Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

,0wiesz Marinka.wydaje mi sie ze jednak lepiej zeby dziewczynki sluchaly lekarzy...bo lekarz to wiadomo lekarz...jezeli lekarz daje np w moim przypadku..skierownie na 3d i 4d to musi byc to badanie potrzebne..prawda...???ufam swojemu lekarzowi...

• Mamusia
Manki dokladnie...ja nie ukrywajac mam to samo "kasa" problem z nia...ale moaz wzial dodatkowa prace ja od marca przez 3 m-ce tez dotane za dodatkowe zajecie ok 1 tys..wiec dlatego jestem spokojna ze zdazymy wszystko kupic my jak z mezem wyliczylismy to przy wyplacie kwietniowej skonczymy zakupy dla maluszka wiec sie uspokoilam ale zobaczymy jak to bedzie naprawde....mamy jeszcze czas wiec teraz cieszmy sie kopniakami maluszkow a nie zamartwiajmy sie...bedzie dobrze...poradzimy sobie wszystkie... 🙂 🙂
zaloze sie ze kazda mamusia przed porodem nie majac czegos dla maluszka ma takie obawy...takze kochane SPOKOJNIE 🙂 🙂

• Mamusia
manki napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
hej manki czemu fotki nie zostawilas tej z mezem??? fota elegancka byla i wy na niej jak dwa golabki 🙂

🙂
Zaraz wstawię spowrotem heh
A co z braciszkiem sie nie podoba 😁???

ja nie mowie ze z braciszkiem sie nie podoba...ale wylapalam jak zmienilas na tamto...isie zdziwilam jak wrocilas znow do tego...na tym z mezem fajnie wygladacie,i twa buzke widac... 🙂

ola1978 napisał(a):
marinka napisał(a):
Ja właśnie wczoraj z mężem gadałam , że dużo rzeczy nie mamy... No i dziś może coś kupimy, sama nie wiem. Ja jakoś nie stresuję się , że nie mam rzeczy jeszcze , które są potrzebne. 🤪 🤪
Jeżeli chodzi o 3d 4d to ja powiem tak. Po 1 nie podobają mi się te zdjęcia i nic zazwyczaj na nich nie widzę. Ale to jest moje zdanie. A po 2 to mój lekarz powiedział mi , że świetny Ginekolog zobaczy wszystko na 2d. I On ma sprzęt i wszystko do 3d tylko odradzał mi bo powiedział, że niczego więcej się nie dowiem. I dla niego to czysta przyjemność rodziców tylko i wyłącznie! Ale co lekarz to opinia jak widzę. napisalas ze odradza Ci ginekolog 3d i 4d..co mnie zdziwilo..widac moj gin nie jest swietny skoro nie zauwazyl wszystkiego na 2d i wyslal mnie na 3 d i 4d 😉
A ja prasuję cały czas... Już nie mam siły a przede mną kuuuuuuuuuuupa prasowania jeszcze
a niedawno pisalas ze sliczne focie naszych malenstw 😞

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
manki napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
hej manki czemu fotki nie zostawilas tej z mezem??? fota elegancka byla i wy na niej jak dwa golabki 🙂

🙂

ja nie mowie ze z braciszkiem sie nie podoba...ale wylapalam jak zmienilas na tamto...isie zdziwilam jak wrocilas znow do tego...na tym z mezem fajnie wygladacie,i twa buzke widac... 🙂

😁 😁 😁
No to juz masz...specjalnie dla Ciebie 😜
Ale może jakies inne poszukam...

• Mamusia
manki napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
manki napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):

🙂

😁 😁 😁
No to juz masz...specjalnie dla Ciebie 😜

no i git.. 🙂 dla mnie bomba !!!! 🙂

ola1978 napisał(a):
ola1978 napisał(a):
marinka napisał(a):
Ja właśnie wczoraj z mężem gadałam , że dużo rzeczy nie mamy... No i dziś może coś kupimy, sama nie wiem. Ja jakoś nie stresuję się , że nie mam rzeczy jeszcze , które są potrzebne. 🤪 🤪
Jeżeli chodzi o 3d 4d to ja powiem tak. Po 1 nie podobają mi się te zdjęcia i nic zazwyczaj na nich nie widzę. Ale to jest moje zdanie. A po 2 to mój lekarz powiedział mi , że świetny Ginekolog zobaczy wszystko na 2d. I On ma sprzęt i wszystko do 3d tylko odradzał mi bo powiedział, że niczego więcej się nie dowiem. I dla niego to czysta przyjemność rodziców tylko i wyłącznie! Ale co lekarz to opinia jak widzę. napisalas ze odradza Ci ginekolog 3d i 4d..co mnie zdziwilo..widac moj gin nie jest swietny skoro nie zauwazyl wszystkiego na 2d i wyslal mnie na 3 d i 4d 😉
A ja prasuję cały czas... Już nie mam siły a przede mną kuuuuuuuuuuupa prasowania jeszcze
a niedawno pisalas ze sliczne focie naszych malenstw 😞
napisalas ze odradzil Ci ginekolog 3d i 4d co mnie zdziwilo...widac moj ginekolog nie jest tak swietny skoro wyslal mnie na 3d i 4d 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
Aneczka widzę, że dziś się połączylyśmy z tym prasowaniem. Teraz wpadaj do mnie na Herbatę białą, mam szarlotkę 🙂 Jak ktoś chce to zapraszam!

o ja własnie o takim czyms marze 🙂 🙂 mniam mniam 🙂 to dobry pomysł, zrobie herbatke i schrupie jakis kawałek ciasta z soboty,, bo do wawki za daleo.. 😞 a z checią bym wpadła z mała 🙂

• Mamusia
moniczka1979 napisał(a):
Anonimosia napisał(a):
Ufff, trochę mnie pocieszyłyście. Buziaczki!!! 😘
Nie wiem, skąd nagle taki atak paniki, że nie zdążę 😮

bo to przez to ze my tu sie chwalimy,ze takie wozki mamy,a takie lozeczka,posciale,itd...a ty siedzisz patrzysz i sie martwisz ze ty nie masz...ze tak brzydko powiem -nie potrzebnie se banie ryjesz 😉

Moniczka, ROTFL!!!! 🙃 😁 🙃 😁 😁
I chyba masz rację! 😁

• Mamusia
Anonimosia napisał(a):
moniczka1979 napisał(a):
Anonimosia napisał(a):
Ufff, trochę mnie pocieszyłyście. Buziaczki!!! 😘
Nie wiem, skąd nagle taki atak paniki, że nie zdążę 😮

bo to przez to ze my tu sie chwalimy,ze takie wozki mamy,a takie lozeczka,posciale,itd...a ty siedzisz patrzysz i sie martwisz ze ty nie masz...ze tak brzydko powiem -nie potrzebnie se banie ryjesz 😉

Moniczka, ROTFL!!!! 🙃 😁 🙃 😁 😁
I chyba masz rację! 😁

no pewnie ze mam 😘 😁

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Hej ja znow wrocilam ogarnelam mieszkanko pranie zrobione obiadek sie gotuje i czekac teraz na powrot meza z pracy 🙂
Anatomisia ja procz ubrank dla malego oliwki pieluszek tetrowych i chusteczek do tyleczka smoczka i szczotki do wlosow _wiekszosc kupilam dawno temu lub moi rodzice kupili) to nie mam jeszcze nic ani wozka ani lozeczka mam wszystko upatrzone tylko zamawiac ale czekamy na przyplyw gotowki i najpierw jeszcze chcemy odswierzyc pokoj pomalowac bo maly bedzie z nami w pokoju....wiec spokojnie tez mialam taki napad leku ale uspokoilam sie ze mamy caly marzec napewno i jak dobrze pojdzie caly kwiecien bo w maju moze byc juz roznie wiec 2 m-ce napewno nam starcza zeby kupic i urzadzic wszystko dla naszych maluszkow...

Ale sie rozpisalam hehee ;p

Beatka, no jeszcze nikt tak uroczo nie przekręcił mojego nicka 😁
BTW, może ja Wam wytłumaczę skąd Anonimosia, żeby a nuż było łatwiej zapamiętać 😜
Pierwsza część: Anonim - żeby jednak być anonimowym w sieci
Druga cześć: mimoza - bo łatwo mnie zranić ☺️
a całość trochę inaczej pisane, żeby zmiękczyć to wszystko 🙂

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
marinka napisał(a):
Aneczka widzę, że dziś się połączylyśmy z tym prasowaniem. Teraz wpadaj do mnie na Herbatę białą, mam szarlotkę 🙂 Jak ktoś chce to zapraszam!

o ja własnie o takim czyms marze 🙂 🙂 mniam mniam 🙂 to dobry pomysł, zrobie herbatke i schrupie jakis kawałek ciasta z soboty,, bo do wawki za daleo.. 😞 a z checią bym wpadła z mała 🙂

No niestety kawał masz... Ale i tak zapraszam. A ja właśnie wlałam cały dzbanek białej herbaty z jaśminem 🙂

• Mamusia
Anonimosia napisał(a):
beata2186 napisał(a):
Hej ja znow wrocilam ogarnelam mieszkanko pranie zrobione obiadek sie gotuje i czekac teraz na powrot meza z pracy 🙂
Anatomisia ja procz ubrank dla malego oliwki pieluszek tetrowych i chusteczek do tyleczka smoczka i szczotki do wlosow _wiekszosc kupilam dawno temu lub moi rodzice kupili) to nie mam jeszcze nic ani wozka ani lozeczka mam wszystko upatrzone tylko zamawiac ale czekamy na przyplyw gotowki i najpierw jeszcze chcemy odswierzyc pokoj pomalowac bo maly bedzie z nami w pokoju....wiec spokojnie tez mialam taki napad leku ale uspokoilam sie ze mamy caly marzec napewno i jak dobrze pojdzie caly kwiecien bo w maju moze byc juz roznie wiec 2 m-ce napewno nam starcza zeby kupic i urzadzic wszystko dla naszych maluszkow...

Ale sie rozpisalam hehee ;p

Beatka, no jeszcze nikt tak uroczo nie przekręcił mojego nicka 😁
BTW, może ja Wam wytłumaczę skąd Anonimosia, żeby a nuż było łatwiej zapamiętać 😜
Pierwsza część: Anonim - żeby jednak być anonimowym w sieci
Druga cześć: mimoza - bo łatwo mnie zranić ☺️
a całość trochę inaczej pisane, żeby zmiękczyć to wszystko 🙂

no to masz nowa ksywke 🙂 Anatomisia 😁

moniczka1979 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
http://www.albumfasolki.pl/

no bylo to dzis w ddtvn 🙂 nawet fajna sprawa... 🙂

było było 😉 mnie osobiście bardzo się spodobało.. 🙂