wiesz co nie montowałam , widziałam zamontowany pod gondola odwrotnie jest niz w spacerówce, zakupki wkłada sie od przodu.
aaaha to juz wiem
no my mutsiaka tez kupujemy razem ze spacerówką tylko urban rider no i fotelik pewnie maxi cosi ale jeszcze nie jestem pewna ale wózek na 100% no i chyba kupimy używany zestaw na allegro ale od zwykłego sprzedawcy a nie od handlarza moze trafi sie ktoś niedaleko nas ostatnio była aukcja z fioletową gondola i prawie jak nowa z fotelikem i bujaczkiem ale bez spacerówki ale to pozniej mozna dokupic niestety ktoś nas ubiegł ale cały czas pilnuje 🙂
widze ze nie tylko my chcemy kupić używany wózek 🙂
MArinka... super zdjęcie, a jaki widok Was otacza.. tylko pozazdroscic 😘 Monalissa my tez bierzemy fotelik maxi cosi , gdzie nie pytamy to kazdy nam poleca... oczywiscie ze wzgledu na bezpieczenstwo.
Witam! Ja tylko na chwilke.Zaraz do pracy,do dzieciakow 🙂 Zycze wszystkim milego i slonecznego dnia! U nas piekna pogoda i pieknie swieci sloneczko!
Pozdrowionka.Pa wszystkim.
witajcie, ja dzis pospalam wyjatkwo. Nadrobilam 7 stron czytania 🙂 Sluchajcie czy jak Wasi bliscy/rodzina/znajomi przykladaja reke do brzucha to malenstwa nadal kopia? 🙂
witajcie, ja dzis pospalam wyjatkwo. Nadrobilam 7 stron czytania 🙂 Sluchajcie czy jak Wasi bliscy/rodzina/znajomi przykladaja reke do brzucha to malenstwa nadal kopia? 🙂
hejka śpiochu 🙂🙂 no własnie jak mała kopie i ktos przyłozy reke to ona od raz cicho jest i nic przestaje momentalnie ... 😉 tylko mamusia ja czuje 🙂
moje maleństwo kopie zazwyczaj wieczorem i rano więc jak jestem u mamy czy kogoś innego to tego nie czuja.
my chwilowo nie mamy osobnego pokoju dla Fasolki - bedzie z nami. Ale poniewaz mieszkamy w nowym mieszkaniu w zasadzie od kwietnia 2010 wiec wszystko jest nowiutkie 🙂
Nie moja dzidzia nie kopie. Nikomu oprócz męża nie udało się złapać dzidziulki ruchy 🙂
hejka śpiochu 🙂🙂 no własnie jak mała kopie i ktos przyłozy reke to ona od raz cicho jest i nic przestaje momentalnie ... 😉 tylko mamusia ja czuje 🙂
u mnie jest tak, ze jak Piotrek dotyka to jest jeszcze lepiej 🙂 i ostatnio jak jego brat z ciekawosci przylozyl reke to Fasola tez o dziwo nie uciekla.
Moze z raz zdarzylo sie ze jakas kolezanka dotknela i kopnela, ale tak to momentalnie robi sie cisza... 🙂 chowa sie.
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
ewelka_17
widze ze nie tylko my chcemy kupić używany wózek 🙂
Aneczka1983
Monalissa my tez bierzemy fotelik maxi cosi , gdzie nie pytamy to kazdy nam poleca... oczywiscie ze wzgledu na bezpieczenstwo.
Aneczka1983
fajna lampa do pokoju małej ??????????
justina1975
Pozdrowionka.Pa wszystkim.
ewelka_17
marinka
Sliczna!
Aneczka1983
fijolek
Sluchajcie czy jak Wasi bliscy/rodzina/znajomi przykladaja reke do brzucha to malenstwa nadal kopia? 🙂
Aneczka1983
justiks23
Aneczka1983
hejka śpiochu 🙂 🙂
no własnie jak mała kopie i ktos przyłozy reke to ona od raz cicho jest i nic przestaje momentalnie ... 😉 tylko mamusia ja czuje 🙂
ewelka_17
moje maleństwo kopie zazwyczaj wieczorem i rano więc jak jestem u mamy czy kogoś innego to tego nie czuja.
fijolek
my chwilowo nie mamy osobnego pokoju dla Fasolki - bedzie z nami. Ale poniewaz mieszkamy w nowym mieszkaniu w zasadzie od kwietnia 2010 wiec wszystko jest nowiutkie 🙂
marinka
Nie moja dzidzia nie kopie. Nikomu oprócz męża nie udało się złapać dzidziulki ruchy 🙂
fijolek
u mnie jest tak, ze jak Piotrek dotyka to jest jeszcze lepiej 🙂
i ostatnio jak jego brat z ciekawosci przylozyl reke to Fasola tez o dziwo nie uciekla.
Moze z raz zdarzylo sie ze jakas kolezanka dotknela i kopnela, ale tak to momentalnie robi sie cisza... 🙂 chowa sie.
joma
Mnie ta zauroczyła http://allegro.pl/lampa-wiszaca-bear-31-99818-candellux-for-baby-i1399845627.html 🙂
marinka
a ta jest taka dzidziusiowa 🙂
fijolek
mnie sie podoba 🙂