Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marinka napisał(a):
kasidelko ja nie wiedzialam ze da sie zablokowac oklaski a wiecznie ktos zabiera oddaje itd i jakies gadania wieczne po co mi to??. I tu nasza kolezanka tylko nie pamietam ktora uswiadomila mi , ze da sie to zablokowac. i ja nie moge nukomu dac i mi tez.

Aha spoko , mi jak na razie co jakis czas ktos doda 😁 a nawet jak by mi odjeli to mi to lootto 😜 😜

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
marinka napisał(a):
kasidelko ja nie wiedzialam ze da sie zablokowac oklaski a wiecznie ktos zabiera oddaje itd i jakies gadania wieczne po co mi to??. I tu nasza kolezanka tylko nie pamietam ktora uswiadomila mi , ze da sie to zablokowac. i ja nie moge nukomu dac i mi tez.

Aha spoko , mi jak na razie co jakis czas ktos doda 😁 a nawet jak by mi odjeli to mi to lootto 😜 😜

🙂 😜 😜

• Mamusia
Dziewczynki pochwale sie wam ze dzisiaj zamówiłam sobie pas uciskajacy po porodowy 😆
mam zamiar zalozyc go zaraz jak tylko mi polozna pozwoli jak mina skurcze jeszczew szpitalu nasmaruje sie kremem ujedrniajacym wciskam sie w pas i mam nadzieje ze choc odrobine mi pomoze.
Moja znajoma po porodzie nic nie robila z brzuszkiem i jej teraz wisza takie brzydkie fałdy 🤢

co do porodu to ja za dwa tyg mam odstawić leki wyciszające skurcze i może coś się ruszy ale oczywiście może nic się nie dziać...
jeszcze niedawno byłam cwaniara co do porodu a teraz im bliżej terminu to bardziej sram po gaciach...przepraszam za zwrot... 🙂

kasidelko88 napisał(a):
Dziewczynki pochwale sie wam ze dzisiaj zamówiłam sobie pas uciskajacy po porodowy 😆
mam zamiar zalozyc go zaraz jak tylko mi polozna pozwoli jak mina skurcze jeszczew szpitalu nasmaruje sie kremem ujedrniajacym wciskam sie w pas i mam nadzieje ze choc odrobine mi pomoze.
Moja znajoma po porodzie nic nie robila z brzuszkiem i jej teraz wisza takie brzydkie fałdy 🤢

też mam zamiar kupić sobie coś takiego... 🤪ciekawe czy pomoże... 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):

hehe jak sadze to bylam ja 🙂
tez mam zablokowane. i dobrze mi z tym 🙂

• Mamusia
fijolek napisał(a):
marinka napisał(a):

hehe jak sadze to bylam ja 🙂
tez mam zablokowane. i dobrze mi z tym 🙂

Oooo no prosze bardzo! A wlasnie nie pamietalam kto to 🙂 teraz juz wiem

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
co do porodu to ja za dwa tyg mam odstawić leki wyciszające skurcze i może coś się ruszy ale oczywiście może nic się nie dziać...
jeszcze niedawno byłam cwaniara co do porodu a teraz im bliżej terminu to bardziej sram po gaciach...przepraszam za zwrot... 🙂

nie martw sie, sama nie jestes.. jak jechalismy w czwartek do madurowicza to Piotrek w panice wybieral imie a ja dostalam cisnienie 150/100 ze strachu ze to juz 😮

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
Mi tez strasznie zgaga dokucza.... buu...
A co do pasa, to mi na szkole rodzenia powiedzieli, że nie powinno się tego używać, bo to nie pomaga w prawidłowym obkurczaniu się macicy. Ciekawe na ile to prawda...

Dobra Laseczki, ja chyba mówię DOBRANOC :* DO JUTRA :*

nie wiem, ale tez slyszalam te teorie..

• Mamusia
Powiem wam ze ja poki co moglabym sie rozpakowac tego 21-22 jak jest to planowane, choc pewnie jak przyjdzie co do czego to sie posiusiam w majty ale przynajmniej woreczek otworze i zobaczycie ze potem bedziecie leciec jedna po drugiej - 10 kwietniowek w tydzien sie rozpakowalo!!!
co do pasa poporodowego to ja tez slyszalam wiele opini i teorii wiem napewno ze nie zaloze go poki macica nie wroci na swoje miejsce a pozniej mysle ze mi pomoze chocby psychicznie 🙂
Widze ze wiele z was juz do spania sie szykuje, ja ide walczyc z depilacja ehh caly dzien sie wzbranialam no ale jutro wizyta wiec nie wypada zle wygladac 🙂 potem pewnie wroce zmeczona,usapana wiec nie wiem czy bede jeszcze wchodzic, tymczasem buziaki dobrej nocki no i do juterka. 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
A ja sie męcze...stan podgorączkowy,cholernie uciazliwy katar,bol glowy,oczu i zebow i ta noga...jak juz pisalam wczesniej puchly mi obie ale po nocy bylo ok a teraz lewa normalna a prawa taka spuchnieta ze sie w glowie nie miesci...jak ja postawie n podlodze jak np siedze w fotelu to swoich palcoe od stopy mnie widze taka bania i jest taka ciepla caly czas....jutro jde do lekarza z tym przeziebieniem i do poloznej zbadac tetno dzidzi to powiem o tej nodze A razie co to i do gina pojde.
Mam tylko nadzieje ze ten bol zebow to od przeziebienia i ze razem z nim minie....