że dzieci które czworakują to czasem prostują kolanka a już się zastanawiałam co moje dziecko kombinuje 😮

no jak dziecko jest na czworaka i w takiej pozycji prostuje kolana i staje na stopach podparte rączkami na początku filmu to jest

• Mamusia
Ewelinaaleks napisał(a):
gizelda napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):

no jak dziecko jest na czworaka i w takiej pozycji prostuje kolana i staje na stopach podparte rączkami na początku filmu to jest
Ewelinko wstawie ci zaraz zdjecie mojego jak tak robi

a moja nic nie robi 😞
tylko się na rękach podniesie i tyle , i w takiej pozycji potrafi się na łóżku obrócić o 360st np za zabawką i łazi do tyłu o raczkowaniu nawet nie myśli 😮

• Mamusia
Tyska_1 napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):
gizelda napisał(a):
Ewelinaaleks napisał(a):

Ewelinko wstawie ci zaraz zdjecie mojego jak tak robi

no ja właśnie nie mogę na zdjęciu tego uchwycić ale wstaw to matyldzie będzie łatwiej zrozumieć bo ten mój opis może być taki nie jasny.
A to się śmiałam że jeszcze dobrze nie czworakuje a już do chodzenia się zwie 😁 😁

• Mamusia
gizelda napisał(a):
a moja nic nie robi 😞
tylko się na rękach podniesie i tyle , i w takiej pozycji potrafi się na łóżku obrócić o 360st np za zabawką i łazi do tyłu o raczkowaniu nawet nie myśli 😮

mój pełzał do tyłu jakiś miesiąc temu więc szykuj sie kochana i ty 😉

• Mamusia
Justyna, on jest mega! I jak szybko wstaje znowu do raczkowania ja na brzuszek opadnie. Te minki. Ech no gdybym miała babeczke tooooo miałby kolejna fankę 🙂

Ciekawe kiedy mój w końcu ruszy na czworaka, bo teraz bardzo szybko porusza sie po mieszkaniu , naprawdę ale tak dziwnie to robi. Tak jak kiedys opisałaś 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
Justyna, on jest mega! I jak szybko wstaje znowu do raczkowania ja na brzuszek opadnie. Te minki. Ech no gdybym miała babeczke tooooo miałby kolejna fankę 🙂

Ciekawe kiedy mój w końcu ruszy na czworaka, bo teraz bardzo szybko porusza sie po mieszkaniu , naprawdę ale tak dziwnie to robi. Tak jak kiedys opisałaś 🙂
moj dopiero smiga od dwoch dni, ale do tej pory to przesuwal sie na brzuszku, podciagal raczkami odpychal nozkami i smigal slizgajac sie na brzuchu 🙂