Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
Hej dziewczynki! wczoraj mnie nie bylo ale dzisiaj juz nie moglam wytrzymac. niestety infenkcja znow do mnie wrocila,smarkam,glowa i kosci bola i leze tak sobie a tyle rzeczy do roboty. do tego maluszek dzis leniwy, czy to nie dziwne na tym etapie ciazy?
Jedynie moj maz fajna rzecz mi dzisiaj oznajmil ze dostanie w pracy drugie becikowe i posciel od firmy dla maluszka - takie tam maja zwyczaje. fajnie kazda rzecz a przy okazji kazdy grosz sie przyda.
Aha z ciekawostek od 3 lutego w tesco promocja na mega paki za 99,99zl (bodajze) pampersow, i 6paki chusteczek za 25zl, ja napewno na cos sie skusze.Tymczasem chyba jednak sie rusze bo od tego lezenia plecki bola.buziaki i milego dnia

hejka, a ktore pampersiory beda w ofercie? 🙂

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hussi... zdrowiej kobietko 🙂 🙂 super ze w firmie męza tak jest , taki miły gest 🙂 to cieszy wiem 🙂 nie martw sie ze maluszek spokojniejszy , ja tez nieraz tak mam ze w ciagu dnia nic nie czuje, one napewno tez odczuwaja nastrój zwiazany z pogoda.. cisnienie itd. i poprostu spokojnie sobie drzemia,,, 😘 😘 😘

• Mamusia
Aneczka1983 napisał(a):
Hussi... zdrowiej kobietko 🙂 🙂 super ze w firmie męza tak jest , taki miły gest 🙂 to cieszy wiem 🙂 nie martw sie ze maluszek spokojniejszy , ja tez nieraz tak mam ze w ciagu dnia nic nie czuje, one napewno tez odczuwaja nastrój zwiazany z pogoda.. cisnienie itd. i poprostu spokojnie sobie drzemia,,, 😘 😘 😘

ja tez tak mysle. widze to po sobie. jak mi aura nie sluzy to i moja Lokatorka jest spokojniejsza.. 🤔

• Mamusia
Dziewczynki dziekuje za mile slowa, a co do promocji to nie napisali jakie rodzaje, ale przesylam linka str.22-23.buzka
http://itesco.pl/promocje/gazetki/wyprz-49_31873619/podstawowa/pliki/hm-gazetka/3.02.2011-9.02.2011/gazetka-3.02.2011-9.02.2011.swf

• Mamusia
hussi31 napisał(a):
Dziewczynki dziekuje za mile slowa, a co do promocji to nie napisali jakie rodzaje, ale przesylam linka str.22-23.buzka
http://itesco.pl/promocje/gazetki/wyprz-49_31873619/podstawowa/pliki/hm-gazetka/3.02.2011-9.02.2011/gazetka-3.02.2011-9.02.2011.swf

oki, dziekuje 🙂

• Mamusia
ola1978 napisał(a):
czytalam w internecie ze za pare tyd juz trzeba kontrolowac ruchy..czy cos Wam wiadomo na ten temat?

Olu też o tym czytałam. WG tego co w internecie to od 25tyg należy liczyć ruchy, a jak się zapytałam lekarza to stwierdził że 25tydzień to za wcześnie i żebym od 30tyg zaczęła ruchy liczyć. Codziennie o jednej godz liczyć 10ruchów małego i zapisywać czas w którym dziecko wykonało te ruchy. Skoro tak radził to ja tak będę robić 🙂.

Manki dziękuję za ciepłe słowa, już mi troszkę lepiej 🙂.

Przyznam się wam dziewczynki, ciamajda ze mnie 😜, robiłam obiad, a jak kroiłam mięso to nóż mi się wyślizgnął... i zatrzymał się na kciuku, tak się ciapnęłam że spory płatek skóry sobie obcięłam i to tak konkretnie, ciężko mi było krwawienie zatrzymać, aż w pewnym momencie słabo mi się zrobiło 🤢. Teraz już jest wszystko ok, cały kciuk plastrem obklejony 🙂. Pozdrawiam dziewczynki

Joasia1988 wspolczuje..pewnie bolalo jak cholera 😞zycze szybkiego powrotu do zdrowia...a co do ruchow dziecka to tez sie jutro podpytam lekarza co i jak..pozdrawiam 😘

• Mamusia
gosiaa21 napisał(a):
justiks23 napisał(a):
zjadacz jest wsrod nas heh

nooo ;/ ja z dnia na dzien mam mniej oklaskow ;/

U nas w KWIETNIÓWECZKACH tez jest jakaś osoba która kradnie nam oklaski...
Po prostu to jakaś baba której żal że my tak fajnie się dogadujemy i tyle...

• Mamusia
eunia91 napisał(a):
gosiaa21 napisał(a):
justiks23 napisał(a):
zjadacz jest wsrod nas heh

nooo ;/ ja z dnia na dzien mam mniej oklaskow ;/

U nas w KWIETNIÓWECZKACH tez jest jakaś osoba która kradnie nam oklaski...
Po prostu to jakaś baba której żal że my tak fajnie się dogadujemy i tyle...

zawsze sie znajdzie jakas czarna owca niestety ale co tam niech ma 🙂

• Mamusia
ten zjadacz niech sie naje....zje wszystkie i ciekawe co dalej wymysli....eh zenada brak słow.....jeśli to sprawia jakieś mamuśce radość to bez obrazy ale powinna się leczyć i nie mieć dziecka, bo ten dzidziuś tylko skrzywdzony przez nią w zyciu bedzie....wspołczuje tej dziecince

beata2186 napisał(a):
ten zjadacz niech sie naje....zje wszystkie i ciekawe co dalej wymysli....eh zenada brak słow.....jeśli to sprawia jakieś mamuśce radość to bez obrazy ale powinna się leczyć i nie mieć dziecka, bo ten dzidziuś tylko skrzywdzony przez nią w zyciu bedzie....wspołczuje tej dziecince
trzeba napisac do administratora i zobaczymy..a ja Wam mowie ze to awaria 🙂