Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jolajcik napisał(a):
A ja planuje wykorzystać fakt, że męża nie ma w domku i nie będzie grymasił "ile można latać po sklepach i ile rzeczy można dla dziecka kupować" i chyba skoczę tez do reala po te pampersy no i poszukam powoli rzeczy do szpitala dla siebie -bielizna i podpaski poporodowe i inne potrzebne rzeczy.

zobacz jeszcze w Lidlu bo u mnie jeszcze wczoraj byla ta promocja..

• Mamusia
marinka napisał(a):
Fijolek o balneum słyszałam , że tylko jest taki kosmetyk ale nic więcej nie wiem, jak będziesz wiedziała coś na ten temat to daj jakoś znać. No widzisz z Fasolką wszystko ok. Spokojnie ja ostatnio też coraz rzadziej czuję dzidzi a mój lekarz mówi, że coraz mniej miejsca ma i to dlatego. Z kolei często jest takie przeciąganie bardziej, jakiś łokieć czy kolanko jeździ po brzuszku

wiesz co, o ile mnie pamiec nie myli to widzialam tou mojej kolezanki, ale to tez jest dosc silne dla dzieci z azs.
http://balneumbabybasic.pl/

• Mamusia
Dzien doberek.Ja tez juz od 6:30 na nogach.Niestety do pracy nie dojechalam,bo u nas strajkuja 🤢 I pech,ze maz dalej o kulach chodzi i nie moze samochodem jezdzic,a ja nie mam prawka 😞 ...to jest pierwsza rzecz,jaka zrobie jeszcze w tym roku 🙂 A tym bardziej,ze w moim zawodzie bez samochodu ani rusz 😎
Nasz maluszek wazy sporo,ale ginekol.mowil,ze jest bardzo dobrze "zbudowany, ze to jeszcze nie nadwaga.Zdrowy chlopaczek 🙂

Anonimosia napisał(a):
ola1978 napisał(a):

hej Anonimosiamilo ze wpadlas 🙂Adkitez nie widac 😞na gadu jej nie ma ...dziwne 😞

Hej Olu 🙂
A Adka nie ma teraz tego remontu czasem?
a moze 🙂zapomnialam, no to sie uspokoilam troszke ..

justina1975 napisał(a):
Wow Olenka......no to Twoje dzieciaczki (te w brzuszku tez) maja mloda mame 🙂 Na dyskoteki mozesz z synem chodzic 😉
heheh no tak tylko synek inne zainteresowania..DZIEKI BOGU!!!sport,sport,sport 🙂..mama 164 a synek juz 176 😉wygladamy jak brat z siostra 🙂 🙂 🙂

JUSTYNKAczy myslalas o tym zeby Twoje dziecko od poczatku bylo dwujezyczne...bo ja mam w planach mowic tylko po polsku a maz po niemiecku...tylko troche sie obawiam ze jak mala wejdzie w przedszkola,szkoly to nie bedzie chciala po polsku rozmawiac a tego to bym nie przezyla 😞

• Mamusia
beata2186 napisał(a):
Hej słoneczka....znó mamy mroźny dzień u mnie strasznie biało...
niedawno sie obudzilam z bolem krocza (wczoraj wieczorem az plakalam z bolu) i teraz wcinam sniadanko...
A jak tam u was?
buziaki dla maluszków 😘

kochana mi na bolace krocze lekarka polecila lezenie na plasko z nogami wysoko ja sobie klade fotel dzieci i tak leze zaraz pomaga

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 :*

Ja już po śniadanku, noc bardzo ciężka... znowu sny jakieś głupie, obudziłam się cała mokra 😞
Jeszcze pobudki na siku :/

Fijolku mam nadzieję, że dzisiaj Twoje maleństwo będzie buszowało tak jak wczoraj moje :*
Marinko ale ta Twoja córcia słodka 🙂 Piękne słowa! 🙂

Dziewczyny! Czy takie art kosmetyczne i higieniczne "dla nas" czyli np. majtki poporodowe, wkładki laktacyjne to będziecie gdzieś przez internet zamawiać, czy raczej w sklepie?

Miłego dnia :*

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
beata2186 napisał(a):
Hej słoneczka....znó mamy mroźny dzień u mnie strasznie biało...
niedawno sie obudzilam z bolem krocza (wczoraj wieczorem az plakalam z bolu) i teraz wcinam sniadanko...
A jak tam u was?
buziaki dla maluszków 😘

kochana mi na bolace krocze lekarka polecila lezenie na plasko z nogami wysoko ja sobie klade fotel dzieci i tak leze zaraz pomaga

no ja wiem i dziekuje justik ale u mnie pomaga to tylko na chwile gora dochodzi do godziny a potem dalszy bol...masakra....

• Mamusia
a ja sobie wybrałam staniki już . śliczne są na allegro. Jak mąż przyjdzie to będę zamawiać. Widziałam je w sklepie i wiem jaki rozmiar i jakie chce. Bo wszędzie są zwykłe białe a ja poszukiwałam z koronka może coś. Po Anielce wszystkie wyrzuciłam bo wyglądały tragicznie. Jak chcecie moge wam dać stronki