Skocz do zawartości

Kopie ! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pinezka ja również Cię witam.

Co do tej kawy to ja piję tylko rozpuszczalną z płaskiej łyżeczki i ze śmietanką albo mleczkiem. Powiedział, że takie to ze 2 dziennie mogę wychłeptać 🙂

Może Was to zainteresuje: pytałam go również o mleko, tzn. czy można dużo pić, bo niektórzy mówią, że dzieci potem mają skaze białkową. Powiedział, że jak nie jestem uczuleniowcem to mogę pić do woli.

Stetoskop mam w domu, tylko czy na moim etapie to ja coś usłyszę? ☺️
[URL=http://www.tik-tak.pl]

• Mamusia
    wrocilam wlasnie , ostania moja wizyta, mam rozwarcie na 1,5 cm tylko ;] wiec tak szybko nie pojdzie. w niedziele (jak nie urodze) to mam dzwonic do niego i w poniedzialek umowic sie znim na godzine konkretna do szpitala na ktg i usg jezeli nic sie nie bedzie dzialo wroce na kilka dni do domu jeszcze , a jezeli cos sie bedzie dzialo to zostane juz tam.Badanie na paciorkowca zrobione w piatek mam dzwonic po wynik 🙂sie smial ze juz moge palcem dziecko po glowce poodrapac:P i sie pytal ile skurczy mam jak mu powiedzialam ze 3-4 to mowi no wazne ze chociaz cos hehe:P a co do stetoskpu ja nic nie slyszlalam przez niego 🙂

• Mamusia
    nio, u Ciebie to już mały silny bokser 😉 ja jeszcze nie doświadczam bolesnych ciosów 😉 ale wszystko do tego zmierza 🤪 hmmm chociaż od paru dni czuję jakiś nieprzyjemny ucisk chyba w okolicach wątroby 🤢 jakby żebra mi się pogięły 😉 ale są i przyjemne momenty 🙂 jak się tak fajnie 'delikatnie' przeciąga i rozciąga 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
    witam panie ponownie po tak długiej przerwie miałam problemy z otworzeniem tej strony ale kryzys zażegnany.Zostało mi jeszcze 11 dni a maleństwo szaleje i niedaje spać w nocy bo co godzine biegnę do wc, dłuższe spacery odpadaja a zwłaszcza w plenerze heheh:laugh: Mój chłopak ma jutro urodziny i smieje się że bąbelek musi przyjść na świat właśnie jutro:laugh:

• Mamusia
    Witam wszystkie przyszłe mamy.Hmm tak czytam wasze rozmowy i dochodze do wniosku że u mnie wszystko było podobnie.heh:laugh: Może oprócz tego jak dowiedziałam sie, że jestem w ciąży:P Bo moją ciąże to przepowiedziała mi babcia już w pierwszym jej tygodniu. Nie chciałam jej wierzyć ale jednak miała racje 🙂

• Mamusia
    Witam po przerwie 🙂
    Ja byłam na usg w 21 tygodniu i dzidzia niestety nie chciała się nam do końca pokazać 😉 Pani doktor powiedziała że na 90% to chłopiec...ale się okaże-za kilka tygodni następne usg i może Bobasek wtedy odsłoni swoje krocze:laugh: :laugh: :P Pozdrawiam SERDECZNIE