Skocz do zawartości

Kopie ! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 539
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Heheh...mi brzuch już strasznie skacze 🙂Moje Słoneczko jest już duże i daje mamusi popalić 🙂Ale mi to wcale nie przeszkadza...a cieszy mnie fakt że z dnia na dzień kopniaczki będą coraz mocniejsze 😆 Cudowne maleństwo:laugh: Gratuluje tego sisiorka 🙂 Mój nie chciał się do końca wystawić 🙂 ale już 20 września wybieram sie na następne USG i mam nadzieje tym razem się uda ujrzeć co Bobasek ma między nóżkami:laugh:

• 2 tygodnie później...
  • Mamusia
No właśnie 🙂Ja byłam wczoraj z mężem na Usg...i niestety nie udało się potwierdzić że noszę w sobie mężczyznę 🙂Nie chciał pokazać swoich klejntów:laugh: Mój mąż zawiedziony...liczył ze pani doktor potwierdzi siusiaka:P Najważniejsze ze zdrowe...i waży już 1705 gram!!!Wielki Bobas rośnie 🙂Pozdrawiam

• Mamusia
Ja też się nie mogłam doczekać....a teraz czuję maluszka codziennie i nie zamieniłabym tego uczucia za nic na świecie 🙂Każdy ból jest nam w ten sposób wynagradzany!!!Mężczyzna nigdy nie poczuje pierwszego uderzenia małych rączek,nóżek...nigdy nie będzie miał satysfakcji z tego że najpierw dzielnie nosił przez 9 miesięcy ten słodki ciężar a później zniósł każdy ból by móc przytulić go do piersi 🙂Bezcenny Dar!!!!!I my mamy to szczęście 🙂

• Mamusia
ja poczulam pierwsze ruchy maluszka w 20 tygodniu. takie delikatne 🙂 ale od tamtego czasu jest barzo ruchliwym dzieckiem! kopie, wierci sie, przewraca a najbardziej upodobal sobie kopanie mnie w biodro hehe zwlaszcza jak siedze. czyli daje popalic! ale faktycznie faceci moga nam tego pozazdroscic!! najfajniej jest na uroczystosciach rodzinnych jak brzuszek plywa na prawo i lewo a wszystkie ciotki sie nad tym rozczulaja 😉 chcialabym juz zobaczyc te malutkie raczki i nozki ktore mnie tak bija 🙂

Cześć wam 🙂 Ja miałam jakieś połowe 21 tygodnia jak zaczął kopnąć pierwszy raz to takie było super uczucie że czasem nie da się tego opisać 😁 A teraz wariuje jak szalony zwłaszcza w nocy jak mam zamiar iść spać lub jak już sie przebudze 🙂 Ale nie zamieniłabym takiego uczucia za nic 😁 rzeczywiście mężczyzna nigdy tego nie dozna i nie wiem jakie to jest przyjemne hehe. Ale z tego się cieszę że jak mój mąz mi masuje brzuszek to zawsze coś poczuje to wtedy jest taki szczęśliwy że wszystko jest tak piękne. Pozdrawiam was serdecznie i życzę wam wszystkim dużo zdrówka i dobrego spokojnego rozwiązania 😉

• Mamusia
Ja też poczułam dosyć wcześnie mojego maluszka 🙂....bo już w 16 tygodniu 🙂A to moja pierwsza ciąża 🙂Mój mąż najczęściej kopniaki czuje na plecach 🙂Gdy się do niego przytulam 🙂Wtedy odczuwa każdy ruch i cieszy się z niego jak dziecko 😆 😉 :P Przedwczoraj byliśmy obejrzeć porodówkę na której będziemy rodzić...trochę to nas uspokoiło:P Polecam Wam dziewuszki zróbcie to samo 🙂 😘