Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dzien dobry...wlasnie zrobilam sobie disiaj kawusie z mleczkiem..a co 😁Ania od rana buszuje...sie rozkokosila ostatnio to wogole nie spi chyba 😉dzisiaj mam wazny dzien zalatwiam mieszkanko i dzisiaj ide na rozmowe oczywiscie musze po niemiecku wiec stresik i wyzwanie czy podolam??..hmmm zobaczymy.. 😉

• Mamusia
NO no dziewczynki ale maie ładnee brzuszki 🙂 🙂 Fijolek piękne artystyczne zdjęcie 🙂
A JA qwam powiem , ze tak jak w poprzedniej ciazy mam straszna chcice!!!!!!!!!!!!!!!!11 Mój mąż oczywiście korzysta. Zobaczymy czy tak będzie do 9n miesiaca. Z ANielka to się kochałam az do 2 dni przed porodem i zawsze odczuwalam satysfakcje L 🙂

• Mamusia
witajcie brzuszki 🙂 faktycznie dziewczynki macie ładne brzuszki 🙂 może też coś wrzuce tylko musze poczekac na wene twórczą mojego miśka
junior nadal milczy 😞 ale martwic sie zaczne dopiero za tydzien lub dwa a pozniej wizyta u lekarza wiec się wyjasni chyba że mnie zaskoczy wczesniej 🙂
no i chyba nie wychyle nosa z domu wam też nie radze bo podobno ślisko jak diabli i o upadek nie trudno więc uważajcie na siebie

mowie Wam dziewczynki..poszlam do tego biura i dostalam piany poprostu 😞co za niemra niesympatyczna,jaka wredna..chyba nie cierpi polakow 😞potraktowala mnie jak intruza...wyszlam lzy w oczach 😞smutno sie zrobilo.....

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
mowie Wam dziewczynki..poszlam do tego biura i dostalam piany poprostu 😞co za niemra niesympatyczna,jaka wredna..chyba nie cierpi polakow 😞potraktowala mnie jak intruza...wyszlam lzy w oczach 😞smutno sie zrobilo.....

Całusek i uścisk dla Ciebie! Nie przejmuj się!!! Dzidzi się zdenerwuję jeszcze:*

• Mamusia
Moja Dzidzia też kopie - zazwyczaj jak sobie usiądę wygodnie - to ona zaczyna wariować. tak samo przed zaśnięciem i po obudzeniu - a w nocy czy nad ranem to może za mocno śpię bo żadne kopniaczki mnie nie budzą 🙂 zresztą u mnie to one są jeszcze takie delikatne. ja je czuję dobrze ale Mąż jak przyłoży rękę - to czasem poczuje a czasem nawet nie.

• Mamusia
Hey!Witam wszystkie mamusie!Czuje sie tak wspaniale!Ukochane malenstwo w brzusiu,ukochany maz!Jestem taka szczesliwa 😁 Nasz syneczek rozwija sie super.Jeszcze imienia nie wybralismy,ale mamy na to jeszcze troche czasu.Naturalnie ze wszyskich stron masa propozycji...ale decyzja nalezy do nas.Nasz syneczek jest szczegolnie wieczorem aktywny.Ja pracuje z dziecmi.Porod jest planowany na poczatek maja,ale ja jak sily pozwola to do marca bede jeszcze pracowac.Mam nadzieje,ze dzidzia mi na to pozwoli 😉
Ah,mimo ze nowy roczek juz tydzien ma,to jeszcze mlody jest.Zycze wszystkim wspanialego,zdrowego,usmiechnietego,szczesliwego 2011...i bezbolesnych porodow 😉
Pozdrowionka!

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
dzien dobry...wlasnie zrobilam sobie disiaj kawusie z mleczkiem..a co 😁Ania od rana buszuje...sie rozkokosila ostatnio to wogole nie spi chyba 😉dzisiaj mam wazny dzien zalatwiam mieszkanko i dzisiaj ide na rozmowe oczywiscie musze po niemiecku wiec stresik i wyzwanie czy podolam??..hmmm zobaczymy.. 😉

witaj Olu, nie wiem czy już pytałam w jakich rejonach Niemiec mieszkasz??
ja w Bergheim, 40 km od Kolonii, jakieś 150 km od Duseldorf, Dortmund, być może będziesz mogła sobie skojarzyć.
no to życzę powodzonka w załatwianiu! bo zależy na kogo się trafi :/ niektórzy Niemcy to chamy!!! ( nie wiem czy "ch" czy "h" ) 🙂

• Mamusia
justina1975 napisał(a):
Hey!Witam wszystkie mamusie!Czuje sie tak wspaniale!Ukochane malenstwo w brzusiu,ukochany maz!Jestem taka szczesliwa 😁 Nasz syneczek rozwija sie super.Jeszcze imienia nie wybralismy,ale mamy na to jeszcze troche czasu.Naturalnie ze wszyskich stron masa propozycji...ale decyzja nalezy do nas.Nasz syneczek jest szczegolnie wieczorem aktywny.Ja pracuje z dziecmi.Porod jest planowany na poczatek maja,ale ja jak sily pozwola to do marca bede jeszcze pracowac.Mam nadzieje,ze dzidzia mi na to pozwoli 😉
Ah,mimo ze nowy roczek juz tydzien ma,to jeszcze mlody jest.Zycze wszystkim wspanialego,zdrowego,usmiechnietego,szczesliwego 2011...i bezbolesnych porodow 😉
Pozdrowionka!

Witam również Justyne! jak widzę, to Ty też w Niemczech mieszkasz i pracujesz 🙂
praca z dziećmi 🙂 to tak jak Ja 🙂
ja pracowałam w przedszkolu 1,5 roku, teraz siedzę w domku 🙂 wypoczywam 🙂
fajnie, że się dobrze czujesz, bo niestety nie każda z Nas może się tym pochwalić!
ja do 14 tygodnia byłam nie do życia! myślałam, że umrę- całe dnie w łóżku, nic nie mogłam jeść i pić! tragedia!
ale na szczęście minęło i teraz żyję!!!!! też będziemy mieć CHŁOPCZYKA 🙂
pozdrawiam!!!

• Mamusia
ola1978 napisał(a):

oj oj! jednak się nie udało 🥴
wiem coś o tym, jak starałam się o pozwolenie o pracę na stałe, to chodziłam i dawali mi na 3 miesiące, musiałam pare razy chodzić i przedłużać! aż wreszcie przeprowadziliśmy się do innego miasta i trafiłam na super babke i przyznała mi na stałe 🙂 także głowa do góry!
nie przejmuj się! musimy im pokazać, że jesteśmy silne Kobiety polskie!!! 🙃
spróbuj do kogoś innego!
życzę powodzonka!

• Mamusia
Super,ze sie lepiej czujesz!Ja od poczatku ciazy czuje sie ok.Czasami lekkie mdlosci,ale zawsze za 5 minut przechodzi.Tak tez opiekuje sie dzeicmi i sprawia mi to ogromna przyjemnoscia!Wlasnie jeste w trakcie nauki,bo absolbuje male studium wychowanie(psychologia) dzieci,zeby i w czasie macierzynstwa dalej pracowac z dziecmi.Uwielbiam prace z dziecmi!Musze teraz do pracy.
Zycze milego dnia!

Pozdrowionka 🙂

kasiagwiazdka napisał(a):
ola1978 napisał(a):

witaj Olu, nie wiem czy już pytałam w jakich rejonach Niemiec mieszkasz??
ja w Bergheim, 40 km od Kolonii, jakieś 150 km od Duseldorf, Dortmund, być może będziesz mogła sobie skojarzyć.
no to życzę powodzonka w załatwianiu! bo zależy na kogo się trafi :/ niektórzy Niemcy to chamy!!! ( nie wiem czy "ch" czy "h" ) 🙂
hej..nie nie ja okolice Berlina..wiec daleko mamy do siebie..pozwolenie na prace juz mam dawno...staralam sie o inne mieszkanie 😞szkoda ze mamy daleko do siebie 😞nie ma tu za duzo normalnych ludzi 😉niemcy mysla troche inaczej 😉buzka..spokojnej drogi i szerooookiej 🙂

• Mamusia
co do tych badan, okazalo sie ze przyszlam troszke za pozno i nie dalo rady ich dzis zrobic 😞 tylko morfologia i badanie ogolne moczu. W poniedzialek znowu musze dygac na badania. 😞 rewelaaacja.

ale potem dzien spedzialam cudnie.
Kupilam pierwsze samodzielne ubranko dla mojej Fasoli 🤪 Disney'owska sukieneczke na 6-9mc. Nie moglam sie oprzec. Przesylam zdjecie 🙂
[URL=http://img211.imageshack.us/i/20110107237.jpg/][IMG]http://img211.imageshack.us/img211/6734/20110107237.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]