Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
marinka napisał(a):

No dokładnie 🙂 Już wiadomo która termin ma 1 a która ostatnia. Zobaczymy jak wyjdzie 🙂 🙂

Tak sobie pomyślałam, że później dorobi się jeszcze parę kolumn takich jak data porodu waga i wzrost dziecka i co tam jeszcze będziemy chciały

Super! Dobry pomysł ! 🙂 😁

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marinka napisał(a):
Dziewczynki a patrzyłyście jakie buteleczki dla dzidzi?? Jakiej firmy itd??

Ja kiedyś dostałam w ramach jakiejś akcji reklamowej darmową 125ml Aventa i koleżanka, która ma dzieci mówiła mi, że są bardzo dobre. Ponoć mają szeroki wybór smoczków z różną wielkością otworków i łatwiej z nich karmić.

• Mamusia
Hej majóweczki 🙂 Ja już na nóżkach a musze wam coś powiedzieć dołączam do brzuszków które robiły placuszki z jabłkami wczoraj sie źle czułam i mi sie nie chciało a dziś juz chodza za mna wiec pora sie najeść 😆
A i jeszcze chciaam wam powiedzieć ze dziś w nocy mój Nikoś urządził sobie w mamy brzuszku impreze. Mój mały robaczek tak szalał ze pół nocy spać nie mogłam a cały brzuszek to mi latał, a mądrala teraz śpi...eh nie miałam wcześniej takiej nocy i chyba dziś bez kawy nie przeżyje 🙂 Miałyście tak kiedyś?

• Mamusia
marinka napisał(a):
Dzień dobry Kochane brzuszki. Ja już na nogach i zjadłam śniadanie. Anielka ogląda bajki a ja poleżę sobie 🙂
Fijolek jakie słodkie te rampersy 🙂 i widzę , że uniwersalne 🙂 A gdzie ten rampers został zakupiony??

hmm w komisie z ciuchami dla maluchow 🙂

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Hej majóweczki 🙂 Ja już na nóżkach a musze wam coś powiedzieć dołączam do brzuszków które robiły placuszki z jabłkami wczoraj sie źle czułam i mi sie nie chciało a dziś juz chodza za mna wiec pora sie najeść 😆
A i jeszcze chciaam wam powiedzieć ze dziś w nocy mój Nikoś urządził sobie w mamy brzuszku impreze. Mój mały robaczek tak szalał ze pół nocy spać nie mogłam a cały brzuszek to mi latał, a mądrala teraz śpi...eh nie miałam wcześniej takiej nocy i chyba dziś bez kawy nie przeżyje 🙂 Miałyście tak kiedyś?

ja dzisiaj mialam podobna noc.
Jak sie przytulalam do meza to pytal co to jest? no wiec mowie mu:"a jak myslisz". Szalala cala noc i nad ranem czulam jak sie przewraca na drugi bok. Nigdy do tej pory nie czulam jej tak intensywnie.