Skocz do zawartości

czerwiec 2011 | Forum o ciąży

nika1306

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wyprawka jest, pokój po remoncie generalnym, z Moim mamy o tyle dużo szczęścia, że nawet meble mamy nowe w tymże pokoju u "teściów"... bo swoje mieszkanie możemy zacząć robić dopiero gdy wiosna przyjdzie na stałe 🙂 😁

• Mamusia
ja w sumie też nie mam za wiele... wózek jest 🙂 ubranek... mnustwo.... ale to dlatego że siostra mojego mężusia 4 miesiące temu urodziła maleństwo... więc wszystko co ma to po Adasiu... a że to chłopczyk i mój też będzie chłopiec to o tyle łatwiej... 🙂

• Mamusia
czesc dziewczyny !
Czy mogla bym was poprosic o glosowanie ? na Ewunie ? Jest przesliczna i przeurocza ! A jej zdjecie samo cie rozweseli 😉
http://pl.lennylamb.com/#pieluszki_wielorazowe/konkurs/3022 Poleć znajomym Poleć znajomym
Wystarczy jedynie kliknac pod zdjeciem 😉
Kazdy glos jest dla nas wazny!

P.S Glosowac mozna codziennie do konca Marca, Z góry dziekujemy za kazdy oddany glos

• Mamusia
Kosmetyki będę kupowała jak już Dzidzia będzie z nami, bo nakupuje a (odpukać w niemalowane) się okaże, że uczulona na coś jest.... Moja kuzynka pokupowała i kremy i nawet pampersy z rumiankiem i się okazało, że jej mały jest na rumianek uczulony...

W szpitalu nawet wyślę Mojego, żeby kupił odpowiednie maście na odparzenia czy co tam będzie potrzebne 😉

• Mamusia
czesc dziewczyny !
Czy mogla bym was poprosic o glosowanie ? na Ewunie ? Jest przesliczna i przeurocza ! A jej zdjecie samo cie rozweseli 😉
http://pl.lennylamb.com/#pieluszki_wielorazowe/konkurs/3022 Poleć znajomym Poleć znajomym
Wystarczy jedynie kliknac pod zdjeciem 😉
Kazdy glos jest dla nas wazny!

P.S Glosowac mozna codziennie do konca Marca, Z góry dziekujemy za kazdy oddany glos

• Mamusia
Dorota552 napisał(a):
A powiedzcie w waszym przypadku potwierdziło się że jak na świat przyjdzie dziewczynka to się brzydnie a jak chłopak ładnieje?

U mnie nie ! kazdy mi mowil ze ladnie wygladam i ze bede miala chlopaka ! bo niby coreczka bieze cala urode po mamie 😉 a i tak to byla cora 😁 ale podoba do taty !

• Mamusia
Dorota552 napisał(a):
A powiedzcie w waszym przypadku potwierdziło się że jak na świat przyjdzie dziewczynka to się brzydnie a jak chłopak ładnieje?

mi tez wszyscy mowili ze bedzie chlopak bo w ciazy ladnie wygladam, a tu cipa jest :P zobaczymy do kogo bedzie podobna o urodzeniu 🙂

• Mamusia
No tak tetrowe, ale do szpitala wymagają paczkę pampersów przynajmniej tak mi mówią dziewczyny, które już rodziły... a rumianek jest w prawie każdym hipoalergicznym kosmetyku, bo niby nie powinien uczulać... różnie bywa 🙂

Dorota mi się wydaje, że u mnie niestety to się sprawdza bo patrzeć na siebie nie mogę 😁 chociaż ludzie mi mówią, że ładnie wyglądam, ale to chyba tylko przez grzeczność 😁 haha no i lekarz mówił, że będzie córa :P

• Mamusia
w szpitalu w którym ja będę rodziła to nie potrzeba swoich pieluch... tam mają sami i ponoć nawet dają trochę na początek do domu.

Mi najpierw wszyscy mówili że będzie dziewczynka... ale ja czułam w głębi że będzie chłopak i okazało się na usg że ni jak nie da się pomylić... chłopak 🙂!!

• Mamusia
Mój mąż od początku mówił że będzie dziewczynka.
Jeśli chodzi o zachcianki bardzie przeważa słodkie a do tego mam taki wykwit wszelakich wyprysków 😠 na twarzy że masakra czasami sie zastanawiam czy jutro będę migła sie ludziom pokazać czy do rozwązania zamknę się w domu 😁.
No ale... zobaczymy
W sumie przez te gadania innych już nastawiłam sie na dziewczynkę

• Mamusia
nika mam podobne zdjęcie na fb 😁 ze swoim hahah tylko on się tak wypinać nie musiał 😁

Dorota mi też każdy mówił, że będzie dziewczynka i wykrakali 😜 ale tak z drugiej strony to ja się nie nastawiałam konkretnie... nie mogłam się zdecydować co bym chciała i doszłam do wniosku, że mi obojętnie byle było zdrowe 🙃

• Mamusia
Nequitia napisał(a):
Dokładnie tak 🙂
macie może facebooka? na brzuszkowym czacie się wymieniały dziewczyny, pomyślałam sobie, że jest to fajny sposób żeby jakoś kontynuować nasze znajomości jak już urodzimy 🙂

Co Wy na to? 😉

ja jestem znajdziesz mnie tak Dominika Pilarska 🙂