Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
[aaaha to juz wiem
no my mutsiaka tez kupujemy razem ze spacerówką tylko urban rider no i fotelik pewnie maxi cosi ale jeszcze nie jestem pewna ale wózek na 100% no i chyba kupimy używany zestaw na allegro ale od zwykłego sprzedawcy a nie od handlarza moze trafi sie ktoś niedaleko nas ostatnio była aukcja z fioletową gondola i prawie jak nowa z fotelikem i bujaczkiem ale bez spacerówki ale to pozniej mozna dokupic niestety ktoś nas ubiegł ale cały czas pilnuje 🙂

Widze że nie tylko my chcemy kupić używany wózek 🙂

• Mamusia
monalissa napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
wiesz co nie montowałam , widziałam zamontowany pod gondola odwrotnie jest niz w spacerówce, zakupki wkłada sie od przodu.

aaaha to juz wiem
no my mutsiaka tez kupujemy razem ze spacerówką tylko urban rider no i fotelik pewnie maxi cosi ale jeszcze nie jestem pewna ale wózek na 100% no i chyba kupimy używany zestaw na allegro ale od zwykłego sprzedawcy a nie od handlarza moze trafi sie ktoś niedaleko nas ostatnio była aukcja z fioletową gondola i prawie jak nowa z fotelikem i bujaczkiem ale bez spacerówki ale to pozniej mozna dokupic niestety ktoś nas ubiegł ale cały czas pilnuje 🙂

widze ze nie tylko my chcemy kupić używany wózek 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
witajcie, ja dzis pospalam wyjatkwo. Nadrobilam 7 stron czytania 🙂
Sluchajcie czy jak Wasi bliscy/rodzina/znajomi przykladaja reke do brzucha to malenstwa nadal kopia? 🙂

hejka śpiochu 🙂 🙂
no własnie jak mała kopie i ktos przyłozy reke to ona od raz cicho jest i nic przestaje momentalnie ... 😉 tylko mamusia ja czuje 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Sluchajcie czy jak Wasi bliscy/rodzina/znajomi przykladaja reke do brzucha to malenstwa nadal kopia? 🙂

moje maleństwo kopie zazwyczaj wieczorem i rano więc jak jestem u mamy czy kogoś innego to tego nie czuja.

• Mamusia
fijolek napisał(a):

Nie moja dzidzia nie kopie. Nikomu oprócz męża nie udało się złapać dzidziulki ruchy 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
fijolek napisał(a):

hejka śpiochu 🙂 🙂
no własnie jak mała kopie i ktos przyłozy reke to ona od raz cicho jest i nic przestaje momentalnie ... 😉 tylko mamusia ja czuje 🙂

u mnie jest tak, ze jak Piotrek dotyka to jest jeszcze lepiej 🙂
i ostatnio jak jego brat z ciekawosci przylozyl reke to Fasola tez o dziwo nie uciekla.
Moze z raz zdarzylo sie ze jakas kolezanka dotknela i kopnela, ale tak to momentalnie robi sie cisza... 🙂 chowa sie.