Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
widze, ze kazda z nas przezywa juz powoli coraz bardziej dzien porodu!
ja tez niewyobrazam sobie jak to bedzie!!!

Aneczka, pytalas o ten projektor....
wiec tak, my ta hustawke Fisher Price, ktora mamy z projektorem i melodyjkami uwazam, ze jest super- fakt, ze wydatek wiekszy, ale masz wszystko w jednym! melodyjki na dzien, do snu kolysanki, szum morza, wodospadu, spiewy ptakow! i ten projektor- gwiazdki, ktory w ciemnosci wyglada cudownie! z mezem stwierdzilismy, ze my chyba szybciej przy tym zasniemy 😁
z fisher price maja tez duzy wybor projektorow z zabawkami -do lozeczka zakladanych 🙂 🙂 🙂

zycze Wam Brzuszki milego dzionka!

• Mamusia
ja uwazam te zabawki za ciekawe:

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=182001&e=detail&site=pl&selcat=bgtoys&pid=55746

http://www.amazon.de/Fisher-Price-N8849-0-Wunderwelt-Mobile/dp/B001GQ2SA2

http://www.amazon.de/gp/product/B0002HB0CS/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_3?pf_rd_p=471061493&pf_rd_s=lpo-top-stripe&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B001GQ2SA2&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_r=0AW18NBSDWBH5136K58K

a dla Malych Ksiezniczek

http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s-anzeige/babyschaukel-papasan-butterfly-fisher-price/23905631
🙂 🙂 🙂

jest duzo zabawek fajnych tez z firmy 4 tech i chicco tez ma ciekawe!
wybor pozostawiam Tobie Aneczko! 😘

• Mamusia
Kasia21 napisał(a):
Dzień dobry 🙂 jejku nadrobić zaległości z czytaniem zaczyna graniczyć z cudem :P

zaczynam czuć się uzależniona od brzuszka 😁 wstaje... włączam laptopa, ide po śniadanko i czytanko, czytanko, czytanko... 😉 😁

Hej Kasiu 🙂
Ja też już totalnie uzależniona 😉 oczy jeszcze posklejane i juz brzuszek.... 🙂

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
Kasia21 napisał(a):
Dzień dobry 🙂 jejku nadrobić zaległości z czytaniem zaczyna graniczyć z cudem :P

zaczynam czuć się uzależniona od brzuszka 😁 wstaje... włączam laptopa, ide po śniadanko i czytanko, czytanko, czytanko... 😉 😁

Hej Kasiu 🙂

najgorsze jest nadrabianie popołudniowych wpisów 😁 a jutro znów mnie to czeka bo SR popołudniu dziś a później nie będzie pewnie jak zaglądnąć 😁

• Mamusia
Kasia21 napisał(a):
Kasia21 napisał(a):

Ja też dzisiaj SR 🙂 ale pewnie jeszcze później zajrzę 😉
Hej Kasiu 🙂

najgorsze jest nadrabianie popołudniowych wpisów 😁 a jutro znów mnie to czeka bo SR popołudniu dziś a później nie będzie pewnie jak zaglądnąć 😁

• Mamusia
ah... tak dzisiaj sobie myślę że do porodu jeszcze daleko ale ta... za niecałe dwa tygodnie święta, po świętach zaraz wizyta u lekarza i już będzie maj...

Martynko nie czujesz że to już niewiele zostało? bo chyba mamy podobnie terminy... 🙂

• Mamusia
Kasia21 napisał(a):
ah... tak dzisiaj sobie myślę że do porodu jeszcze daleko ale ta... za niecałe dwa tygodnie święta, po świętach zaraz wizyta u lekarza i już będzie maj...

Martynko nie czujesz że to już niewiele zostało? bo chyba mamy podobnie terminy... 🙂

Jak czytam posty dziewczyn naszych, które jeszcze w kwietniu moga urodzić, to wydaje mi się, że ja mam jeszcze tyyle czasu... Ale zaraz sobie wlaśnie myślę tak jak Ty... zaraz świeta, święta i po świętach... weekend majowy i zaraz się nie obejrzymy - BUM! 🙂 🙂 🙂
Także... lecą te tygodnie 🙂

• Mamusia
Kasia21 napisał(a):

Jak czytam posty dziewczyn naszych, które jeszcze w kwietniu moga urodzić, to wydaje mi się, że ja mam jeszcze tyyle czasu... Ale zaraz sobie wlaśnie myślę tak jak Ty... zaraz świeta, święta i po świętach... weekend majowy i zaraz się nie obejrzymy - BUM! 🙂 🙂 🙂

dokładnie... mam to samo 🙂 ale z dwojga złego lepiej że później jesteśmy 😜 będziemy się radzić doświadczonych mam hehe 🙃 🙃

• Mamusia
Kasia21 napisał(a):
Kasia21 napisał(a):

dokładnie... mam to samo 🙂 ale z dwojga złego lepiej że później jesteśmy 😜 będziemy się radzić doświadczonych mam hehe 🙃 🙃

hehe 🙂 może i tak 🙂
Idę chyba po śniadanko, bo mnie mała kłuje cały czas... 😉
niedługo wracam 🙂

witam wtorkowo... 🙂
ja już po śniadanku... 🙂 mąż wypawiony do pracy i co oczywiście brzuszek.. 🙂 to na bank jest uzależnienie...hehe
jakoś mi się jeszcze oczka kleją nie wiem czy się nie położe... 🙂

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
Martynko śliczny brzunio.... 🙂

Dziękuję 😘 😘

Antenka, mi też się oczka kleiły, ale jak rozsunęłam szeroko roletki i zaczęłam zajadać się owsianką to mimo, że leżę jeszcze pod cieplutką kołderką, to chyba już nie zasnę 😉 (nawet teściu mi dzisiaj powiedział: no, Martyna, widzę, że coraz wcześniej wstajesz... wyspana? 😁
A on taki ranny ptaszek 🙂

Antenka222 napisał(a):

Dziękuję 😘 😘

Antenka, mi też się oczka kleiły, ale jak rozsunęłam szeroko roletki i zaczęłam zajadać się owsianką to mimo, że leżę jeszcze pod cieplutką kołderką, to chyba już nie zasnę 😉 (nawet teściu mi dzisiaj powiedział: no, Martyna, widzę, że coraz wcześniej wstajesz... wyspana? 😁

ja codziennie wstaje o 8...musze zjeść śniadanko bo mam leki do wzięcia to przy okazji i mężowi zrobie....później zaglądam na brzuszka...a jak bardzo polegne to jeszcze uciekam spać ale dzisiaj mam się opiekować sąsiadki córką 2letnią i już raczej nie zdąże się przespać.. 🙂

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
Antenka222 napisał(a):

Dziękuję 😘 😘

ja codziennie wstaje o 8...musze zjeść śniadanko bo mam leki do wzięcia to przy okazji i mężowi zrobie....później zaglądam na brzuszka...a jak bardzo polegne to jeszcze uciekam spać ale dzisiaj mam się opiekować sąsiadki córką 2letnią i już raczej nie zdąże się przespać.. 🙂

No ja tez niby mam leki do wzięcia, ale biorę jak wstanę 😉 A mężuś sam się do pracy szykuje i tylko buziaczka dostaję na dowidzenia 😉
U mnie wczoraj był chrześniak 2-letni... już się taki gaduła robi... 🙂 🙂
Tylko uważaj, żeby nie dźwignąć gdzieś tej małej i żeby się nie przemęczyć 😉 :*