Skocz do zawartości

O WSZYSTKIM 2010!!!! | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 856
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

buziaczkaa napisał(a):
😁 😁 😁 😁 😁 DOBRZE ZE DZIALA 😁 😁 😁 😁

noooo bo kosztował aż 12.50zł 🤪 🤪 🤪 a wiecie ile sąsiadka za letni domek dostała rozliczenia za prąd??? 12 GROSZY płatne do kwietnia 2011 🤪 🤪 🤪 dobrze,że rozłożyli to na raty,bo ja bym nie była w stanie takiego rachunku spłacić jednorazowo w całości 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁

• Mamusia
malutka jaki ty masz dobru humor 😁

skandalem jest to ze "ktoś" czyt konkubent nauczył nosić dzidziulka na rączkach i normalnie mam przejebane.... nawet obiady nie mogłam zacząć robić/... położyłam do leżaczka a ona się pręży i jak tylko wezme ją na rączki to sie uspookaja wies myśle sobie aaaa Mam cie grymaselko.

wsadziłam do lezaczka ryk az sie zanosiła...przystawiłam rączke do buzi ciiiciiiciiiciiiciii pielucha na oczy i z płaczu zasneła... serce mi sie rozpierdoliło na kawałki ale no musze coś robić bo nic nie zrobie... masło maślane ale o co chodzi wiecie...

buziaczka 😁 co do mikołaja wypowiadać sie nie bede bo nudne już:P ale zdania nie zmienie...
wielki czerwony, gruby UJ 🙃

a wogóle... kurna popłakałam sie robię porządki i za małe rzeczy Majuchny do kartonów... jej no masakraa jakaś? czemu to nie moze rosnąć razem z dzidziulkiem? i czemu ona tak szybko rośnie? ohhh a tyle rzeczy raz założonych tylko...

za oknem śnieg... mój syn już na nartach w sobote i niedziele śmigał ... hmm a ja śmigałam na butach 😁

• Mamusia
reakcja na czuprynę Wojtusia? Ludzie aż się uśmiechają jak na niego patrzą 🙂 i pytają, czy miałam zgagę w ciąży,ale ja jakoś specjalnie nie miałam. no i dziwią się;ooooooooooooo, ooojeeejjjjjjjj, o jaaaaaaaaaaaaaaaaa itd.itp 🙂
Malutka tul Klaudeczkę ile się da, biedulka kochana 😘

Palibulka napisał(a):
Kornelka Franio jak jadł wyglądał tak :

[URL=http://fotoo.pl/hosting-zdjec/2010-12/0237aa65/img_6880.jpg.html][IMG]http://fotoo.pl/zdjecia/thumbs/2010-12/0237aa65.jpg[/IMG][/URL]

kochany 🤪 🤪 🤪 i rzeczywiście podobny do mamusi 🙂

Palibulka napisał(a):
hahahhaah okaa nie zauważyłam tych cycuszków 😉 ehhehehehe 🙂

dziękujemy ciocie za miłe słowa 🙂

Malutka jak Klaudiszek?

dziękujemy 🙂 śpi,gorączka spada,bierze leki przeciw odwodnieniu (orsalit)...
zaczęło się w nocy z wtorku na środę,dzisiaj to będzie 3 noc gorączki,jutro kontrola,mam nadzieję,że to jest ta słynna trzydniówka 🙂
dobranoc dziewczyny,padam na twarz 😘

• Mamusia
Sabcia napisał(a):
U Nas noc koszmarna. Amelia o 2 się obudziła i do 5.15 walczyłam by usnęła, kupa za kupą, płacz za płaczem, och oby dziś pospała, bo jutro jedziemy na podwójną rocznicę Slubu, oby się udała ☺️

o kurcze najgorsze jak to jak czlowiekowi sie chce spac..a szkrabowi wogole 🥴 moze w dzien za to pospi. Albo brzuszek ją bolał.

hej 🙂
Klaudia doznała cudownego ozdrowienia 🤪
diagnoza którą podejrzewałam od wczoraj-rano już nie było gorączki,pojawiła się wysypka...
TRZYDNIÓWKA,czyli najbardziej optymistyczna diagnoza 🙂 🙂 🙂

buziaczkaa napisał(a):
Sabcia napisał(a):
U Nas noc koszmarna. Amelia o 2 się obudziła i do 5.15 walczyłam by usnęła, kupa za kupą, płacz za płaczem, och oby dziś pospała, bo jutro jedziemy na podwójną rocznicę Slubu, oby się udała ☺️

o kurcze najgorsze jak to jak czlowiekowi sie chce spac..a szkrabowi wogole 🥴 moze w dzien za to pospi. Albo brzuszek ją bolał.

moja też nie spała w nocy,od kilku dni jak miała gorączkę to nie chciała w nocy spać,za to w dzień troszkę dłużej podsypiała niż zwykle...mam nadzieję,że to przez to choróbsko a nie że zmieniły jej się godziny spania 😮