Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
kasiagwiazdka napisał(a):
wiecie co.... w niedziele wielkanocna wrocilismy od znajomych i tak bylo fajnie na dworku , ze po prysznicu wzielam kocyk i podusie i polozylam sie na hustawce bujanej na tarasie....
leze sobie leze, a tu patrze cos tak szybko zapitala! patrze a to Myyyyszka! 🤪
takiego krzyku narobilam jakby miala mnie zjesc! maz przylecial i wygonil mnie do domu! a pierwsze co zapytal: jak ja zobaczylas lapalas sie gdzies?? a ja do niego- no wlasnie nie, ale zaczelam dlatego krzyczec! 😁

heheh ... też bym tak reagowała 😁 😁

sama sie z siebie smialam Aneczka ! taka mala myszka, a ja jeszcze w powietrzu lezalam, a tak sie jej balam!!! 😁 heheh! pierwszy raz odkad tu mieszkamy zobaczylam u nas Mysz! sasiedzi maja koty, ktore przychodza do nas na ogrodek, a jednak jedna Mala Myszka sie zawinela!

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
hehe 🙂 Kaaaasia... myszki się boisz? :P :P
Z tym łapaniem to moja teściowa będąc z moim mężem w ciąży wkładała nogę do buta, a tam była mysz. I ona się złapała za duży palec u nogi. Mój mężuś ma do dzisiaj taką dziwną narośl na palcu :P
Nie wierzę w żadne przesądy, zabobony ale to prawdziwy przypadek, więc sama nie wiem :P :P
A będziecie wiązać czerwone wstążeczki do wózka? Bo ja na pewno nie będę i ciekawa jestem, czy któraś ma takie podejście jak ja... :> 🙂

ja tez nie wierze w te zabobony, ale jednak chyba cos w tym jest!
chociaz od mojego znajomego mama- jak byla w ciazy z nim, poparzyla sobie brzuch wrzatkiem, a on nic nie ma, zadnych znamion zadnych sladow, takze roznie to bywa!
co do czerwonego, to jakos tak tez o tym mysle zawsze, zeby cos czerwonego przy wozku zawiesic!
w lozeczku mamy misia z czerwonym serduszkiem 🙂 😜

• Mamusia
joma napisał(a):
Aneczka hehehe nie nie ryżu już nie będzie, bo truskawki się skończyły 😉

Wcinam Danio 🙂

A i arbuza bym zjadła! 🙂

Mi ostatnio w markecie się tak arbuza zachciało jak go zobaczyłam!!! 🙂 😁 ale nie kupiłam :P

Aneczka
jak tak patrzę na Twój suwaczek - 1 tydz. i 4 dni to mi się buzia śmieje... JEJU! To już tak blisko u Was 🙂) 🙂
My z Jomą jeszcze troszeńkę :P

• Mamusia
Martyna ja też ostatnio widziałam, ale był taki biały, że to na pewno nie było to!
Czekam na takiego prawdziwego 🙂
No i pocieszam się, że podczas karmienia będę mogła go raczej jeść, bo zawsze w lecie pochłaniam kilogramami 🤪

Aneczka no no - to pewnie Twoje ostatnie podrygi na Brzuszku 😉
My tu z Martyną będziemy jeszcze jęczeć jak nam źle i jak już chcemy być po, a Ty już z Martynką na spacerki będziesz śmigać 😉

• Mamusia
joma napisał(a):
Martyna ja też ostatnio widziałam, ale był taki biały, że to na pewno nie było to!
Czekam na takiego prawdziwego 🙂
No i pocieszam się, że podczas karmienia będę mogła go raczej jeść, bo zawsze w lecie pochłaniam kilogramami 🤪

Aneczka no no - to pewnie Twoje ostatnie podrygi na Brzuszku 😉
My tu z Martyną będziemy jeszcze jęczeć jak nam źle i jak już chcemy być po, a Ty już z Martynką na spacerki będziesz śmigać 😉

hehe 🙂 dokładnie