Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
monalissa napisał(a):
hej dziewczynki jakas taka przybita jestem bardzo mozliwe ze jeszcze przed urodeniem juniora misiek bedzie mieniał prace wiec pewnie do czasu a sie wszystko wyjasni bedzie mi nijak bo na razie wszystkie akupy musimy wstrzymac chwilowo buuuuuu a moja siostra co sie z nia spotkam to ciagle mi o ciuszkach gada e ona by juz cos kupiła a jaki rozmiar a jakie kolor a czy body a czy spodenki no mówie wam tysiąc pytań no i dlaczego nie ma ciuszków z napisami o ciociach 😁
beatko ja tez czuje juniora jakos tam w srodku a na brzuchu nic nie widac nawet nie drgnie widocznie ma wystarczająco miejsca ale jeszcze wszystko przed nami i nas też widoczne ruchy nie ominą 🙂

nie matrw sie ze musialas teraz sie wstrzymac z zakupami przyjdzie taki czas ze bedziesz mogla je robić 🙂

• Mamusia
monalissa napisał(a):
och już mi sie słońca chce strasznie dobrze ze dzis piątek to moze jutro gdzieś wyskoczymy na spacer a poza tym już mogłaby się zima kończyć bo kurtka za pare tyg mi się nie dopnie i w płasczu też wyglądam jak bulinka 😁

hahahah pociesz sie tym ze wszystkie tak wygladamy hih 🤪

• Mamusia
"beatko ja tez czuje juniora jakos tam w srodku a na brzuchu nic nie widac nawet nie drgnie widocznie ma wystarczająco miejsca ale jeszcze wszystko przed nami i nas też widoczne ruchy nie ominą "

Ja pierwsze ruchy wyczułam około 19-20 tygodnia ale były delikatne .
A teraz jak się bobo rozbryka to cały brzuch mi się wygina 🤪
Czasem delikatnie mu odpukuje wtedy on nie pozostaje bierny i mi oddaje 😜
Na początku musiałam leżeć żeby go czuć teraz nawet jak chodzę albo siedzę to też czuje jego harce 🙂
Ostatnio jak jechałam pociągiem (wiadomo że w PKP trzęsie na potęgę) maluch wpadł w rytm pociągu 🙃

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
A w kwestii tych fotek (śliczne) jaki rozmiar kupujecie ??
Bo ja jak patrzę na 56 to nigdy się nie odważyłam tego kupić zawsze wybieram 62 🙂
Mój mąż ma 193 wzrostu ja mam ponad 170 wiec raczej wątpię żeby nasz synek należał do małych 😜

no pewnie będzie wysoki ale to wiesz nigdy nie wiadomo jak to będzie na poczatku. mam znajomych. ona ok 150 a on ok 165 wiec raczej niscy a dzidziuś miał prawie 60 cm. a inni znajomi - ona 192 a on ponad dwa metry i dzidzius urodził się przed czasem więc nawet najmniejsze ubranka były duze.

• Mamusia
ewelka_17 napisał(a):
Ja sie wlasnie zastanawiam w jakiej kurtce bede chodzila wiosna 🙂

ja wczoraj przymierzaam swoje wiosenne kurtki i niestety zapiac nie da sie wogole juz a do wiosny jeszzce troche;p a kiedys sie dziwilam dlaczego niektore ciezrne kurtek nie zapinaja :p

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
ewelka_17 napisał(a):
Ja sie wlasnie zastanawiam w jakiej kurtce bede chodzila wiosna 🙂

ja wczoraj przymierzaam swoje wiosenne kurtki i niestety zapiac nie da sie wogole juz a do wiosny jeszzce troche;p a kiedys sie dziwilam dlaczego niektore ciezrne kurtek nie zapinaja :p

ja mam nadzieje ze bede mogla nosic plaszczyk wiosenny i go nie zapinac. 🙂

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
Wasze pociechy tez Wam juz wypychaja jakies czesci ciala?:P
mi od 3 dni dziecko przesunelo sie kolo zeber i wyczuwam juz raczki albo nozki zwlaszcza wieczorem jak leze na lozku. A jak zacznie sie przekrecac to aby stekam z bolu :p ale to i tak cudowne uczucie :P

wczoraj mialam takie wrazenie wlasnie kolo zeber ze jakbym mocniej chwycila, to pewnie bym jakas nozke albo raczke chwycila.. wierci sie baaardzo.

• Mamusia
marinka napisał(a):
justiks23 napisał(a):
marinka napisał(a):
Jamargaretka i justiks udało mi się wam poklaskać. Ale czemu innym nie mogę?? 😠 😞

bo ja tez niedawno klaskalam niektorym dziewczynka ktorym dalam rade 🤪

AAAAAAAha czyli jak ktoś poklaska to wtedy już 2 raz nie można tak?!

musi 2 godziny minac 😉