Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anonimosia napisał(a):
Justiks, też bezsenność?

Ja tradycyjnie, przespałam około 6 godzin, obudziłam się o 6 sama z siebie, drzemałam do 7 i nawet czuję się w miarę wypoczęta. Oby te 6 godzin snu wystarczyło.
W Krakowie mają dziś być mrozy do -20' C, aż się nie chce wychodzić z domu!

ja tak chodze spac zawsze hihi 🤪

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiem ,że może to dziwnie zabrzmi lub ktoś pomyśli o mnie źle ale w sumie mi wszystko jedno i zaproponuję : Czy któraś mama chce może ubranka dla dziewczynki po mojej córci?? Bo miałam je oddać do komisu i sprzedać ale mogę też którejś z was sprzedać za niewielką kasę i zawsze miałabym na ubranka dla mojego chłopaczka. Te rzeczy są tylko po mojej Anielce. te malutkie to noszone albo raz lub góra kilka. Przypominam , że Anielka urodziła się 7 maja 2009. Wiec też maj. Większość rzeczy to SMYK. są tam prześliczne dresy założone raz, koszulki i duuuuuuuużo różnych rzeczy. Wiem ,że są mamy , które chodzą po ciuchach i im nie przeszkadza , że są to rzeczy używane. Sama teraz dostałam troszkę ciuszków dla chłopalka. Tylko proszę się nie wkurzać dziewczyny jeżeli ta propozycja nie na miejscu . 🙂 🙂 🙂 Ale mam nadzieję, że będą chętne mamy a jak nie to oddam do komisu w warszawie tego pełno i dostanę kasę 🙂

• Mamusia
marinka napisał(a):
adka101 napisał(a):
Aneczka czekam na relacje y wizyty 😆
Witam nowe brzuszki 😆

Adka101 zdecydowałaś się już na jakieś łóżeczko??

To trudne przekopalam caly internet znalazlam jeszcze dwa
http://www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/lozeczko-turystyczne-coto-baby-samba-lux-krakow_5236398.html
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=3287806 to kremowe

chcialabym juz zamowic ale poczekam do 7 stycznia niech na 100 % potwierdzi plec.

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
adka101 napisał(a):
Aneczka1983 napisał(a):
Adka a wybraliście juz wózek ???

Nie 🤨
z tym czekam do kwietnia .Jak maz odwiesi firme bo projektuje i urzadza ogrody.
a wozeczek to wiekszy wydatek 😆 a jeszcze jest mozliwosc ze dostane 😆

hej Adka 😉

Hej 😘

• Mamusia
Cześć brzuszki, trochę nie zaglądałam na forum, bo choroba mnie rozłożyła - jestem na antybiotyku... Ale piszę, bo znamy już płeć maluszka! Będzie to dziewczynka 😁 😁 😁 😁 Z tego co czytalam, to na forum chyba dużo córeczek będzie 😉

• Mamusia
marinka napisał(a):
Wiem ,że może to dziwnie zabrzmi lub ktoś pomyśli o mnie źle ale w sumie mi wszystko jedno i zaproponuję : Czy któraś mama chce może ubranka dla dziewczynki po mojej córci?? Bo miałam je oddać do komisu i sprzedać ale mogę też którejś z was sprzedać za niewielką kasę i zawsze miałabym na ubranka dla mojego chłopaczka. Te rzeczy są tylko po mojej Anielce. te malutkie to noszone albo raz lub góra kilka. Przypominam , że Anielka urodziła się 7 maja 2009. Wiec też maj. Większość rzeczy to SMYK. są tam prześliczne dresy założone raz, koszulki i duuuuuuuużo różnych rzeczy. Wiem ,że są mamy , które chodzą po ciuchach i im nie przeszkadza , że są to rzeczy używane. Sama teraz dostałam troszkę ciuszków dla chłopalka. Tylko proszę się nie wkurzać dziewczyny jeżeli ta propozycja nie na miejscu . 🙂 🙂 🙂 Ale mam nadzieję, że będą chętne mamy a jak nie to oddam do komisu w warszawie tego pełno i dostanę kasę 🙂

mnie sie Twoj pomysl podoba. nie uwazam zeby bylo cos nie tak w tej propozcyji.
Ja wiem ze mam przygotowane juz przez moja mame i bratowa ubranka do 6m-c. Ale jak masz cos na wiekszego bobasa to chetnie odkupie oczywiscie w rozsadnej cenie 🙂

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
Adka a czemu nie chcesz tego Sun jest naprawde super i niezawodne moja corcia spi w nim do tej poruy i jestem bardzo zadowolona jak kupowalam to pytalam o rozne firmy i z tej prawie wogole niema reklamacji za to Arti to podobno masakra caly czas sie psuja

dziewczynki, a czemu wogole takie, a nie drewniane klasyczne?

• Mamusia
fijolek napisał(a):
justiks23 napisał(a):
Adka a czemu nie chcesz tego Sun jest naprawde super i niezawodne moja corcia spi w nim do tej poruy i jestem bardzo zadowolona jak kupowalam to pytalam o rozne firmy i z tej prawie wogole niema reklamacji za to Arti to podobno masakra caly czas sie psuja

dziewczynki, a czemu wogole takie, a nie drewniane klasyczne?

Właśnie?? ja teraz znow będę miała klasyczne 🙂