Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No właśnie Pati.......... zobaczyłam reklamę i masakra....... po prostu marze o leszku.... ale to raczej nie nastąpi szybko......

Kurczak, mam nadzieję, że to mleczko u mnie się pojawi, bo już się boję bankructwa i niewygody przy sztucznym mleku 😮 🤢

dziewczynki, spadam chyba do wyrka, bo coraz bardziej niedobrze mi się robi i chcę uniknąć bliskiego spotkania z kibelkiem...

Dobranoc i do jutra 🙂
Dzięki za wszystko 🙂 😘

Ja też się kładę 🙂 🙂

Aaa Jo-aneczka pisała o promocji pampersów w Auchan, teraz patrzyłam i jest jeszcze promocja chusteczek Pampers za 25zł 6 szt. Tak jak na all, to się opłaca 🙂 🙂 Jutro sobie podskoczę po nie, niby gazetka ważna jakoś do początku lipca, ale wolę się załapać w razie w 😁 🙂
DOBREJ NOCKI DZIEWCZYNY 😘 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Zaległości nadrobione 🙂
Oj, jakis kłótliwy weekend macie w domkach Kochaniutkie, oby szybko minęły te nie symaptyczne dla was chwile 😘 😘 😘
My dzisiaj bylismy na zakupach, co prawda tatuś lżejszy o parę groszy ale w sumie dla niuni juz mamy prawie wszystko, jeszcze tylko oliwka, kremik na odparzenia i jakis grubszy kocyk, aaaaaaaaaaaa no i oczywiście wózio i łóżeczko 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

A tak się dzisiaj zastanawiałam, jaki termometr kupujecie????? Czy warto inwestować w te smoczki z terometrami czy w co innego?????????? 🥴 🥴 🥴 🥴

Uciekam, bo i tak juz nikogo nie ma. Moze jutro odpiszecie na moje pytanko 🙂
DOBRANOC MAMUSIE

• Mamusia
Ja jeszcze jestem 🙂

Będę zamawiać taki termometr:
http://allegro.pl/termometr-cyfrowy-braun-irt-4520-gwarancja-2-lata-i1647884324.html

DOBRANOC MAMUSIE

Miejmy nadzieję, że dzisiejszy dzień będzie lepszy i nie tak kłótliwy 😉

• Mamusia
Dzień Dobry brzusie 🙂
Mój mąż popedałował już na dworzec bo już z nowego domku ciuchcią do pracy jedzie, obawiam się trochę jak to będzie.
Ja już prawie rozpakowana, prawie bo jeszcze mebli wszystkich nie mamy i dzie tego poustawiać, ale jeszcze tyle do sprzątania. W sobote poszliśmy poznać nowych sąsiadów bardzo sympatyczni 🙂
A teraz Was pewnie będę nadrabiać
A Foga ja też nie mam siary, myślę, że to po porodzie się pojawi po prostu.

DZIEŃ DOBRY 🤪 🤪 😎
Dopiero co wstałam 😜 Trzeba zjeść jakieś śniadanko. Potem z moim Kubą na zdjęcie szwów, bo ostatnio mu nie zdjęli 😠 Potem skoczę do Auchan po te chusteczki i jeszcze muszę do NFZ jechać, nową dyskietkę odebrać. Ale po tą dyskietkę to chyba mamę wyślę 😁

Wstaję i szykuję, bo jestem głodna, jak wilk.

I ten mój Mały coś ostatnio ciągle ma czkawke 😁 😁

Dzień Dobry brzuszki 🙂

Ja też jem właśnie śniadanko i piję herbatkę. Wczoraj nawet szybko udało mi się zasnąć. heh
Diviana gratuluje przeprowadzki do nowego domku 🙂
Justyna891 jeszcze raz Wszystkiego Dobrego na Nowej Drodze Życia 🙂
Dziewczyny mam nadzieje, że z nowym tygodniem humory Wam się poprawią a Wasi mężczyźni przejrzą na oczy, ładnie i potulnie przeproszą i postanowią poprawę. Ale tak w ogóle to na bank stresik przez tacierzyństwem 🙂

Ps. A mi został 1 m-c do końca 🤪 🤪

• Mamusia
Dzień Dobry Brzuszki, a ja wczoraj tez sie z wami nie pozegnalam bo znowuu padlam po festynie 😁 ... Nowy tydzień i od pol godziny majstry demoluja mi lazienke 😁 😁 😁 powinni skonczyc w 3 dni 🙂 super ! 🙂 i pozniej czekam do Niedzieli bo nareszcie wraca moj Luby 🙂 🙂 juz sie nie moge doczekac i wlasnie dlatego ten tydzien bedzie mi chyba wolno mijal ... zawsze tak jest chyba ze im bardziej sie na cos czeka tym wolniej czas mija ... postaram sie o tym nie myslec hihi 🙂 ALe nie daaaam raaadyy 🙂 tak sie ciesze .. stesknilam sie za nim niesamowicie 😞 . Od dzis zaczyna sie tez 31 tydzien ciazy, ale ten czas leci 🙂 🤪 🤪 🤪 Przyjedzie Krzys i juz przygotowania nabiora tepa nie do zatrzymania 🤪 ... A wy jakie plany na ten tydzień ?

• Mamusia
Witam dziewczynki!!
Widzę że wczoraj był kłótlwy dzionek, nie martwcie się tak to juz czasami jest z facetami, że jak nie mogą sobie z czymś poradzić to najlepiej sie pokłócić, ja z moim m jestem od 11 lat a od 5 jesteśmy po ślubie no i 30 też mi stuknie już niedługo w październiku, czas tak szybko leci że nawet nie wiem kiedy minął, a kłótni w międzyczasie też mieliśmy sporo, teraz troche jakby mniej.
Justyna gratulacje i szczęścia na nowej drodze życia 🙂
Muszę dzisiaj poprać reszte rzeczy dla dzidzi, i troche ogarnąć chatę no i zrobie ostatnie zakupy allegrowe, bo dzisiaj w końcu wypałata 🤪 🤪 🤪

Dzień dobry brzuchatki 🙂

a ja dzis pierwszy raz w ciązy taką cięzka noc miałam 😮 brzuszek bolał, do tego głowa i jeszcze stan podgorączkowy miałam 😮
teraz jeszcze lekko głowa mnie boli, ale mam nadzieje, że zaraz przejdzie... do tego musze iść zrobic badania (krew, mocz, hbs, grupe krwi) ale jest problem z moczem, bo w nocy ze 3 razy byłam i rano prawie nie było czym nasiusiac 😁 mam nadzieje, że "pare kapek" których udało mi się wycisnać - wystarczy 😁

Foga, ja siare widziałam u siebie az raz 😜 nacisnęłam mocno piers i jakas kapka się pokazała... i to by było na tyle 😉
a co do związku, to my jesteśmy razem prawie 7lat 🙂 ale mam wrażenie, że jesteśmy ze soba od zawsze 😁

dzień dobry brzuszki
my juz po sniadanku,nocka przespana.Teraz jedziemy odebrać przescieradełko dla maluszka.a potem na bazarek po jakies owoce.Zajrze potem,pa
A co do siary to kilka razy leciała,a teraz juz nie,chyba,że nacisne piers to pojawiają sie małe kropelki.

DZIEŃ DOBRY BRZUCHY 😎 😎 😎

Dołączam się do kawki 🙂

Justyna wszystkiego wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Zdjęcie widziałam ładniutkie, ale mogła na nim wstac i pokazać się w całej okazałości 🙂 🙂 🙂

Hmmm nawet jo-aneczka się nie odgryzła wczoraj za tą okrągłą niedługo cyferkę urodzinową 🙂 🙂 🙂

Dzień Dobry!!

Madalena - szok, że tylko miesiąc Tobie pozostał, gratuluję 🙂
A ja dziś dzień zaczęłam znowu niemiło......... to chyba jedna z tych burz u nas, co się zdarza raz na parę lat........... Mój ślubny wybył dziś rano do........... mamusi i że było bardziej oficjalnie i pokazowo.. autobusem... 😮 Ciekawe czy ma zamiar w ogóle powrócić....... oj nagada tej swojej mamie takie rzeczy że hoho i znowu ja wyjdę na wredną i niedobrą a moja rodzina na rodzinę adamsów 😮 😮 😮 Ło matko..... szkoda gadać...

Tez powoli się szykuję do miasta, bo do 30 czerwca trwa amnestia w bibliotece i książki nie oddane w terminie można oddać bez płacenia kary... a ja ich nabrałam dużo do pisania mgr i oczywiście nie oddałam w terminie ☺️ ☺️ ☺️ Więc trzeba skorzystać, bo inaczej zapłaciłabym ze 30 zł kary ☺️ ☺️ ☺️

Dzień Dobry

Ja dopiero śniadanko. Gabi odwieziona do przedszkola, zakupy zrobione. Drugie pranie już się pierze, co nieco ogarnięte ale ja już ledwo żyję 🤢 Chyba za duże tempo narzuciłam i troszkę brzuś boli.
Idę kawkę zrobię może mnie podniesie 😁 😁

• Mamusia
DZIEŃ DOBRY 🙂

Aniołek ja mam taki termometr jak pokazała Foga 🙂 Tylko z innej firmy. Mam ponieważ można go używać u dzieci w każdym wieku iu dorosłych i szybciutko się nim mierzy temperature dostawia do ucha, przyciska i już pomiar jest 🙂
Siehankowa współczuje ciężkiej nocy..Jeżeli mogę coś doradzić to jak się źle czujesz nie rób badań bo wyjdą Ci złe wyniki, jeżeli to możliwe wykuruj się i jak zdążysz to zrób badania dopiero wtedy...
Foga tylko się nie przemęczaj za bardzo wiesz ,żee kobiety w ciąży dźwigać raczej nie mogą 😮ma męzem się nie stresuj...Faceci nie są chyba tacy wyleewni,żeb na skargę do mamusi polecieć, raczej może to przejażdzka dla odreagowania , a nie skarżenia...
poxia nim się obejrzysz tydzień zleci, zobaczysz , dopiero w tamtym tygodniu na początku Siehankowa pisała o ostatnim tygodniu w pracy i już jest w domku na zwolnieniu. Teraz Tobie życzę szybkomijającego tygodnia i jak najszybszego spotkania z mężczyzną marzeń 🙂

Cześć dziewczynki, a u mnie dziś bardzo źle 😞
Całą noc się dziś męczyłam, brzusio bolał i obudziłam się ze skurczami 😞
I teraz nadal je mam - tak gdzieś 4-5 na godzinę 😞
A na dodatek moja córcia ma gorączkę od wczoraj 😞
Marta, odgryzę się po powrocie do formy 😉 - teraz to nawet mi się nie chce.
I sorki, dopiero teraz weszłam na gg

Pati, to Inez pokazywała termometr, ale wiem, że nas mylisz 😘 🙂

A co do skarżenia, to tak jak mówiłam, u nas burza z gradobiciem jest raz na kilka lat... i teraz chyba jest ten moment.. ale wtedy m jedzie do mamusi, pożali się a ona nawet potrafi mi coś powiedzieć, że źle zrobiłam.. 😮 hmmm tak teraz myślę, ze może w odwecie będzie kazała mi oddać wyprawkę, jaką kupiła dla Małej do szpitala 😮 😮 To byłby numer... bo kurcze ja już ją wyprałam i wyprasowałam...

Nic to, pożyjemy, zobaczymy... niech sobie postrzela fochy, może mu ulży....

Paninka, a jak tam u Ciebie atmosfera??

A jeszcze mam pytanie do mam doświadczonych... czy można na naszym etapie ciąży plewić w ogródku na kolanach?? Bo coś kiedyś Madalena pisała, ze nie wolno myć podłóg ale zastanawia mnie plewienie, bo chętnie bym coś porobiła z nakolannikami na tym moim ogródeczku???