Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Niestety dziewczyny tak to już z chłopami jest. My z Wenus oni z Marsa 😜
A tak na poważnie to kwestia" dotarcia się" my z moim mężem na początku małżeństwa też jakoś nie specjalnie mogliśmy dojść do porozumienia a teraz widzę że z każdym dniem coraz lepiej, coraz mniej kłótni. Odpukać.....hihi
Jola a o tym sprzątaniu też coś wiem, co się trzeba nagadać.............oj

Diviana, ale Ci zazdroszcze że juz na swoim jesteście 🙂
Paninka, wypłacz się - mi to zawsze pomaga 😉
justyna, dużo szczęścia na nowej drodze życia 🙂
co do kotów, to ja mam taka małą rozpieszczona przeze mnie kotke, nauczona spać z nami, więc jestem pewna, że i i do łóżeczka będzie się pchała... ale mam nadzieje, że jakoś ja tego oduczymy 😉

Witajcie Brzusie 🙂

Inez gratuluję nowego autka-pochwal się jak dojedzie 🙂

Justyna
gratuluję i życzę Wam pięknej wspólnej drogi życia 🙂

Diviana
a Tobie gratuluję przeprowadzki 🙂 Jak Ci tam?

hihih same gratulacje 😁

Paninka
😘

Witam!
Trochę mnie nie było, ale niestety i mnie dopadły kłopoty..... mam takiego doła, że nawet nie chce mi się do kompa siadać... ale widzę, że niektóre z Was, też dopadły gorsze chwile 🤢
Mój m również zaczął zachowywać się jak dzieciak....... po prostu nie mogę do niego dotrzeć... obraził sie na mnie i pół mojej rodziny... w sumie o pierdołę.. do tego stopnia, że wczoraj nie poszedł na 50 tkę mojej mamy.. a ona bardzo liczyła na ego obecność.. masakra, a ja musiałam za debila oczami świecić....
Wiem, że nie powinnam tak mówić, bo w końcu sama go sobie wybrałam.. ale ostatnimi dniami zachowuje się jak burak a nie istota społeczna... wszelkie rozmowy kończą się na niczym i tak w kółko... najgorsze jest to, że nie potrafię wyjść z domu i trzasnąć drzwiami, choć może by go to trochę przestraszyło, bo za dużo sobie pozwolił z gadkami na temat mojej rodziny... ech...........

siehankowa zamawiałaś może u tego użytkownika r_p77 pieluchy tetrowe?
Jeśli tak to z której aukcji i czy polecasz? Czy są białe i solidne?
Ja na razie mam zamówione 10 ale u innego użytkownika i ich jakość sporo pozostawia do życzenia...

mapa napisał(a):
siehankowa zamawiałaś może u tego użytkownika r_p77 pieluchy tetrowe?
Jeśli tak to z której aukcji i czy polecasz? Czy są białe i solidne?
Ja na razie mam zamówione 10 ale u innego użytkownika i ich jakość sporo pozostawia do życzenia...

pieluchy zamawiałam od babyGoodTime, z tej aukcji grube pieluchy
Sa białe grube i solidne 🙂

Foga no nie zazdroszczę sytuacji ale może mu przejdzie?? I rozumiem Cię doskonale bo ja mam podobną sytuację. Mój mąż od lutego w ogóle nie rozmawia z moją mamą i nie chce jej widzieć na oczy i się zastanawiam jak to będzie np na chrzcinach czy urodzinach wnuków ?? Pokłócili się normalnie na amen 😞 A ja jestem między młotem a kowadłem 😞 🤢

Daniela, śliczny brzusio 🙂

Ja chyba jednak wyjdę z tego domu na jakiś spacer, bo już nie mogę znieść tego nieodzywania się... przynajmniej później m będzie miał znowu pretekst do wypominek.. ze poszłam sobie sama.....

Daniela.... to wiem o czym mówisz... tylko u mnie m pokłócił się z moją siostrą, ale........ po gówniarsku obraził się na resztę rodziny........ no burak po prostu jakich mało. i do tego uparty jak osioł i zapatrzony w swoje racje, choć w ogóle ich nie ma.. 😠 😠 😠

Kurcze, to nie spacer w nerwach......... przeszłam do działki i dostałam takiej zadyszki i mroczków przed oczyma, że wróciłam do domu....... cholera by to wzięła....... Jednak ktoś mądry powiedział, że nerwy w ciąży są niewskazane........ a na dodatek niedobrze mi się zrobiło 🤢 😮