Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
dziekuje dziewczynki 🙂musi byc dobrze 🙂wlasnie poszlam wygrzebac urzadzenie do gotowania na parze..przyda sie teraz bardzo 🙂 🙂 i jeszcze musze je przeprosic ze tak dlugo nie uzywalam hehe

u mnie naczynko na pare stoi na honorowym miejscu.Ciagle jest w ucyziu. My nawet jajecznice robimy czasem na parze 🙂

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja powoli znikam. dzis mam znowu busy day.. 🥴
udalo mi sie na allegro kupic w fajnej cenie druga czesc ksiazki "W oczekiwaniu na dziecko" - "Pierwszy rok zycia dziecka" i dzisiaj chcialam ja odebrac. Jakies szybkie zakupy i moze mi sie uda przed 14 zjawic w domku.
buziaki dla Was i milego dzionka!

• Mamusia
fijolek napisał(a):
ja powoli znikam. dzis mam znowu busy day.. 🥴
udalo mi sie na allegro kupic w fajnej cenie druga czesc ksiazki "W oczekiwaniu na dziecko" - "Pierwszy rok zycia dziecka" i dzisiaj chcialam ja odebrac. Jakies szybkie zakupy i moze mi sie uda przed 14 zjawic w domku.
buziaki dla Was i milego dzionka!
więc miłego dzionka 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Manki, ja przepukline juz mialam jako dziecko wiec raczej to mi nie grozi nawet po ciazy.. mysle po prostowu ze Fasola wczoraj na noc ulozyla sie bardzo nisko istad zarowno bol w podbrzuszu,jaki pachwinie.No i pewnie kopnela z dwa razy w pecherz.. ale dzis juz jest lepiej.

Napewno masz rację 🙂Malutka coraz większa i pewnie uciskała tam i ówdzie i stad ten ból,wazne ze juz jest lepiej 😉

ja mam czasami takie bole pecherza ze chodzic nie moge...mala sie usadowi na pecherzu i strasznie boli...staram sie ten bol jakos wytrzymac i smieje sie ze mala skacza na trampolince..a potrafi go skopac na maxa 🙂

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
ja mam czasami takie bole pecherza ze chodzic nie moge...mala sie usadowi na pecherzu i strasznie boli...staram sie ten bol jakos wytrzymac i smieje sie ze mala skacza na trampolince..a potrafi go skopac na maxa 🙂

Skąd ja to znam??? 😁

ide dziewczynki sprzatac,pozniej mierzenie cukru i po obiadku znowu...po 13 spacerek z psem i ja to sie chyba nigdy nie wychoruje..wciaz biore antybiotyk i nie moge sie wylezec 😞mam takie napady kaszlu ze trwaja po 5 minut 😞

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Witajcie,
Ale dzis pospałysmy 😁 niedawno zjadłam sniadanko, kawka i ciasto tez juz było 😁 i tak jakos nic mi sie nie chce robic, na 15 lece na aerobik juz sie doczekac nie moge.. 🙂

Ja dzis tez pospałam,nawet w nocy się nie budziłam 😲ale Mały cos spokojny i juz sie nie pokoje 😞

• Mamusia
Już wróciliśmy... szybciutko nam poszło, ale byliśmy tylko w dwóch sklepach...
W pierwszym oglądaliśmy wózek TITI Hyperion 3w1, po wyjściu mieliśmy odczucia, że super! Lekki, zwrotny, zgrabny, ALE...!
Pojechaliśmy do drugiego sklepu, gdzie oglądaliśmy TAKO Jumper X 3w1. I powiem Wam, że bez porównania! Tako zdecydowanie wygrywa. Ma wszystkie koła pompowane, sprężyny (amortyzacja), siedziska zarówno w gondoli jak i spacerówce są regulowane, a tego wszystkiego nie miał TITI...
Różnica cenowa jest tak minimalna, że nie ma się co zastanawiać! (Tako - 1200,00zł, Titi - 1099,00zł)
Tak więc zdecydowałam się już ostatecznie na kolorek i mogę się Wam pochwalić, jaką furą będzie jeździła Hania 🙂

Pozdrawiam :*