Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie 🙂

Jola Ty leć do lekarza teraz weekend się zaczyna i będzie trudno "o zbadanie"
Lydziaa chwal się zakupem 🙂
Aniołek mój Krzysiek taki jak Twój 😉 też mi non stop powtarza że zdążymy a jak wiesz nie bardzo mamy gdzie mieszkać i ja się okropnie stresuje że co do czego przyjdzie to będzie wielki klops 🤢
Karolcia ja w sprawie kredytu nic nie doradzę bo my odpukać nie mamy ale wierzę że wszystko się dobrze skończy dla Was 🙂

A mi dzisiaj przyszła lampa z Ikea i właśnie jedzie fotel 🤪 no ale i tak nie mam na razie gdzie porozkładać..... 😞 muszę czekać aż się przeniesiemy..........

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

jolajola81 napisał(a):
Daniela chciałam pójśc do lekarza wczoraj mój mąż zadzwonił do przychodni a tu miejsc nie ma 😞 jak coś to przyjmą prywatnie za 80zł no chyba zgłupieli 😠 jak ma się pomoc za darmo to co mam jeszcze płacić za interniste.

Rozumiem Cię doskonale bo jak byłam chyba w 3cim miesiącu i poszłam do lekarza to też mnie nie przyjęli bo po 1 za dużo ludzi ona ma i już nie przyjmuje a jak poszłam do drugiego lekarza to powiedział że "nie jestem do niego zapisana więc nie jest moim lekarzem i mnie nie przyjmie" 🤢
No i cóż było robić prywatnie poszłam bo czułam się paskudnie, wizyta 30zł mnie kosztowała. Ale zgadzam się z Tobą płacimy te ubezpieczenia a nic z tego nie mamy 😠

• Mamusia
Aniołek ja tez uwazam ze dziewczyny maja racje...pomysl ze my mamy instynkt macierzynski i intuicje kobieca a i tak jestesmy pelne obaw przed przyjsciem maluszkow na swiat...a co ma taki chlop powiedziec? i mimo ze nigdy w zyciu sie nie przyzna to na bank boi sie mozliwe ze jeszcze bardziej niz my 😘 😘

• Mamusia
Dziękuje Laseczki 🙂 Tylko, ze mnie takie cos strasznie irytuje 😠 Bo jak by powiedział o co chodzi to na pewno nie było by tych wszystkich nerwowych sytuacji co przez ostatni tydzień. Ja bym wiedziała co się dzieje i moze jemu by te nerwy pusciły 🥴

Karolciakam,
posłuchaj agusikowalczyk i zamiast biegać po różnych bankach i się prosić o kredyt zleć to pośrednikowi.
Ja mam za sobą dwa kredyty (na szczęście spłacone), pierwszy załatwialiśmy sami a drugi przez pośrednika.
I potwierdzam, że lepszym pośrednikiem będzie mniejsza firma (niekoniecznie sieciowa). Skoro agusia ma kogoś sprawdzonego to skorzystaj z jej propozycji. Naprawdę polecam.
W moim przypadku, mimo, że początkowo banki nawet nie chciały słyszeć o udzieleniu kredytu (powód: bo nieruchomość nie miała charakteru mieszkalnego ???!!!), po zaangażowaniu pośrednika wszystko poszło sprawnie.
Pośrednik jest w stanie załatwić ci korzystniejsze warunki kredytowe (niższą marżę) a potem wszystkie formalności załatwiasz z nim a nie z bankiem.
Z naszym umawialiśmy się po godzinie 21 u nas w domu. I załatwił wszystko: pojechał 200 km zrobić wypisy z ksiąg wieczystych, podpisał z nami umowę, przyjął zabezpieczenie. No i oczywiście z tego tytułu nie ponieśliśmy żadnych kosztów.
Zastanów się nad tym.

Witajcie Brzusie 🙂
My wczoraj spędziliśmy towarzyski dzień i Maciuś obłowił się w pierwsze zabawki 🙃

A dziś kilka spraw pozałatwialiśmy w mieście 🙂
W końcu wiem na czym stoję z ZUS-em,
u dentysty spędziłam 5 minut na fotelu bo ząbki zdrowe
małe zakupy zrobione także owocnie 🙂

karolciakam
trzymam kciuki za kredyt 😉

Pati123 cieszę się, że opuszczasz szpital 🙂

pOxia
jakie to pieluchy i za ile?
Bo ja wypatruję promocji ale same 3 albo 4 mi wpadają w oko 🙃

jolajola81 napisał(a):
Podsyłam Wam link do najbardziej niezdrowych produktów żywnościowych na polskim rynku:

http://ciekawnik.pl/nasze-zdrowie/444-jestes-tym-co-jesz-przeglad-produktow

sama się zdziwiłam 😮 🤨

A mnie to niezbyt zdziwiło. Raczej nie podejrzewałam produktów, o których piszą o jakieś szczególne walory odżywcze.
Choć myślę, że można byłoby znaleźć jeszcze większe perełki 😉

Upss, a ja się nawet dziś z wami nie przywitałam - spóźnione DZIEŃ DOBRY

jo-aneczka napisał(a):
jolajola81 napisał(a):
Podsyłam Wam link do najbardziej niezdrowych produktów żywnościowych na polskim rynku:

http://ciekawnik.pl/nasze-zdrowie/444-jestes-tym-co-jesz-przeglad-produktow

sama się zdziwiłam 😮 🤨

A mnie to niezbyt zdziwiło. Raczej nie podejrzewałam produktów, o których piszą o jakieś szczególne walory odżywcze.
Choć myślę, że można byłoby znaleźć jeszcze większe perełki 😉

a ja powiem tak - wychodzi na to, że wszystko jest szkodliwe i chemiczne 😜

marta-lion napisał(a):
Czyli jeśli urodzisz 31 lipca, to 22 tygodnie urlopu mija 1 stycznia 2012, więc tym samym mozesz pisac podanie o kolejne dwa tygodnie. Takie moje zdanie.

Dziękuję 🙂
Też tak wyliczyłam ale chciałam się upewnić u Specjalisty 😁

Andzelika napisał(a):
Co do tych pampersów to ja byłam i w Auchanie i Tesco i nie ma.. Też same 3,4. Nawet powiem szczerze, że 1 nie widziałam w ogóle. 🥴 🥴

ja pampersy 1 kupiłam w promocji w Rossmanie , ale to juz jakis czas temu....

Te 1 też mam z Rossmana, ale chciałam gdzieś w promocji 2 zobaczyć, bo na all są, no ale jak nie zamawiam nic więcej, to tak samo wyjdzie, więc pal to licho. Teraz patrzę, że kosmetyki z Nivea są w promocji w Kauflandzie, ale kurcze chyba na sam początek nie będę ich kupować, bo nie wiem czy można o 1 dni, wzięłam ulotkę wczoraj z przychodni, ale tam też nie jest nic napisane. A wzięłam też ulotkę Skarb Matki i w niej jest wszystko opisane, od kiedy można stosować. Dobra jest ta firma Skarb Matki? 🙂 🙂 🙂

jolajola81 napisał(a):
marta-lion napisał(a):
siehankowa napisał(a):
marta-lion napisał(a):
Ja mam dziś 50 dni do porodu 🤪 🤪 🤪

🤪 🤪 ja mam 48 😮 🤪

Hehe czas uciekać 🤪 🤪 🤪

O rany ale wam mało zostało 😮 😮 😮

Też bym już tyle chciała 😁 🙂 A jeszcze lepiej jakby był już październik 🤪 😁 😁