Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Hejka....
Ale dzis pospałam,,, i tak mi dobrze 😁 bułeczki juz sie pieką... i zrobie sobie nowalijki 😆
MArinko super zdjęcie Józka 😁 😁

jest i nasza Aneczka a juz myślałyśmy, że rodzisz.. 😉

hihi nie ma problemu,,, tylko z moja Martynka nie moge sie dogadac cos 😁

Aneczka1983 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Hejka....
Ale dzis pospałam,,, i tak mi dobrze 😁 bułeczki juz sie pieką... i zrobie sobie nowalijki 😆

to tak jak ja z moim Synem...nie chce się matki słuchać.. 🤪 🤪

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Hejka....

to tak jak ja z moim Synem...nie chce się matki słuchać.. 🤪 🤪

No to ładnie się zaczyna... takie nieusłuchane te dzieciaczki nasze 😁 🙂

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
No zdjęcia Anne Geddes są cudne! ! ! 🙂 🙂 ale ja to nie wiem , czy dam radę wypełniać przez 5 lat 😁 🙂
Mam właśnie z tej kolekcji ze zdjęciami A.Geddes dzienniczek ciąży i tak różnie uzupełniam 😜 🙂

Hehehehe no u mnie też różnie z wypełnianiem dzienniczka, ale zawsze jakiś ślad i pamiątka jest 🙂
A jeśli chodzi o te 5 lat - to najwięcej jest z tych pierwszych dwóch lat życia bodajże, a potem to już takie ogólne informacje 😉

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
MAm nadzieje ze dam rade dzis posprzatac chociaz.. jak wstałam to tak jakby tornado przez mieszkanie przeszło.. 😮
MArtyna no to jak juz furka jest to Haniusia moze sie pomału szykowac 😁

tak ja się mogę z Hanią dogadać jak Ty z Martynką 😉 :P

Aneczka1983 napisał(a):
widze że każda ma jakies plany, wiec miłego dnia kochane 😘 😘

Tobie również miłego dnia życze.. 😘 🙂

• Mamusia
Miłego dnia brzuchatki i mamusie 😘
Manki dzięki za pamięć 😘
Marinko, kasidelko dziękuję za odpowiedzi o tej kąpieli szpitalnej
Marinka zdjęcie Józka jest śliczne, taki intensywny zielony i twój Księciunio wygląda w nim bajkowo 😆
My dziś mamy wizytę na 18, może będziemy podglądać dzidzia 🤪
martyna, ale fajnie, że wozio przeszedł! Ciekawe kiedy nasz przywiozą..

• Mamusia
Kochane mam pytanie bo teraz w szoku jestem kupilam materac miesiac temu gryka-pianka -kokos i dzis chcialam sciagnac pokrowiec do prania bo jest na zamek i okazalo sie ze ta strona z gryka jest przeszyta do pokrowca...czy wy tez tak macie??
bo ja sie boje teraz tego prac w pralce przeciez to moze mi sie rozwalic ten material co gryka jest przyszyta bo to wyglada jak cienka gaza rozdzierana;....a pokrowiec jest bialy i troche zakurzony.....

I mam dylemat co ja mam z tym zrobic??

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Kochane mam pytanie bo teraz w szoku jestem kupilam materac miesiac temu gryka-pianka -kokos i dzis chcialam sciagnac pokrowiec do prania bo jest na zamek i okazalo sie ze ta strona z gryka jest przeszyta do pokrowca...czy wy tez tak macie??
bo ja sie boje teraz tego prac w pralce przeciez to moze mi sie rozwalic ten material co gryka jest przyszyta bo to wyglada jak cienka gaza rozdzierana;....a pokrowiec jest bialy i troche zakurzony.....

Mam ten sam problem... :| nie ściągałam pokrowca w końcu tylko prez tydzień wietrzyłam materacyk na oknie... poza tym moja mama stwierdziła że i tak na to idzie jeszcze ceratka i prześceradełko więc narazie powinno wietrzenie wystarczyć...

• Mamusia
Kasia21 napisał(a):
beata2186 napisał(a):
bo ja sie boje teraz tego prac w pralce przeciez to moze mi sie rozwalic ten material co gryka jest przyszyta bo to wyglada jak cienka gaza rozdzierana;....a pokrowiec jest bialy i troche zakurzony....

Mam ten sam problem... :| nie ściągałam pokrowca w końcu tylko prez tydzień wietrzyłam materacyk na oknie... poza tym moja mama stwierdziła że i tak na to idzie jeszcze ceratka i prześceradełko więc narazie powinno wietrzenie wystarczyć...

no wlasnie moi rodzice swteirdzili to samo ze trudno musi taki zostac albo dokupimy drugi pokrowiec sam i na materac sie zalozy albo tylko przescieradelko ale wkurzylam sie max....bo z tego kurzu jak pisza ze pokrowiec sciagany do prania to tak powinno byc a nie jakies niespodzianki eh

• Mamusia
Witajcie kochane! cos malo sie staracie, kwiecien uplynal tak ladnie rozpakowywujaco przyszedl maj i co?? dzialac dziewuszki dzialac 🙂
U nas kolejna noc za nami, Piotrus byl troche niespokojny nie dokonca podoba mi sie jego glosik jakis taki zachrypniety, albo to wina ze znow przepalili i jest suche powietrze albo mi sie dziecko juz przeziebilo. jutro wizyta u pediatry chyba wiec mam nadzieje ze sie dowiem cos ciekawego. no i ze mi pani doktor pomoze bo meczy mnie biegunka i pokarm wciaz w jakis minimalnych ilosciach jest co nie jest przyjemne.
Widze ze dzis zajete jestescie troszke zatem zycze milego dnia i do pozniej. buzka

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Kasia21 napisał(a):
beata2186 napisał(a):
bo ja sie boje teraz tego prac w pralce przeciez to moze mi sie rozwalic ten material co gryka jest przyszyta bo to wyglada jak cienka gaza rozdzierana;....a pokrowiec jest bialy i troche zakurzony....

no wlasnie moi rodzice swteirdzili to samo ze trudno musi taki zostac albo dokupimy drugi pokrowiec sam i na materac sie zalozy albo tylko przescieradelko ale wkurzylam sie max....bo z tego kurzu jak pisza ze pokrowiec sciagany do prania to tak powinno byc a nie jakies niespodzianki eh

no dokładnie... a ja już nawet stwierdziłam że bajka jak się pokrowiec zniszczy ale gorzej jak pralkę zawali ta gryka czy coś...

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
Witajcie kochane! cos malo sie staracie, kwiecien uplynal tak ladnie rozpakowywujaco przyszedl maj i co?? dzialac dziewuszki dzialac 🙂
U nas kolejna noc za nami, Piotrus byl troche niespokojny nie dokonca podoba mi sie jego glosik jakis taki zachrypniety, albo to wina ze znow przepalili i jest suche powietrze albo mi sie dziecko juz przeziebilo. jutro wizyta u pediatry chyba wiec mam nadzieje ze sie dowiem cos ciekawego. no i ze mi pani doktor pomoze bo meczy mnie biegunka i pokarm wciaz w jakis minimalnych ilosciach jest co nie jest przyjemne.
Widze ze dzis zajete jestescie troszke zatem zycze milego dnia i do pozniej. buzka

witaj 😘 😘