Skocz do zawartości

KWIETNIÓWECZKI 2011 | Forum o ciąży

joll

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Tyska_1

5074

• Ewelinaaleks

4927

• alexia_79

18937

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jak mialam zły humor tak i mam nadal.. nawet powiem ze gorszy 😞
Rodzice byli, ale juz pojechali. a ja....
Siedze jak debil w tym domu sama teraz, bo Moj kochany maz wyszedl sobie do kumpli.. Przeciez nie bedzie siedzial z marudna kobieta w chacie. Na dworze ma lepsze atrakcje 😞 eh.. szkoda gadac !!
Kur.. juz nie moge sobie wyjsc na dwor,cos zalatwi itp a co bedzie pozniej.. jak bedzie dziecko !?!
Co za życie.. 😞

wiec tutaj to chyab samemu trzeba dostosowac za i przeciw. Ja niestety bede musiala na maj i czerwiec wrocic na zajecia co prawda mam ich bardzo malo, ale jednak bede musiala wyjsc i nie bedzie innej rady jak butelka:/

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
Siedze jak debil w tym domu sama teraz, bo Moj kochany maz wyszedl sobie do kumpli.. Przeciez nie bedzie siedzial z marudna kobieta w chacie. Na dworze ma lepsze atrakcje 😞 eh.. szkoda gadac !!
Kur.. juz nie moge sobie wyjsc na dwor,cos zalatwi itp a co bedzie pozniej.. jak bedzie dziecko !?!
Co za życie.. 😞

teraz nie mozesz, bo masz chora noge i musisz lezec.. a dziecko nie zabrania Ci wcale wyjsc na dwor i zalatwiania spraw.. wrecz przeciwnie.. pakujesz torbe, wszystko co potrzebne dla dziecka i wychodzisz sobie na caly dzien 🙂 szukaj pozytywow kamikusia 🙂

• Mamusia
hej tu kwietniówka 2010 🙂 jakoś tak przypadkiem trafiłam na temat dopajania maluchów 🙂 u nas położne zalecały zwykłą przegotowaną wodę i to też raczej przy upałach tylko - bo jeśli karmimy cyckiem to to w zupełności wystarcza maluchowi 🙂 ot, takie pięć groszy od "starszej stażem" 😉 mam nadzieję, że się nie pogniewacie. życzę udanych ostatnich miesięcy swobody 🙃 😁

• Mamusia
Ania78 napisał(a):
hej tu kwietniówka 2010 🙂 jakoś tak przypadkiem trafiłam na temat dopajania maluchów 🙂 u nas położne zalecały zwykłą przegotowaną wodę i to też raczej przy upałach tylko - bo jeśli karmimy cyckiem to to w zupełności wystarcza maluchowi 🙂 ot, takie pięć groszy od "starszej stażem" 😉 mam nadzieję, że się nie pogniewacie. życzę udanych ostatnich miesięcy swobody 🙃 😁

pewnie, ze sie nie obrazimy i dzieki za rade 🙂

• Mamusia
asiaa2028 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
Co za życie.. 😞

teraz nie mozesz, bo masz chora noge i musisz lezec.. a dziecko nie zabrania Ci wcale wyjsc na dwor i zalatwiania spraw.. wrecz przeciwnie.. pakujesz torbe, wszystko co potrzebne dla dziecka i wychodzisz sobie na caly dzien 🙂 szukaj pozytywow kamikusia 🙂

jak na razie to widze same minusy ! 😞 Boze niech tren dzien sie juz skonczy bo ja zwariuje dzisiaj 😞

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
asiaa2028 napisał(a):
kamikusia napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=ZIaXr_eThas

😜

słodkie 😜

juz mam lepszy humor :] moj downek mi to kiedys poscil 🙂

ja tez juz to dawno temu sluchalam, ale akurat ta piosenka nie jest taka za wesola.. ale ten glosik normalnie potrafi dzialac na czlowieka 😁

• Mamusia
kamikusia napisał(a):
jaka mialyscie piosenke na pierwszy taniec ?? bo musze cos wybrac ale nie wiem co ??!! 🙂

ja tam mam to jeszcze przed soba, ale jak bylam na kilku weselach, to brali piosenke : Paula-Od dzis 😁 ale jakas taka ''Wasza'' musicie wybrac..