Mamusia kasiagwiazdka Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 moniczka1979 napisał(a):a dzis nasza Antenka przysiegala swojemu lubemu.... ANTENKO kochana zycze ci wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!!!! skladam ci dzis zyczenia choc nie wiem czy i kiedy je odczytasz,ale ja tez nie wiem kiedy teraz bede na brzuszku....GRATULUJE 😘 oooo, super! to ja tez sie dolaczam do zyczen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasiagwiazdka Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 Moniczka a Ty dzis sama na noc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 kasiagwiazdka napisał(a):Moniczka a Ty dzis sama na noc?? no niestety kochana samiutka... 😞 moj misiek lapie okazje co by troche dorobic...i dzis 24h...a jutro tez na noc idzie bidulek...wroci w poniedzialek i nawet nie odpocznie...bo sie wyprowadzamy... a co kasiulka???chcesz do mnie wpasc na noc???dawaj... 🙂 zrobimy se dwuoosobowa brzuchata impre....zakrapiana sokiem bez wkladki 🙂 heheheehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasiagwiazdka Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 moniczka1979 napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):Moniczka a Ty dzis sama na noc?? no niestety kochana samiutka... 😞 moj misiek lapie okazje co by troche dorobic...i dzis 24h...a jutro tez na noc idzie bidulek...wroci w poniedzialek i nawet nie odpocznie...bo sie wyprowadzamy... a co kasiulka???chcesz do mnie wpasc na noc???dawaj... 🙂 zrobimy se dwuoosobowa brzuchata impre....zakrapiana sokiem bez wkladki 🙂 heheheehe hehe! z checia bym Cie odwiedzila, ale to niemozliwe 😜 a tak pytam, bo Beatki maz tez chyba czesto nocki pracuje jako kelner chyba 🥴 ojjjj Wy bidulki! ale ja tez siedze sama teraz, moj mezulek pojechal sie zrelaksowac z kolegami na bilarda! 🙂 mysle, ze wroci za godzinke jakas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasiagwiazdka Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 a ja objadam sie chipsami 🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia gosiaa21 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 kasiagwiazdka napisał(a):a ja objadam sie chipsami 🙃 smacznego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasiagwiazdka Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 oki Moniczka ide na kanape sie legnac! bo Maly zaczal wojowac az brzuch caly chodzi 😜 ide wyciaganc kopytka! 😜 dobrej nocki! 😘 😘 😘 😘 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia kasiagwiazdka Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 dobranoc Brzuszki!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 kasiagwiazdka napisał(a):moniczka1979 napisał(a):kasiagwiazdka napisał(a):Moniczka a Ty dzis sama na noc?? no niestety kochana samiutka... 😞 moj misiek lapie okazje co by troche dorobic...i dzis 24h...a jutro tez na noc idzie bidulek...wroci w poniedzialek i nawet nie odpocznie...bo sie wyprowadzamy... a co kasiulka???chcesz do mnie wpasc na noc???dawaj... 🙂 zrobimy se dwuoosobowa brzuchata impre....zakrapiana sokiem bez wkladki 🙂 heheheehe hehe! z checia bym Cie odwiedzila, ale to niemozliwe 😜 a tak pytam, bo Beatki maz tez chyba czesto nocki pracuje jako kelner chyba 🥴 ojjjj Wy bidulki! ale ja tez siedze sama teraz, moj mezulek pojechal sie zrelaksowac z kolegami na bilarda! 🙂 mysle, ze wroci za godzinke jakas! no moj to bedzie jutro o 8,czyli juz po przestawieniu zegarkowza 8godzin...aby noc przetrwac...mam nadzieje ze przespie cala...a rano jak zawsze misiek moj ukochany przytuli sie do mnie i do brzuszka i odrazu poczuje sie lepiej... 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 dobranoc kasiulka 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia hussi31 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 wszystkie sie powoli kladziecie spac, ja tez juz legne sie na wyrko i przytule do misia, maluch ma czkawke szkoda mi go 🙂 to co dobrej nocki wam zycze. buziaki w brzuszaki i do juterka. 😘 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia manki Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 Nadrobiłam zaległosci...dzis to padam na twarz 😞ledwo zyje...od 7.30 do 20 mialam hydraulikow i majstr,a jaki poierdolnik ojej,a roboty jeszcze wiecej,ale co njgorsze zrobione i do narodzin Mlaluszka zdarzymy. Kasiagwiazdka wspólczuje wczorajszego przezycia,ale najwazniejsze ze jest ok wszystko.Buciki sliczne...eleganckie. Moniczko my o Tobie nie zapomimy...TY o NAS pamietaj:P Antenko wszystkiego naj na nowej drodze zycia... Jamargaretka sliczne foto... Hussi no zakupy spore byly...ja ruszam wtorek lub sroda 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 hej manki ja o was bede myslec dzien w dzien... 🙂 a jeszcze wzielam sie jednak za ta lodowke... 🙂 ale mi sie dostanie od miska...hehehehehe... 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia manki Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 moniczka1979 napisał(a):hej manki ja o was bede myslec dzien w dzien... 🙂 a jeszcze wzielam sie jednak za ta lodowke... 🙂 ale mi sie dostanie od miska...hehehehehe... 😘 no ja mysle kochana...lece spac bo padam... Dobranoc Brzucholki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 manki napisał(a):moniczka1979 napisał(a):hej manki ja o was bede myslec dzien w dzien... 🙂 a jeszcze wzielam sie jednak za ta lodowke... 🙂 ale mi sie dostanie od miska...hehehehehe... 😘 no ja mysle kochana...lece spac bo padam... Dobranoc Brzucholki dobranoc 😘 😘 😘 odpoczywaj kochana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia manki Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 moniczka1979 napisał(a):manki napisał(a):moniczka1979 napisał(a):hej manki ja o was bede myslec dzien w dzien... 🙂 a jeszcze wzielam sie jednak za ta lodowke... 🙂 ale mi sie dostanie od miska...hehehehehe... 😘 no ja mysle kochana...lece spac bo padam... Dobranoc Brzucholki dobranoc 😘 😘 😘 odpoczywaj kochana... Ty tez zostaw ta lodowke i idz odpoczywac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 manki do lozka w tej chwili !!!! 😉 bez dyskusji.... 😉 no juz....do spania dobranoc.... 🙂 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Jamargaretka Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 a ja dopiero do domu wróciłam bo byliśmy w kinie. i tak jestem rozbudzona że nawet mi się nie chce myśleć o spaniu 🙂 na szczęście jutro niedziela 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 Jamargaretka napisał(a):a ja dopiero do domu wróciłam bo byliśmy w kinie. i tak jestem rozbudzona że nawet mi się nie chce myśleć o spaniu 🙂 na szczęście jutro niedziela 🙂 to na jakim wy filmie byliscie,ze taka rozbudzona wrocilas??? 😉 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajcik Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 Witam! Jakaż tu nocna dyskusja trwa 😉 Ja tez siedzę przed komputer bo sen jakoś przyjść nie chce dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 jolajcik napisał(a):Witam! Jakaż tu nocna dyskusja trwa 😉 Ja tez siedzę przed komputer bo sen jakoś przyjść nie chce dzisiaj. hej....co ty...spokoj dzis jak zawsze w week....jutro to samo pewnie....sporadycznie ktos zajrzy.... oooo i widze niu foto 🙂 jaki brzunio miodzio... 🙂 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 to i ja juz sie uloze do spania...moze nawet zasne...bo sie troche na sama noc zmeczylam... tak wiec dobranoc wszystkim brzuszkom.... 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajcik Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 A no niu foto bo mam koleżankę fotografkę która dopadła mnie dwa tygodnie temu i napstrykała trochę fotek z brzuchem w roli głównej. I jestem z nich zadowolona bo mam super pamiątkę. Zmykam chyba jednak spać bo zaczynam w końcu ziewać 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia manki Napisano 27 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 27 Marca 2011 dzien dobry Brzuszki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 27 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 27 Marca 2011 witajcie 🙂 Jolajcik superowe zdjatko 🙂 sluchajcie czy Wam tez tak zaczely puchnac dlogie i nogi ? 😞 u mnie to jakas masakra. Wieczorem to juz zadnych butow nie moge zalozyc. Jak wracalismy wczoraj do domku to mialam ochote isc na boso.. 😞 buuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 Dalej Strona 703 z 1133 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów Użytkownicy online Brak użytkowników do pokazania Najnowsze odpowiedzi Łożysko w ścianie tylnej | Forum o ciąży Przez Beta24 · Napisano 6 Marca Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 22 Marca 2024 czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). Problemy z osiągnięciem erekcji | Forum o ciąży Przez pavla pavla · Napisano 21 Marca 2024 Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat. Nasze kluby Czerwcóweczki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Majóweczki 2021 Klub otwarty · 43 klubowiczów Kwietniówki 2021 Klub otwarty · 24 klubowiczów Marcóweczki 2021 Klub otwarty · 22 klubowiczów Lutówki 2021 Klub otwarty · 3 klubowiczów Lipcówki 2021 Klub otwarty · 29 klubowiczów Sierpniówki 2021 Klub otwarty · 17 klubowiczów Wrześnióweczki 2021 Klub otwarty · 9 klubowiczów Październikowe mamy 2021 Klub otwarty · 4 klubowiczów Najnowsze dyskusje 10738 Majóweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Angella Napisano 12 Września 2020 3332 Kwietnióweczki🤰 | Forum o ciąży Przez Mynia98 Napisano 18 Sierpnia 2020 1830 Czerwcówki🤰 | Forum o ciąży Przez Lilla Napisano 24 Września 2020 3 Czy poród był dla was bardzo bolesny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Życzę wszystkim zdrowia :) Pozdrawiam wszystkie mamy :) | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 0 Dobry ginekolog.Polecicie dziewczyny? | Forum o ciąży Przez cookiesweet Napisano 1 Sierpnia 2021 Co nowego na forum o ciąży? Cała aktywność Strona główna Dyskusja ogólna O wszystkim - dyskusja ogólna ARCHIWUM Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży
Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 manki napisał(a):moniczka1979 napisał(a):hej manki ja o was bede myslec dzien w dzien... 🙂 a jeszcze wzielam sie jednak za ta lodowke... 🙂 ale mi sie dostanie od miska...hehehehehe... 😘 no ja mysle kochana...lece spac bo padam... Dobranoc Brzucholki dobranoc 😘 😘 😘 odpoczywaj kochana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia manki Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 moniczka1979 napisał(a):manki napisał(a):moniczka1979 napisał(a):hej manki ja o was bede myslec dzien w dzien... 🙂 a jeszcze wzielam sie jednak za ta lodowke... 🙂 ale mi sie dostanie od miska...hehehehehe... 😘 no ja mysle kochana...lece spac bo padam... Dobranoc Brzucholki dobranoc 😘 😘 😘 odpoczywaj kochana... Ty tez zostaw ta lodowke i idz odpoczywac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 manki do lozka w tej chwili !!!! 😉 bez dyskusji.... 😉 no juz....do spania dobranoc.... 🙂 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Jamargaretka Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 a ja dopiero do domu wróciłam bo byliśmy w kinie. i tak jestem rozbudzona że nawet mi się nie chce myśleć o spaniu 🙂 na szczęście jutro niedziela 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 Jamargaretka napisał(a):a ja dopiero do domu wróciłam bo byliśmy w kinie. i tak jestem rozbudzona że nawet mi się nie chce myśleć o spaniu 🙂 na szczęście jutro niedziela 🙂 to na jakim wy filmie byliscie,ze taka rozbudzona wrocilas??? 😉 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajcik Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 Witam! Jakaż tu nocna dyskusja trwa 😉 Ja tez siedzę przed komputer bo sen jakoś przyjść nie chce dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 jolajcik napisał(a):Witam! Jakaż tu nocna dyskusja trwa 😉 Ja tez siedzę przed komputer bo sen jakoś przyjść nie chce dzisiaj. hej....co ty...spokoj dzis jak zawsze w week....jutro to samo pewnie....sporadycznie ktos zajrzy.... oooo i widze niu foto 🙂 jaki brzunio miodzio... 🙂 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 to i ja juz sie uloze do spania...moze nawet zasne...bo sie troche na sama noc zmeczylam... tak wiec dobranoc wszystkim brzuszkom.... 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajcik Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 A no niu foto bo mam koleżankę fotografkę która dopadła mnie dwa tygodnie temu i napstrykała trochę fotek z brzuchem w roli głównej. I jestem z nich zadowolona bo mam super pamiątkę. Zmykam chyba jednak spać bo zaczynam w końcu ziewać 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia manki Napisano 27 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 27 Marca 2011 dzien dobry Brzuszki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 27 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 27 Marca 2011 witajcie 🙂 Jolajcik superowe zdjatko 🙂 sluchajcie czy Wam tez tak zaczely puchnac dlogie i nogi ? 😞 u mnie to jakas masakra. Wieczorem to juz zadnych butow nie moge zalozyc. Jak wracalismy wczoraj do domku to mialam ochote isc na boso.. 😞 buuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 Dalej Strona 703 z 1133 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0 Przejdź do listy tematów
Mamusia manki Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 moniczka1979 napisał(a):manki napisał(a):moniczka1979 napisał(a):hej manki ja o was bede myslec dzien w dzien... 🙂 a jeszcze wzielam sie jednak za ta lodowke... 🙂 ale mi sie dostanie od miska...hehehehehe... 😘 no ja mysle kochana...lece spac bo padam... Dobranoc Brzucholki dobranoc 😘 😘 😘 odpoczywaj kochana... Ty tez zostaw ta lodowke i idz odpoczywac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 manki do lozka w tej chwili !!!! 😉 bez dyskusji.... 😉 no juz....do spania dobranoc.... 🙂 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia Jamargaretka Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 a ja dopiero do domu wróciłam bo byliśmy w kinie. i tak jestem rozbudzona że nawet mi się nie chce myśleć o spaniu 🙂 na szczęście jutro niedziela 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 Jamargaretka napisał(a):a ja dopiero do domu wróciłam bo byliśmy w kinie. i tak jestem rozbudzona że nawet mi się nie chce myśleć o spaniu 🙂 na szczęście jutro niedziela 🙂 to na jakim wy filmie byliscie,ze taka rozbudzona wrocilas??? 😉 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajcik Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 Witam! Jakaż tu nocna dyskusja trwa 😉 Ja tez siedzę przed komputer bo sen jakoś przyjść nie chce dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 jolajcik napisał(a):Witam! Jakaż tu nocna dyskusja trwa 😉 Ja tez siedzę przed komputer bo sen jakoś przyjść nie chce dzisiaj. hej....co ty...spokoj dzis jak zawsze w week....jutro to samo pewnie....sporadycznie ktos zajrzy.... oooo i widze niu foto 🙂 jaki brzunio miodzio... 🙂 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 to i ja juz sie uloze do spania...moze nawet zasne...bo sie troche na sama noc zmeczylam... tak wiec dobranoc wszystkim brzuszkom.... 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia jolajcik Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 A no niu foto bo mam koleżankę fotografkę która dopadła mnie dwa tygodnie temu i napstrykała trochę fotek z brzuchem w roli głównej. I jestem z nich zadowolona bo mam super pamiątkę. Zmykam chyba jednak spać bo zaczynam w końcu ziewać 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia manki Napisano 27 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 27 Marca 2011 dzien dobry Brzuszki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Mamusia fijolek Napisano 27 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 27 Marca 2011 witajcie 🙂 Jolajcik superowe zdjatko 🙂 sluchajcie czy Wam tez tak zaczely puchnac dlogie i nogi ? 😞 u mnie to jakas masakra. Wieczorem to juz zadnych butow nie moge zalozyc. Jak wracalismy wczoraj do domku to mialam ochote isc na boso.. 😞 buuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options... Poprzednia 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 Dalej Strona 703 z 1133 Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony. Zarejestruj nowe konto Załóż nowe konto. To bardzo proste! Zarejestruj się Zaloguj się Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej. Zaloguj się Udostępnij to More sharing options... Obserwujący 0
Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 manki do lozka w tej chwili !!!! 😉 bez dyskusji.... 😉 no juz....do spania dobranoc.... 🙂 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia Jamargaretka Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 a ja dopiero do domu wróciłam bo byliśmy w kinie. i tak jestem rozbudzona że nawet mi się nie chce myśleć o spaniu 🙂 na szczęście jutro niedziela 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 Jamargaretka napisał(a):a ja dopiero do domu wróciłam bo byliśmy w kinie. i tak jestem rozbudzona że nawet mi się nie chce myśleć o spaniu 🙂 na szczęście jutro niedziela 🙂 to na jakim wy filmie byliscie,ze taka rozbudzona wrocilas??? 😉 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia jolajcik Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 Witam! Jakaż tu nocna dyskusja trwa 😉 Ja tez siedzę przed komputer bo sen jakoś przyjść nie chce dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 jolajcik napisał(a):Witam! Jakaż tu nocna dyskusja trwa 😉 Ja tez siedzę przed komputer bo sen jakoś przyjść nie chce dzisiaj. hej....co ty...spokoj dzis jak zawsze w week....jutro to samo pewnie....sporadycznie ktos zajrzy.... oooo i widze niu foto 🙂 jaki brzunio miodzio... 🙂 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia moniczka1979 Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 to i ja juz sie uloze do spania...moze nawet zasne...bo sie troche na sama noc zmeczylam... tak wiec dobranoc wszystkim brzuszkom.... 😘 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia jolajcik Napisano 26 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 26 Marca 2011 A no niu foto bo mam koleżankę fotografkę która dopadła mnie dwa tygodnie temu i napstrykała trochę fotek z brzuchem w roli głównej. I jestem z nich zadowolona bo mam super pamiątkę. Zmykam chyba jednak spać bo zaczynam w końcu ziewać 😁 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia manki Napisano 27 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 27 Marca 2011 dzien dobry Brzuszki.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusia fijolek Napisano 27 Marca 2011 Mamusia Udostępnij to Napisano 27 Marca 2011 witajcie 🙂 Jolajcik superowe zdjatko 🙂 sluchajcie czy Wam tez tak zaczely puchnac dlogie i nogi ? 😞 u mnie to jakas masakra. Wieczorem to juz zadnych butow nie moge zalozyc. Jak wracalismy wczoraj do domku to mialam ochote isc na boso.. 😞 buuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi