Skocz do zawartości

Majóweczki 2011 czy sa jakies????? | Forum o ciąży

justiks23

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 28,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• marinka

1932

• Aneczka1983

3111

• martyna_czaro

1704

• fijolek

2494

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
ja trochę żałuje że odwołałam moją sesje... 😠
jak będe w 2 ciąży to sobie odbije.. 😁 😁

a ja ci powiem ze to zupełnie nieplanowane bylo bo pare dni przed długim weekendem znajomy z klatki obok przy zwykłej codziennej gadce zazartowal ze moze chcemy sesje bo jego siostra chetnie by zrobiła w zamian umieszczajac na swojej stronce oczywiscie po wczesniejszej cenzurze 😁 no i rach ciach 3 maja byla sesja wiec szybko poszlo ale gdybym miala zaplacic normalnie to pewnie bym sie dluuuugo zastanawiała czy czegos innego w zamian za to nie zrobic

• Mamusia
monalissa napisał(a):
Antenka222 napisał(a):

a ja ci powiem ze to zupełnie nieplanowane bylo bo pare dni przed długim weekendem znajomy z klatki obok przy zwykłej codziennej gadce zazartowal ze moze chcemy sesje bo jego siostra chetnie by zrobiła w zamian umieszczajac na swojej stronce oczywiscie po wczesniejszej cenzurze 😁 no i rach ciach 3 maja byla sesja wiec szybko poszlo ale gdybym miala zaplacic normalnie to pewnie bym sie dluuuugo zastanawiała czy czegos innego w zamian za to nie zrobic

U nas też była sesja "za darmo" (czyli w zamian za umieszczenie w portfolio) 😉 I też gdybym miała płacić, to oczywiście zależy ile (bo taka pamiątka jest warta czasami swojej ceny) ale zastanawiałabym się czy mam TERAZ na to pieniążki 🙂 🙂

Ale sesja boska Monia... naprawdę... 🙂

martyna_czaro napisał(a):
monalissa napisał(a):
Antenka222 napisał(a):

U nas też była sesja "za darmo" (czyli w zamian za umieszczenie w portfolio) 😉 I też gdybym miała płacić, to oczywiście zależy ile (bo taka pamiątka jest warta czasami swojej ceny) ale zastanawiałabym się czy mam TERAZ na to pieniążki 🙂 🙂

Ale sesja boska Monia... naprawdę... 🙂

u nas to nawet nie o kaske chodziło...chodzilo o to ze jak wylądowałam w szpitalu 1 kwietnia to miałam zakaz chodzenia i dałam sobie spokój...a teraz jak patrze na Wasze sesje to żałuje... 😠
są przecudne i tylko pozazdrościć.. 🙂

• Mamusia
Antenka222 napisał(a):
A ja dzisiaj o 14.00 do Łodzi jadę 😉

o proszę... 🙃 wycieczkę sobie robisz? 🙂

Niee... jadę do Ciebie po czekolade z okienkiem 😜 🙂
A tak serio to muszę dzisiaj, jutro i w niedzielę jechać na uczelnię pozałatwiać kilka spraw... 😉

Antenka222 napisał(a):
A ja dzisiaj o 14.00 do Łodzi jadę 😉

o proszę... 🙃 wycieczkę sobie robisz? 🙂

Niee... jadę do Ciebie po czekolade z okienkiem 😜 🙂
A tak serio to muszę dzisiaj, jutro i w niedzielę jechać na uczelnię pozałatwiać kilka spraw... 😉

hehe zapraszam... 🙂
aaaa no tak uczelnia....tylko uważaj na siebie.. 🙂