Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mimo,ze rano do pracy juz nie chodze,to dluzej spac sie nie chce.Razem z mezem wstajemy o 6:30.Ale ja tak lubie,bo wtedy dzien dluzszy.Mezulka juz od poltora godzinki nie ma.A ja zabieram sie za nauke i prasowanie.Wlasnie pije kawke slaba z mleczkiem..duzo mleczka.Za oknem zimno.Wczoraj myslalam,ze znowu snieg spadnie.A mi sie tak za wiosna teskni.Zadne kozaki na nogi nie wchodza 🤔 .Dlatego nosze obuwie sportowe,ale do tego potrzeba ladna pogodynke 😉

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja w ogóle z natury nie przepadam ani za tłustym, ani za ostrym, słodycze też u mnie leżą generalnie miesiącami. Nawet jak oddawałam krew to czekolady potrafiły przeleżeć rok czasu albo je rozdałam znajomym. Chociaż teraz w ciąży mam smaka na ptasie mleczko i kupuję sobie. Do tej pory zjadłam 3 opakowania więc to chyba też bez tragedii licząc, że jem po jednym lub po dwa dziennie. Więc sama nie wiem skąd to pieczenie

Poklaskałam wam 😁

Witajcie porannie.. 🙂
Ja też już na nogach, wyszykowałam miśka do pracy a teraz trzeba mieszkanko ogarnąć..
Co do zgagi to mnie też strasznie męczy ale jakoś daję radę...
Miłego dnia życze.. 😘
zajrzę za niedługo.. 🙂

dzien dobry..wstalam w nocy z goraczka 😞teraz tez leci z noska i temperatura mnie nie opuszcza 😞nie ma dzisiahj mojego lekarza..musze czekac do jutra 😞porazka...

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
Ja też uwielbiam truskawki!!! mam nadzieję, że nasza córcia też je polubi 😉

A my do szkoły rodzenia idziemy 25.02.... i słyszałam, że u nas rozdają różne "gadżety", tzn. buteleczki, śliniaczki itp.
Czy u Was też tak jest?

hej, u nas tak jest. Daja oprocz gadzetow jak buteleczki czy probki, olbrzymia ilosc broszurek i czasopism.. ja juz nie mam miejsca na te broszurki wiec robie selekcje i przekazuje dalej 🙂
ale wiem ze w niektorych szpitalach daja tez taka torbiche na polowkowym usg, w Łodzi w Madurowiczu..

ola1978 napisał(a):
dzien dobry..wstalam w nocy z goraczka 😞teraz tez leci z noska i temperatura mnie nie opuszcza 😞nie ma dzisiahj mojego lekarza..musze czekac do jutra 😞porazka...

Olu 3maj się....

• Mamusia
manki napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
Brzuszki w Dzień Dobry TVN o 10:15 będzie jak skompletować wyprawkę dla niemowlaka... 🙂

To trzeba będzie obejrzec...ostatnio oglądałam,ale juz trochę czasu temu w Rozmowach w toku...

OLU trzymaj się

• Mamusia
fijolek napisał(a):
a ja dzisiaj mam wizyte kontrolna.. no w koncu. 🙃
nie wiem czy zobacze swoja Fasole bo to juz duza istota. Ale na szczescie 4 marca mam kolejne genetyczne wiec tam sobie popatrze 🙂 😁

Nie długo bedziemy cały czas patrzeć na Nasze Skarby.
Ja wizyte kontrolna i USG mam aż 9 marca...ale zleci...juz nie długo.

fijolek napisał(a):
a ja dzisiaj mam wizyte kontrolna.. no w koncu. 🙃
nie wiem czy zobacze swoja Fasole bo to juz duza istota. Ale na szczescie 4 marca mam kolejne genetyczne wiec tam sobie popatrze 🙂 😁

Ale super... 🙂 JA mam wizytę kontrolą dopiero 28 lutego a genetyczne za 4tyg...więc jeszcze trochę muszę poczekać...

• Mamusia
justina1975 napisał(a):
Olu,mi ginekol.polecil na goraczke herbatke z rumianku i tymianku,a na katar napary z tego samego 🙂 Mowil tez,ze przeziebienie czy goraczka nie odbija sie na "gumisku" 😉
Zycze powrotu do zdrowia 😘

podobno zdecydowanie gorzej jest jak pojawia sie kaszel. Gdzies czytalam ze powoduje to skurcze - oczywiscie nie przy sporadycznym kaslaniu..

justina1975 napisał(a):
Olu,mi ginekol.polecil na goraczke herbatke z rumianku i tymianku,a na katar napary z tego samego 🙂 Mowil tez,ze przeziebienie czy goraczka nie odbija sie na "gumisku" 😉
Zycze powrotu do zdrowia 😘
dziekuje Justinka1975...wlasnie zaparzam sobie rumianek...pozniej do Was zajze chyba sie poloze na troche..buziaki

• Mamusia
Hej dziewczynki ja też nie śpie już godzinke kawka z mleczkiem w połowie wypita i zaraz chcę zadzwonic do położnej dowiedziec się o szkołę rodzenia u nas w miescie bo bardzo byśmy chcieli iść z mężęm tylko nie wiem czy jest i od kiedy....
A synuś od rana daje czadu slodko....tylko wczoraj tak sie wyciągał że myslslam ze mi brzuch przebije tak bolalo buuu...

• Mamusia
Witajcie, wczoraj juz nie miałam siły zeby powiedziec Wam dobranoc, cały dzien na nogach , jak sie połozyłam od razu zasnełam.. a nocka z przerwami, mała sie strasznie rozpycha i ja sie co chwile budze.. Zjadłam juz sniadanko, dzis chyba nie wytkne nosa z domu tak biało... brrrrrrr