Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

martyna_czaro napisał(a):
Kurnia... ale mi się te stopy pocą... tak mnie to wkurza 😠 🤢 😁

nie tylko Tobie Niunia mnie też ale nic nie poradzimy chyba, że talkiem do stóp sypać... 🤔

• Mamusia
Hussi, śliczny ten Twój synek 🙂
Kasidełko, tak, Marinka nam przekazała - gratulacje raz jeszcze no i czekamy na jakieś zdjęcia 🙂
Martyna, a po co czerwona wstążeczka..? Nie znam tego zwyczaju ☺️

A ja dziś byłam na badaniach - wyczekałam się do zabiegowego około godziny, porażka po prostu. A w piątek jestem umówiona na KTG. I ciekawe, czy wyjdą jakieś skurcze, bo brzuch mi często twardnieje, często mnie kłuje, ale to chyba nie są skurcze 😁 Ciągle nie wiem, jak te skurcze wyglądają 😁
Za to mój Tomek dziś nieco mnie aktywny za co baaardzo mu dziękuję, bo wczoraj nieźle mnie wymęczył swoimi akrobacjami 😁

• Mamusia
fijolek napisał(a):
no wiec czekamy dalej.. ktg pokazuje skurcze ale po badaniu lekarz stwierdzil ze dzis nie urodze..
kolejne ktg jutro, a kolejne o ile nie urodze w sobote... cudo. jak bolalo tak boli..
teraz nadrabiam 20stron forum.. szalejecie!! 🤪

Fijolek, a do ilu Ci dochodzą te skurcze?

• Mamusia
Anonimosia czerwona wstążeczka to taki przesąd. Wiesza się ją, żeby ktoś nie zauroczył Ci dziecka 😮 :P
Ja tam wolę się za małą pomodlić 😉 :P

A co do ruchów... to wczoraj wieczorem się bardzo przestraszyłam, bo powyginała się w taki dziwny sposób (normalnie czułam jakby się CAŁA OBRACAŁA) i za chwilę cisza totalna... pierwsza myśl... może pępowiną się poowijała... jakiś taki lęk mnie dopadł... Ale dzisiaj to wariuje jak szalona :P

• Mamusia
joma napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
joma napisał(a):
Poprasowane troszkę 🙂
Czas na przerwę 🙂

Kochane!
Ja z chęcią prasuje te maleńkie cudności - za to Mąż nie ma wyprasowanej żadnej koszuli 🤪
Ale nawet się nie złości - bo jak widzi ten błysk w moim oku... 😉

😆 ja jak prasowałam dla małej rzeczy to stałam i sie cieszyłam sama do siebie 😁 😁 i kazda rzecz ogladałam do tego 🙂 🙂 wiesz co kusisz tym prasowaniem i moze cosik wyprasuje.. ostatnio jak sie wziełam to wyprasowałam Tomkowi koszulek chyba na 2 tyg. 😮

Ahh te baby! 😉

Aha Brzuszki!
Chciałam Wam coś polecić 🙂
Może już robiłyście tak zakupy ale jak nie to ja polecam zakupy w internetowej aptece Dbam o zdrowie 🙂 http://www.doz.pl/apteka/
Jak dla mnie to bardzo wygodne - na spokojnie wybieram sobie wszystko przez internet i odbieram zamówienie w aptece - a może wybrać też ktoś inny 🙂
No i ceny atrakcyjne 🙂 Np na Tardyferonie, który biorę - 10zł różnicy!
Oprócz tego fajne rabaty w programie Dla Mamy i Maleństwa http://www.doz.pl/apteka/k752_0-Rabaty_dla_Mamy_i_Malenstwa np produkty z serii Oillan 🙂
Polecam! 🙂

ja znalazlam jedna z lodzkich aptek na allegro i ceny sa jeszcze nizsze.. i tez korzystam 🙂

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
kurde, ja mam jutro wizytę a jestem tam tak zapuszczona, że szok 🤪 🤪 nie wiem jak się do golenia zabrać :P a nic nie widzę przez ten brzuchol 😁 będzie dzisiaj nieźle :P

Hehehehe u mnie też dżungla 🤪
Jutro zaciągam Męża do łazienki i robimy akcję golenie 😁