Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no kochane wrocilam i nawet was nadrobilam obiadek gotowy ide chyba zaraz go wciagnac bo juz strasznie zglodnialam 🥴
no i plecki cos juz boa chyba za duzo jak na jeden dzien...jeszcze mezowi koszule myprasuje i odpoczynek na dzis 🙂 🙂
KAsiu pokoj cudo...kochana na zmiane zawodu masz jeszcze czas a jako dekratorka napewno bys szal zrobila...slicznie kochana....

A co do rozpakowywania to dalej niech ktoras zacznie...to moze ja polece hehe (ale po swietach dopiero bo na wesele jeszzce chce isc 😜) oj mnie tez ciekawosc zrzera ktora otworzy nasz woreczek....az mi sie plakac zachcialo ze to juz....niedawno zaczynalysmy sie tu poznawac a zaraz dzidziusie beda z nami 🙂 az sie wzruszylam serio...hehe

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
hej ja juz po ktg i ponownej wizycie u lekarza diagoza SZPITAL bede smsowac do ani jakby co to am da znac zapis pokazywal skurcze wiec pani doktor ni kazala czekac wpadlam tylko na chwilke po rzeczy i zaraz jade z mezem na szpital trzymajcie kciuki 😘

jej, powodzenia Justiks!!! 😘

justiks23 napisał(a):
hej ja juz po ktg i ponownej wizycie u lekarza diagoza SZPITAL bede smsowac do ani jakby co to am da znac zapis pokazywal skurcze wiec pani doktor ni kazala czekac wpadlam tylko na chwilke po rzeczy i zaraz jade z mezem na szpital trzymajcie kciuki 😘

o jaaaa 🤪 3mam kciuki i pisz co i jak.. 🙂

• Mamusia
justiks23 napisał(a):
To Trzymamy Kciuki i czekamy na wiadomośći 🙂

• Mamusia
http://allegro.pl/150x150-dywan-mis-100-akryl-i1540623834.html

Justina to jest stronka, gdzie ten dywanik mozesz zamowic! 🙂

ja zamawialam od tego sprzedawcy i wszystko bylo OK!

dostarczony byl w przeciagu dwoch dni 🙂 tzn. do moich rodzicow, a pozniej kolega od meza dowiozl nam do Niemiec! jakos trzeba sobie radzic 😜
tutaj takiego dywanika nigdzie nie moglam znalezc! a jak byly to tylko zwykle z nadrukami w misie i jakies dziwne kolory! 🤢
a ten naprawde wyglada fajnie i jest grubszy 🙂 polecam! 🙂

• Mamusia
DZIEWCZYNY
mam do sprzedania super zestawy ubranek dla dziewczynki w rozmiarze 56 i 62
nie zaśmiecałabym wam wątku ale czeka mnie za kilka dni przeprowadzka i chciałabym pozbyć się jak największej ilości rzeczy z których córcia mi wyrosła

http://allegro.pl/zestaw-dla-dziewczynki-wyprawka-od-mamy-i1560977452.html
http://allegro.pl/wiosenny-zestaw-dla-dziewczynki-r-62-wyprawka-i1561626559.html
http://allegro.pl/zestaw-dla-dziewczynki-r-62-wyprawka-od-mamy-i1549025100.html

• Mamusia
justiks23 napisał(a):

trzymamy kciuki. pisz do nas