Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja byłam u dentysty wyrwać zęba 😞 od razu kamień usunęłam i teraz siedzę znieczulona i głodna 😞
Dzidzia dzisiaj jeszcze nie dała o sobie znać, ale już poczułam kopniaki i faktycznie super uczucie 🙂 chciałabym żeby więcej kopało 🙂 haha

pozdrawiam 😘

• Mamusia
hey 🙂 U mnie tak samo, dziecko robi sie aktywne, dziś to już wręcz nadaktywne, hehe, ale to jest naprawdę fajne uczucie!

Dziś z okazji wiosny w zimie aż mnie zesłabiło heh, w środkach komunikacji miejskiej, musiałam wysiać z autobusu i siedzieć z 20 min na przystanku.... MOże by tak nie było gdyby ktoś mi ustąpił miejsca....

• Mamusia
Cześć czerwcówki...

Ja to się zaczynam zastanawiać czemu mam takie "parchte szczęście"... Trafiłam dzisiaj do szpitala z podejrzeniem wyciekania wód płodowych... na szczęście (to nie parchate) wszystko jest dobrze z Dzidzą... a ja mam nakaz tygodniowego leżakowania, i na szczęście (też to nie parchate) wylicytowałam u lekarza, że mogę leżeć w domu u siebie w łóżeczku a nie na oddziale...
Jednak żeby nie było mi zbyt dobrze to się przeziębiłam 😞 mam nadzieję, że szybko mi przejdzie...

Mam również nadzieję, że u Was jest wszystko dobrze i ze zdrówkiem i z samopoczuciem 😘
Pozdrawiamy Was ja i mój Brzuszek 🙂

• Mamusia
Malgorzatta wiesz co... coś mi tak, mówiąc szczerze, zrobiło się mokro... no i jak poszłam do toalety miałam mokrą bieliznę, z tym że była to bezwonna, bezbarwna ciecz, nie żadne upławy... poradziłam się oczywiście siostry, bo ona już jest mamusią i mamy znajomego i obie mnie wysłały do szpitala bo takie wyciekanie może być niebezpieczne... Ale to nie było to na szczęście 🙂 ale nie można tego lekceważyć...
Pozdrawiamy 😘

• Mamusia
Zaskoczyło mnie też dokładnosć zdjęć i nagrania.
Tak wszystko ładnie widać 😆
Można godzinami patrzeć na jej twarzyczkę 😁
Jestem przeszczęsliwa 🙃
Nika pochwal się swoimi wrażeniami po usg 😉
Pozdrawiam wszystkie Czerwcóweczki

• Mamusia
sylcia ja na o płci dziecka dowiedziałam sie w 15 tyg, jak byłam na badaniach genetycznych i na 4d. tez dostałam na płycie nagrane całe badanie i godzinami siedziałam i gapiłam sie na nie tym bardziej jak mały rozkładał nogi i pokazywacł cio tam ma ☺️
Jutro mam kolejne usg tez genetyczne a to dla tego ze poprzednie miałam robione w Polsce a , teraz jestem w Danii i teraz tu mam lekarza prowadzacego bo tu zostaie i rodze . 😉

• Mamusia
hej nio to ja po klejnym badaniu Usg 🙂 wrażenia super bo na 4d widac wszystko bardzo dokładnie mały piękny i zdrowy było widac jak sie usmiecha , uchwycone mam i wydrukowane takie zdjecie 🙃
Pani doktor podczas badania sama była pod wrażeniem bo mały sie cały czas bawił wkładał sobie stope do bużi , lub zakładał nogi na głowe badanie trwało 45 minut został bardzo dokładnie przebadany, mój mąż był pod wielkim wrażeniem chyba bardziej niz ja bo az mu łzy leciały 🙂
Jedynie co pani doktor zmieniła to date porodu z 4 czerwca na 1 czerwca . 😆

• Mamusia
Dziś się dowiedziałam, że moja koleżanka właśnie wczoraj urodziła synka. Wysłała mi zdjęcie i aż mnie ścisnęło z zazdrości! Jeszcze tyle czasu, a ja bym chciała już czerwiec. To musi być cudowne uczucie, jak kładą Ci takie maleństwo przy boku! Ach...

• Mamusia
Fajne Marysia strasznie mi sie podoba 🙃 u nas bedzie Nathaniel , ale raczej zostaniemy przy tym imieniu 😉 jak byłam teraz na usg to modliłam sie by sie potwierdziło ze to chłopiec bo juz sie tak przyzwyczaiłam do tego imienia ze ciezko by mi było zmienic 🙂