Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Doczytałam was dziewczynki.Ja miałam popołudniu gosci,najpierw tesciowa,a potem rodzice.
Co do porodu to tak jak wam pisałam,to boję sie,ale co ma byc to bedzie.
Widziałam,że pisałycie o celibacie,u nas go nie ma,ale im bliżej porodu,to jakoś mam mniejszą ochotę.I jest jakos inaczej niz przed ciąża 😆
A co do brzoskwiń które wyglądaja jak UFO to nie jadłam,ale skoro piszezcie że są dobre to chyba w poniedziałek na bazarku sobie kupię.Ja mam cały czas faze na czereśnie i teraz jeszcze doszedł sok pomarańczowy 🙂
Chyba juz wszystkie spicie,wiec ja też uciekam.Spokojnej nocki wam życze,dobranoc 🙂

• Mamusia
WSTAWAĆ ŚPIOCHY 🤪 🤪 🤪 🤪
Jejku, kolega krzysia poprosil nas żebysmy zawieźli go na rybki ale nie wspomniał, że to 1,5h w jedna strone 😠 😠 😠 Normalnie brzuszek, plecy, krzyze wszystko mnie tak boli, że masakra 😮 😮 😮 😮
Ale wy Agentki jesteście. 😁 😁 😁 Paninka niesamowicie się usmiałam przy tym żółwiu 🤪 🤪 🤪 🤪 No i oczywiście przy wiadrze milium i odkurzaczuno i zeby dzidzi główke wymyc to za nózki zeby wsadzac 🤪 🤪 🤪 🤪 WARIATKI 😁 😁 😁 😁 😁
Do jutra Laseczki, pa pa

• Mamusia
A ja to chyba powinnam Dzień Dobry już powiedzieć 😉
Godzinkę temu dotarłam ( z dziećmi) do domu, Tak taka wyrodna ze mnie matka 😉 Patologia normalnie 😉 Ale grill u mojej siostry się rozwinął i propozycje się posypaly 😉 Wyladowaliśmy całą ekipą (ok,12 ośób) na pokazie fajerwerków na Wisłą, bo dziś tradycyjnie Wianki 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Trochę się nachodziłam, ale było super. Rozbawione towarzystwo - niekoniecznie znane nam - odśpiewało mojemu mężowi (tradycyjnie) sto lat 😉
W ogóle było tak wesoło, że już się śmiali że zaraz urodzę, ale mięśnie brzucha wzmocniłam 😁 😁 😁 😁 😁 na pewno!!!!!

Czekam aż mój mąż wróci i postanowiłam zajrzeć co wieczorem naskrobałyście 😉 i widzę że tu też Was humor nie opuszczał!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 ah ten 21 wiek i zmiany w tradycyjnym wychowaniu! Ciekawe co na to nasze książkowe teściowe od porad 😉

Co do wymiotów w czasie porodu
- sa jak najbardziej normalne. I ostatnio jak byłam w szpitlu i dziewczyna rzygałą to położna skwitowała : To dobrze, znaczy że szyjka się rozchodzi i pracuje!

Co do mdlenia w czasie porodu - to pierwszy raz słyszę, ale... Mi w czasie pierwszego porodu podali tak zwanego "głupiego jasia" i ja po nim "odpłynęłam". Myślałam że zasnęłam. nic nie pamiętałam... Później dowiedziałam się że to eekt tego środka i że różne są reakcje. Jadni gadają i się śmieją a inni jak są zmęczeni zasypiają! Może więc ta laska miała podanego jasia i tak reagowała 😉

Wiesz co to tabletki na bank nie zdążyły się wchłonąć. Ja jednak nie ryzykowałabym przedawkowania i odpuściła sobie ponowne łyknięcie. Nic Ci się nie stanie jak jednego dnia odpuścisz.

• Mamusia
Dzieńdobry Brzuszki!

Chyba dołącze zaraz do was i wypiję poranną słabą kawkę 🙂.
Wczoraj przed snem zdążyłam pokłócić się telefonicznie z mężem. 😠 😠 Wkurza mnie to,że kiedy jest ktoś z boku jakiś kumpel to jak rozmawia ze mną przez tel. to tylko dlatego,żeby mnie spławić a rozmowa wygląda tak,że ja mówię a on "no, no, no,no" I jak tu sie nie wkur...?? Jak on mnie traktuje wogóle? Wygarnęłam mu wszystko to oddzwonił bym "nie szła zdenerwowana spać i że to nieprawda co mu gadałam" 😠 😠

Mów do słupa a słup jak d..a 🥴 🥴

DZIEŃ DOBRY 😎 🙂 🙂
Ja dopiero wstałam, ale w nocy mnie tak brzuch bolał, że myślałam że zaraz urodzę 😁 Masakra jakaś 😠 😠 🤢

Teraz obudził mnie głód, więc wcinam sałatkę. 🙂

Hehe na wątku lutówek ktoś dodał posta "Kupie mocz ciężarnej, 20zł za 0,5l" 😁 😁 Moja babcia mi mówiła, że kiedyś sprzedawała mocz, ale jakoś nie wierzyłam 😁 😁

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
Hehe na wątku lutówek ktoś dodał posta "Kupie mocz ciężarnej, 20zł za 0,5l" 😁 😁 Moja babcia mi mówiła, że kiedyś sprzedawała mocz, ale jakoś nie wierzyłam 😁 😁

🤪 🤪 to niezly interes mozna zrobic...biorac pod uwage ze ja co chwile latam do lazienki 🙃 🙃 a sa jakies inne szczegolne wymagania 😁 😁 😁

Paninka napisał(a):
Andzelika napisał(a):

🤪 🤪 to niezly interes mozna zrobic...biorac pod uwage ze ja co chwile latam do lazienki 🙃 🙃 a sa jakies inne szczegolne wymagania 😁 😁 😁
Interes jak ta lala 😁 😁 Nie było nic więcej napisane. Ale opłaca się 😁 😁

• Mamusia
Zastrzyki z moczu ciężarnych kobiet (tak - jest taka "dieta"!)
Kevin Trudeau opisuje w swojej ksiązce The Weight Loss Cure dietę na bazie hormonu HCG. HCG jest to hormon, który znajduje się w moczu ciężarnych kobiet, który wstrzykiwany do organizmu człowieka hamuje jego apetyt. Żadne badania nie potwierdzają jednak faktycznych ubytków masy ciała, za to potwierdzają silne skutki uboczne: wahania nastroju, bóle głowy, wysokie ciśnienie krwi oraz zatrzymanie wody w organizmie. I co najzabawniejsze - mężczyźni, którym go wstrzyknięto mieli... pozytywne wyniki testu ciążowego! 🙂
czego to ludzie nie wymyslą żeby schudnąć a wy znacie jakies drastyczne przykłady odchudzania?

znalazlam cos takiego 😮 😮 😮

Dzień Dobry

U nas nocka minęła dobrze. I od rana imiona na tapecie 🤢 Nie wiem co ten mój mąż się uparł że tylko nie Antonina. Teraz na tapecie Kaja, Ksenia i Tamara jej ja już zgłupiałam totalnie..........

Paninka napisał(a):
Zastrzyki z moczu ciężarnych kobiet (tak - jest taka "dieta"!)
Kevin Trudeau opisuje w swojej ksiązce The Weight Loss Cure dietę na bazie hormonu HCG. HCG jest to hormon, który znajduje się w moczu ciężarnych kobiet, który wstrzykiwany do organizmu człowieka hamuje jego apetyt. Żadne badania nie potwierdzają jednak faktycznych ubytków masy ciała, za to potwierdzają silne skutki uboczne: wahania nastroju, bóle głowy, wysokie ciśnienie krwi oraz zatrzymanie wody w organizmie. I co najzabawniejsze - mężczyźni, którym go wstrzyknięto mieli... pozytywne wyniki testu ciążowego! 🙂
czego to ludzie nie wymyslą żeby schudnąć a wy znacie jakies drastyczne przykłady odchudzania?

znalazlam cos takiego 😮 😮 😮

😮 😲 przerażające............. 🤢