Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasidelko88 napisał(a):
Jejuś to prowadzę 🥴
Ja tez tak miałam na początku że zwyczajnie nie mogłam zjeść tyle co przed ciążą bo czułam przepełnienie teraz już mogę zjeść troszkę więcej ☺️ ale chyba 69kg jak na 6 miesiąc to nie tak dużo co dziewczyny dodam że mam 170cm wzrostu ???

kasiu wage masz w porzadku zreszta kazda z nas ma inną przemiane materi standartowo kobieta w ciazy moze przybrac ok 12 kg w ciaży a ja mam koleżanki które 30 kg przytyly

• Mamusia
Hej! a ja przy wzroscie 174cm wazylam przed ciaza 69kg teraz waze ok.76kg czyli 7 kg do przodu ale podobnie jak fijolek dobrze mi z tym,poszlo w brzuch i pupe,ale szczerze myslalam ze bedzie wiecej, do 20-25kg sie nastawialam a tu dopiero 7kg,nawet jak przytyje drugie tyle to nie bedzie zle,poki co slysze same mile rzeczy na swoj temat zwlaszcza od mezusia 🙂
p.s ten rok bedzie bogaty w przyrost naturalny - wlasnie sie dowiedzialam ze kolejna moja kolezanka z pracy (to juz 5 bedzie) jest w ciazy 🙂 bede miala komu ciuszki zostawic 🙂

Witajcie 🙂 jestem kolejna majóweczką, termin 3 maja 2011 😉 Powoli rozglądam sie za śpioszkami dla mojego szkraba, będzie synek! mały Adaś:*. Dziewczyny, mam pytanko, znacie stronki z ciuszkami imitującymi zwierzatka, np zabawne, pajace, śpioszki z uszkami itd. Szukałam juz kilka razy w internecie ale nic nie znalazłam.
Dajcie znać, pozdrowionka mamuśki!

• Mamusia
Mamusia20 napisał(a):
Hej brzuszki. Gorączka mi już spadła ale nadal czuje się fatalnie. Mam zapalenie górnych dróg oddechowych i zatok i przewiane korzonki. Masakra.

ojoj to sie narobiło, po czym spadła Ci temperaturka >>???? kuruj sie , i wracaj szybko do zdrowia 😘 😘
zatoki... korzonki... oj wiem co to 🤨

• Mamusia
Mamusia20 napisał(a):
Imię mąż wybrał ale mi się też bardzo podobało. Dostałam antybiotyk, syrop na kaszel i paracetamol na temp.

Czy któraś z was zauważyła może u siebie wyciek mleka tzw siary?

jakis czas temu wydawalo mi sie ze na koszulce po nocy widzialam plamki. teraz tego nie zauwazam, wiec moze to tylko przewidzenia byly.. 🙂

dobrej nocy