Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
fijolek napisał(a):
Martyna, ja mialam w planach klasc pieluszke flanelowa, choc wiem ze sa dostepne pokrowce. moze jak bede odbierac przewijak to skusze sie i na pokrowiec 😜

Tak szczerze mówiąc, to myślę konkretnie o tym pokrowcu, bo mi teraz przewijak do pościeli i ogółu nie pasuje :P :P Zaraz wrzucę fotkę i Wam pokaże 😜

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No więc pościel prezentuje się tak... 🙂
I na początku myślałam, że najpierw założę "pszczoły"... ale jednak teraz widzę, że różowa bardziej pasuje 😉
No więc.... powiedzcie mi tylko, czy bardzo razi ten żółty przewijak przy różowej pościeli, czy nie jest tak źle...? Bo w sumie pokrowiec to jakieś 15zł z przesyłką...

Ale się Wam dzisiaj chwale... ło matko... ale Wy mi na pewno dobrze doradzicie... bo wiecie o co chodzi 😉 🙂 każda przecież jest przed, w trakcie lub po urządzania kąciku dla swojego Maleństwa :*

• Mamusia
joma napisał(a):
Martyna ja mam troszkę bzika na punkcie kolorów, więc mnie troszkę razi ten żołty przewijak ☺️
Także ja jestem za pokrowcem 🙂
No i bardziej podoba mi się ta różowa pościel 🙂

No i o to mi chodziło! 🙂 Dzięki Joluś :*
Ja też lubię, jak wszystko jest dopasowane, więc chyba skuszę się na pokrowczyk 😉 🙂

• Mamusia
martyna_czaro napisał(a):
joma napisał(a):
Martyna nie ma za co! 🙂
Kącik już jest cudny, a będzie jeszcze piękniejszy 🙂
😘

PS. A żeby nie było za cukierkowo - dałabym biały pokrowiec na przewijak 🙂

Właśnie miałam to napisać! Że kupię biały lub ecrue 🙂 🙂 hehe 🙂

O widzisz 🙂
Tylko uważaj z tym ecru, bo ja zamówiłam ecru i jak dla mnie jest za żołty :/ Heh...moja obsesja na punkcie kolorów 🤪

• Mamusia
joma napisał(a):
joma napisał(a):
Martyna nie ma za co! 🙂
😘

O widzisz 🙂
Tylko uważaj z tym ecru, bo ja zamówiłam ecru i jak dla mnie jest za żołty :/ Heh...moja obsesja na punkcie kolorów 🤪

To tak jak z moim przewijakiem... na zdjęciu nie wydawał mi się AŻ TAKI ŻÓŁTY 😉 :P
Zresztą chciałam całkiem inny, ale w ostatniej chwili jak już chciałam zamawiać, to został wycofany, bo sie sprzedał 😉

Dobra, zmykam z mężem film obejrzeć :* Buźka :* (dzięki za rady kochana :* )

• Mamusia
joma napisał(a):
joma napisał(a):
Martyna nie ma za co! 🙂
😘

O widzisz 🙂

To tak jak z moim przewijakiem... na zdjęciu nie wydawał mi się AŻ TAKI ŻÓŁTY 😉 :P
Zresztą chciałam całkiem inny, ale w ostatniej chwili jak już chciałam zamawiać, to został wycofany, bo sie sprzedał 😉

Dobra, zmykam z mężem film obejrzeć :* Buźka :* (dzięki za rady kochana :* )

Nie lubię takich sytuacji!
Ja czekam na Męża i też spadam 🙂

😘

• Mamusia
Witam wieczornie. Widzę że podjum zajęte 🙂

HUSSI gratuluję synka 🙂
Martynko pokoik boski, nasze maleństwo będzie miało zielono...

A tak ogólnie to mam dziś mega dola... Miałam okropny sen że mój mężu nie chciał się ze mną kochać i na moich oczach poszedł z inna panna. Masakra. Obudziłam się i ryczałam do niego czy mu się jeszcze podobam. Na podbrzuszu zrobiły mi się okropne rozstepy, wczoraj okropnie spuchly mi nogi i przez to czuje się bardzo źle i taka nie atrakcyjna. Ale powiedział że mnie kocha bez względu na wszystko i mu się podobam cały czas, a jak urodze to kilogramy i opuchlizna mina. 🙂 a w dodatku mam znowu wstrętny kaszel 😞

• Mamusia
No To Hussi juz urodzila, suuuuuuuuper!
Joma,Martyna czaro superasny ten pokoik! Jak dla mnie odjazd! Bardzo , bardzo gustowne.
Jamargaretka i Adka życzę wam żeby dzidzie sie odwrocily.
Mamusia20 uśmiechnij się!

A ja się nie czuje zbyt dobrze! Caly czas mam skurcze a jeszcze iedze w tej dupnej mlawie... Nie moge ladowarki znalesc po tej przeprowadce... W ogóle cos mam dola...

• Mamusia
No i jestem, w koncu sie zebrałam i pojechałam po nowe przescieradło, i pasuje 😁 😁 od razu mi siły wrociły i wstapiłam do galerii , kupiłam kilka rzeczy dla małej(teraz sa juz te letnie kolekcje) a na sam koniec zamówilismy z Tomkiem pizze 😁 😁 😁 tak tak Joma Pizze 😁 😁 i taka szczesliwa siedze teraz 😁
Adka.. życze Ci zeby skarbus sie obrucił 😘
Martyna no czadersko wyszły te obrazki .. i zdecydowanie rózowa posciel, a co do pokrowc na przewijak, to sa takie na gumke jak przescieradła 🙂 ja mam takie ecru i fiolecik, one pasuja nawet do wozka 😁 a i kolorystycznie żołty nie bedzie radził 😁

• Mamusia
A my z mężem oglądamy sobie "Niepokonani"... 🙂 już godzina za nami, ale ja oczywiście usiedzieć,uleżeć nie mogę więc chwila przerwy na prysznic 😉 🙂

Marinka, uszy do góry! Jutro będzie lepszy dzień 🙂 🙂

Aneczka super, że zakupki się udały! 🙂 No to jeszcze ta firanka 😉

No i oczywiście kusicie pysznościami, ale ja po południu jak zjadłam kisiel to do teraz nie mogę w ogóle myślec o jedzeniu... tak mnie zgaga pali... :/

Jutro zamawiam na allegro pokrowczyk 😉 no i tylko nie wiem czy biały czy ekri... ehh... kolejny mały dylemacik 😉 :P

DOBRANOC BRZUNIE KOCHANE :* :*