Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Marinka ogolnie czuje sie dobrze, tylko mam takiego lenia ze szok.. nic mi sie nie chce, to straszne 🤨 tak jak monalissa pisze najchętniej nie ruszałabym sie z domku, powolutku szykuje pokoik dla małej , i wynosze z tego pokoju niepotzrebne rzezcy , oczywiście te lekkie..
A musze Wam opowiedziec co dzis mi sie sniło... szok... rodziłam, nic nie bolało, Tomek pępowine przeciął, niby wiedziałam ze urodziłam , ale nie widziałam małej, a pozniej posadzili mnie po porodzie na korytarz bo nigdzie miejsca nie było... ehhhh 😉ale sen...

• Mamusia
dzien dobry,
matko jaki poranek.. szaruwa brrr.
mialam koszmarne sny i strasznie to zle na mnie wplywa potem. jestem pol dnia przybita.
🤨
w dodatku w nocy znowu obudzilam sie glodna i o 4 nad ranem robilam kanapke. Kurcze a wydawalo mi sie ze kolacyjke zjadlam spora.. 🤔 no nic. teraz gorace mleko i kulki czekoladowe. moze zaraz mi przejdzie.
milego dnia!

• Mamusia
😁 😁 😁 no na korytarzu cie posadzili nawet łóżka nie dali ojej 😁 no mi tez sie czasami snia takie głupoty ze jak opowiadam miskowi to smieje sie 😁
a co do porodu to mój lekarz wczoraj pytał czy czuje się już jak prawdziwa ciężarówka wiec odpowiedziałam ze tak i ze czytam duzo o porodach i pyta czy sie boje więc mu szczerze odpowiedziałam ze samego porodu jako tako to nie tylko tego "nacinania" i "pękania" a on zaczął się śmiać ze lepiej się tym nie przejmować i nie brać wszystkiego tak do siebie co się czyta bo to nacinanie to tak na prawde bardzo malutka część porodu prawie na końcu i nie zawsze jest to potrzebne i coś tam jeszcze gadał ale akurat leżałam na fotelu i chwilowo skupiłam się na badaniu a on gadał i gadał i teraz kuźwa nie pamietam 😠

• Mamusia
marinka napisał(a):
Aneczka sny masz naprawdę ciekawe. Mi się ostatnio śniło ,że urodziłam bliżniaki tylko jeden albinos a drugi czarny... nie komentuje tego snu... Jak wstałam byłam cała mokra. Co najgorsze te dzieci odrazu do mnie gadały

o ja ale masakra, nie dziwie sie ze sie mokra obudziłas 😁

• Mamusia
a mnie nadal rozkłada. te kropelki od doktora nic nie dają. w nocy bolał i nos, oczy, uszy, kark - a do tego jeszcze żołądek. rano oczy sine, chrypka. teraz jest ciut lepiej ale obawiam się ze to chwilowe ciut lepiej. ginekolog mowila juz we wrzesniu ze jak cos sie bedzie działo z zatokami to mam brac Bioparox - ale lekarz ogolny wiedzial lepiej.... i zapisał swoje leki 😞

• Mamusia
Jamargaretka napisał(a):
a mnie nadal rozkłada. te kropelki od doktora nic nie dają. w nocy bolał i nos, oczy, uszy, kark - a do tego jeszcze żołądek. rano oczy sine, chrypka. teraz jest ciut lepiej ale obawiam się ze to chwilowe ciut lepiej. ginekolog mowila juz we wrzesniu ze jak cos sie bedzie działo z zatokami to mam brac Bioparox - ale lekarz ogolny wiedzial lepiej.... i zapisał swoje leki 😞

ja na poczatku ciazy bylam chora i moj gin kazal bioparox syrop cebulowy i apap i ewentualnie thantum werde, i powiem ci ze bardzo szybko mi przeszlo tez mam problem od dziecka z zatokami i bioparox jest najlepszy Polecam