Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Madziu super wieści od malstep wiemy przynajmniej że z ciążą wszystko ok...a problemy mają to do siebie że czasami przytłaczają 🤔....pamiętaj malstep że masz u nas wsparcie 😎

ja już mówię dobranoc kochane brzuszki - miłych i spokojnych snów

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wróciłam i padam na pyszczek...troszkę zbyt intensywna ta SR 🤢

aasia trzymam kciuki żebyś doczekała bezpiecznego terminu 😘
Ważne, że wiesz co się dzieje.

madalena20 gratuluję po raz kolejny nasz Sherlocku 🙂

malstep strasznie bałam się o Frania, także czuję ulgę...
Trzymam za Ciebie kciuki i jak tylko będziesz chciała wróć do nas 🙂

Ciekawe co z Divianą i Agusiąkowalczyk...

O super. Mi ciezko z komorki maila napisac a nawet odebrac. To napisze tutaj MALSTEP wroc nie boj sie a na koncowce ciazy wsparcie tez potrzebne.
Chcialam napisac co to kalia ale Magda mnie juz wyreczyla :-) ja mam w proszku. I bede robic rozowy roztwor. Ponoc goi szybciutko i bardzo przyjemne takie polewanie jest :-)
a Ziuta zniknela hihihi :-):-)

Ziuta witaj wśród nas 🙂

Paninka z Fogą Wy tu chyba wszystkie niewtajemniczone mamcie nauczycie robić botwinkę 🙂
Ja już dzięki Wam czuję się specem w tej dziedzinie i serwuję ją ostatnio 2x w tygodniu 😁
I jak mi hemoglobinka ładnie w górę poszła 🙂

ja tez wpadam na chwilkę,doczytałam was.Fajnie,ze malstep sie odezwała,i że u jej dzidziusia wszystko ok.
U mnie była koleżanka zrobiła mi paznokietki 🙂
A tak w ogóle to starsznie boli mnie kregosłup,nie moge sie schylać.
Mówie wam dobranoc,bo mi cięzko wysiedziec.

Mapa - jeżeli chodzi o botwinkę, chłodniki z buraków i inne czerwone zupy, to mogę o nich rozprawiać zawsze i wszędzie bo je uwielbiam, tak samo jak pomidory, pomidorówki i ich pochodne 🙂 🤪

Malstep - mnie wystarczy, że u Was z Franiem wsjo ok... a jeżeli chodzi o problemy... to france zawsze człowieka przytłaczają.............. jak będziesz miała ochotę pogadać to wracaj, bo czekamy na Ciebie ................ no i nie wal tekstów o dzikuskach.... bo te od wczoraj bardziej pasują do Marty i Magdy, bo one w dzicz do Madagaskaru się wybierają .... z hipciami konkurować 🙂 Trzymaj się kochana 😘 😘 😘

• Mamusia
Jak się cieszę, że mnie tak miło powitałyście :-)
Oczekuję z niecierpliwością Dziewczynki. To moja wyczekana, wymodlona i wymarzona ciąża. wcześniej były poronienia i niepowodzenia...
Od początku jestem na zwolnieniu, cały czas w nerwach... najpierw krwawienia, krwiak, teraz krótka szyjka. Cały czas biorę leki.
Od następnego tygodnia rozpocznę SR taką dla samych mamusiek - liczę, że czegoś tam się dowiem więcej :-) Nie będę uczestniczyć w ćwiczeniach, bo nie chcę ryzykować...
Czy Wy już macie wózki dla swoich pociech? Ja zamówiłam przez internet na początku czerwca i okazało się, że muszę czekać... Ale nikt mnie nie uprzedził, że aż tak długo...

Foga napisał(a):
Malstep - mnie wystarczy, że u Was z Franiem wsjo ok... a jeżeli chodzi o problemy... to france zawsze człowieka przytłaczają.............. jak będziesz miała ochotę pogadać to wracaj, bo czekamy na Ciebie ................ no i nie wal tekstów o dzikuskach.... bo te od wczoraj bardziej pasują do Marty i Magdy, bo one w dzicz do Madagaskaru się wybierają .... z hipciami konkurować 🙂 Trzymaj się kochana 😘 😘 😘

Malstep całkowicie zgadzam sie z Fogą 🙂

A co do dzikusek hmmm, ty małpo jedna 🤪 🤪 🤪 🤪 ale wiesz jak seksi będziemy wyglądać 🙂 🙂 🙂
Taki strój, palemki hihi 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Ja już wykąpana 🙂
Czekałam aż zaczniecie drukować i chciałam do 5 tyś wyczekać by się załapać, ale jakoś nie ma ruchu 🙂
MALSEP jak masz tylko czas i ochotę to pisz na forum bez ogródek nikt o nic nie będzie pytał, jak będziesz chciała to sama napiszesz, a jak nie nic się nie dzieje, w sumie nie masz obowiązku się spowiadać z problemów, obowiązek jedyny niepisany tu obowiązujący to odmeldowanie się od czasu do czasu tylko po to byśmy się nie zamartwiały 🙂

Madalena skoro jedna nasza zguba się znalazła to może jeszcze angel się odnajdzie???Jestes super skuteczna...
a propo Elizee też coś zamilkła....

DOBRANOC

Ziuta będzie dobrze 🙂 Masz termin tak jak ja 🙂 🙂 🙂 Zobacz jeszcze chwila. Moje poczatki tez były trudne, krwawienia, krwiak, plamienia, leki i potem dwunaczyniowa pępowina.
Czekamy na trzecią córeczkę 🤪 🤪 🤪

Pati123 napisał(a):

Madalena skoro jedna nasza zguba się znalazła to może jeszcze angel się odnajdzie???Jestes super skuteczna...

DOBRANOC

Pati123 też nad tym pracuje 😁 🤪 🤪

• Mamusia
Ziuta ja jeszcze nie zamawiałam wózka, ale z tego co pisały dziewczyny to można nawet do 8 tygodni czekać.
Faktycznie miałaś niemałe przejścia w ciąży. Ale dobrze, że to już końcówka i możesz być spokojna 🙂

marta-lion napisał(a):
Foga napisał(a):

Malstep całkowicie zgadzam sie z Fogą 🙂

A co do dzikusek hmmm, ty małpo jedna 🤪 🤪 🤪 🤪 ale wiesz jak seksi będziemy wyglądać 🙂 🙂 🙂
Taki strój, palemki hihi 🙂 🙂 🙂

No popatrz, nie wiedziałam, że i mnie tam chcecie zabrać..........ale czy nadaję się na MAŁPĘ????

A z tą kiecką z palemek to sobie wymyśliłaś............ za dużo filmów się naoglądałaś........ z tego co pamiętam i wiem to....... hipcie z gołymi dupskami biegają 🤪

• Mamusia
No to jeszcze nie dobranoc..
Ziuta nie jesteś sama z przejściami...każda z nas ma tu jakiąś przeszłość, niepowodzenia i problemy, pobyty w szpitalu i właściwie nie wiadomo co nas jeszcze niektóre czeka ostatnio troszkę się u nas pozmieniało i pokomplikowało-dziewczęta w szpitalu, ale tylko po to by donosić ciąże i w odpowiednim czasie urodzić 🙂

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Pati123 napisał(a):

DOBRANOC

Pati123 też nad tym pracuje 😁 🤪 🤪

Tak myślałam Madziu 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Wg USG termin waha się od 06.08 do 13.08 :-)
Dziś takie gęste powietrze, nie ma czy oddychać, wolę jak jest choć lekki wiaterek... Wogóle to mnie dziś też nieznośnie boli kręgosłup. Teraz sobie oglądam jednym okiem TV, popijam herbatkę, a Dzidzia tradycyjnie ma czkawkę 😁

No to mnie baba zmartwiła..... przed chwilą była u mnie znajoma mojej mamy i stwierdziła, że coś za nisko mam brzuch........... ale mnie się wydaje, że ja zawsze tak miałam.........cholera i jeszcze te bóle......... ale to niemożliwe żeby bobas już się szykował do wyjścia........wszak ja mam zamiar jeszcze madagaskar odwiedzić 🤪