Skocz do zawartości

Kopie ! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nio i witam koleżankę o nicku jolk@. Ja dziś wkroczyłam w 11 tc, wiec 10 mam za sobą. U mnie było z róznymi przeszkodami, ale jak Tobie sie udało bez to wypada się tylko cieszyć 🙂

PS> dzoiewczyny co WY macie na mysli piszac o skurczach w nogach?? Bo ja od tamtego tygodnia miałam takie w łydkach, ale ze dwa razy. czy to jakis powód to zmartwień??

• Mamusia
Tak w lydkach skurcze , mnie na szczescie ominely, ja zaszlam za 1 razem jak przestalismy uzywac aantykon. niemyslalam w ogole o tym i tak wyszlo ...po 2 tyg od zaplodnia mialam grype jelitowa a bynajmniej tak mi sie wydawalo hehe a tutaj ciazaa heheeh

• Mamusia
Ja tych skurczy to nie mam silnych, tak czuje ze mi pulsuje w łydce. jeden raz w jednej nodze, potem za kilka dni w drugiej 🙂 Nie wiem.

Ja zrobiłam test, widocznie za szybko, i wyszło, ze nie ma ciąży. pojechalismy na wczasy, tam wypiłam kilka piwek, innego dnia wódeczke i którejs nocy były wymioty. Nawet nie pomyslałam wtedy bo inni tez nie za dobrze sie czuli. Okres sie spózniał to myslałam ze meczaca podróż. A tu potem... zaskoczenie. Tylko co zaczelismy sie starać o dzidzie i od razu się udało 🙂

Pozdrowionka dla wszystkich przyszłych mam 🙂

• Mamusia
Nio hehe podobnie jak u mnie jak miala ta niby grype to pojechala w ten sam wieczor na imprzke zaszalec i mi przeszlo potem sie wszytskim chwalilam ze grype przepilam hahah :P tydzien mi okres spoznial i zrobilam test tak se na faze ... bo czasem mi sie spoznial a tu niespodzianka 🙂 ale fajnie 🙂

• Mamusia
ehehehehe laski! ja miałam tak samo! staraliśmy się i za pierwszym razem się udało. Tyle że na początku test miałam negatywny a lekarz mi powiedział, że mam powiększony jajnik, że ciązy raczej tam nie ma (konował 🤨 ) i przepisał mi luteinę. Potem jak dalej po luteinie nie dostałam okresu to poszłam do innego gin i ten już stwierdził fasolkę :laugh:

• Mamusia
ja też cię witam Ewciu serdecznie. Widzę, że jesteśmy prawie w tym samym momencie, także możemy się troszkę porównywać 🙂

Powiedz mi bo nie bardzo wiem w co mam wierzyć. Lekarz po wielkości płodu obliczył że jestem w 8 tygodniu, a według ostatniej miesiączki jestem w 10? Która liczba bardziej prawdopodobna?