Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Dziewczyny 🙂
Jablecznik pyszny, widze, ze Aasie lekko ruszylo... Jutro pieke nestepny (staruszkowi zasmakowal 🙂), tak, ze dajcie znac ktora chce rodzic a bede Wasze imiona powtarzac jak mantre w czasie pieczenia 😁 😁 😁
Pozdrawiam i zycze milego dnia 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Karolciakam podziwiam Twoją energię 🤪
A z pielgrzymkowym wsparciem może być tylko tak jak chcesz 😉

Andzelika powodzenia w pakowaniu 🙂

Za Brzusie tęskniące za porodówką trzymam kciuki 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Z małymi przerwami na obiad i tel doczytałam Was.

Łydzia gratulacje - a to Kinder Niespodzianka 🙂
Ja jak wczoraj prasowałam ostatnie pranie dla synka miałam właśnie takie myśli: a co jak córeczka się urodzi? Po ciuszkach nikt by nie poznał he he, no może ze 3 szt by się znalazły różowe, bo po bratanicy otrzymałam. No ale zdrówko dziecka najważniejsze!!!
Snapfish witaj
Karolciakam też chciałam w tym roku iść na pielgrzymkę, taka okrągła 🙂. Rok temu mieliśmy z mężem intencję - DZIDZIUŚ

my już po obiadku, Ksawier śpi, więc trzeba się brać za prasowanie 🤢 a nie chce mi się wcale... ale wiem, że jutro to juz w ogóle nie będzie mi się chciało 😜 a po prasowaniu pójdziemy z synkiem na spacerek - trzeba korzystac z pogody 🙂

• Mamusia
Snapfish napisał(a):
Hej Dziewczyny 🙂
Jablecznik pyszny, widze, ze Aasie lekko ruszylo... Jutro pieke nestepny (staruszkowi zasmakowal 🙂), tak, ze dajcie znac ktora chce rodzic a bede Wasze imiona powtarzac jak mantre w czasie pieczenia 😁 😁 😁

Snapfish to powtarzaj moje imię, wszystko bym oddała żeby już zacząć rodzić 😮 😮 😮 Może w końcu Twój jabłecznik mi pomoże 🙂

• Mamusia
ulala napisał(a):

Karolciakam też chciałam w tym roku iść na pielgrzymkę, taka okrągła 🙂. Rok temu mieliśmy z mężem intencję - DZIDZIUŚ

Ula 😉 Może za rok pójdziemy razem z wózkami??? HAHAHA 😉 Wsadzi się któregoś tatusia z dziećmi w autko jako transport towarzyszący!

I znów powtarzam mantrę Fogi! Poszłam do sklepu kupiłam ziemniaczki i jabłka na szarlotkę. Były takie tańsze mniejsze i trochę poobijane. Stwierdziłam że do ciasta będą dobre. Kupiłam kilogram dotachałam do domku. Robię obiad i nagle w koszu widzę.... 🤢 🤢 🤢 😮 😮 😮 moje jabłka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pytam: Kochanie jadłeś jabłka? Właśnie znalazłem na stole ale jakieś takie zgniłe więc wywaliłem!!!!!!! Ponadgryzał pięć z ośmiu i każde wywalił! 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 A na stole dalej leży półmisek z owocami (w tym z jabłkami do jedzenia) No to se upiekłam jabłecznika 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
aasia napisał(a):
Snapfish napisał(a):
Hej Dziewczyny 🙂

Snapfish to powtarzaj moje imię, wszystko bym oddała żeby już zacząć rodzić 😮 😮 😮 Może w końcu Twój jabłecznik mi pomoże 🙂

Możesz też moje!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo bardzo proszę!

• Mamusia
karolciakam napisał(a):
aasia napisał(a):
Snapfish napisał(a):
Hej Dziewczyny 🙂

Możesz też moje!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo bardzo proszę!

i moje!!!! ja dzisiaj kupilam staniki do szpitala i jestem w pelni przygotowana fo porodu, spakowana lacznie z kosmetykami i szczoteczka i pasta do zebow!!!! a tak nie mam sily juz na nic...zlazlam sie po rynku pozniej po sklepach i padam, brzuch i kregoslup boli a tu nic oprocz bardzo leniwego dnia mojej coreczki...nie chce kopac ani nawet sie przeciagnac...mam nadzieje ze odpoczywa przed ta trudna droga ktora nas czeka... 😉

Snapfish moje też powtarzaj 😁 bo już mam dosyć 🤢 a u nas tak duszno że się zaraz chyba rozpłynę......
Aniołek współczuję bo wiem co to znaczy....oby jutro było lepiej jak dzisiaj źle.
A ja mam nerwa na mojego małża wiecznie go nie ma 😠 jak wychodzi z rana tak wraca wieczorem już myślałam że dzisiaj choć trochę czasu spędzimy razem ale nie.......wszystko inne ważniejsze 🤢

aniolek82 napisał(a):
Paninka napisał(a):
aniolek82 a probowalas oszukac ja smoczkiem jak madalena albo siehankowa?

Próbowałam ale mała cwaniara krzywi sie i wypluwa smoka bo nic nie leci z niego 😜 😜 😜 😜 😜 😜

aniołek, próbuj dalej... Ksawier tez na początku wypluwał i w ogóle nie umiał go ssać, ale po mału i się nauczył 🙂 to na prawde ułatwia życie 😉
a jak Oliwka zasypia w czasie karmienia, to spróbuj ją budzić... ja Ksawiera smyram po nosku 😜

• Mamusia
Snapfish napisał(a):
Hej Dziewczyny 🙂

MONIQ I EVELINE POWTARZAJ NA OKRĄGŁO 🙂 MY JUŻ SIĘ DOCZEKAĆ NIE MOŻEMY 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
siehankowa napisał(a):
a to Ksawier na wczorajszym spacerku 🙂

SAM KOCYK MASZ PODŁOŻONY POD MALUSZKA??
A I OCZYWIŚCIE PRZESŁODKI 🙂 🙂 🙂 🙂 JA SIĘ JUŻ DOCZEKAĆ NIE MOGĘ AŻ MOJĄ DZIDZIĄ SIĘ POCHWALĘ 🙂 KTO WIE MOŻE NOWA KOLEŻANKA BĘDZIE MIAŁA ZBAWCZĄ MOC 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
a tak wogóle byłam na spacerze, wychodziłam po schodach i planuję sexsik 🙂 🙂 🙂planów na przyszłe dni nie mam żadnych, no poza zaniesieniem spodni do babci żeby wszyła zamki, ale to i mój m może zrobić 🙂WIĘC MALUTKA WYSKAKUJ Z MAMUSI I NIE MĘCZ SIĘ JUŻ W TYM CIASNYM BRZUCHOLKU 😉 🙂 🙂: 😆 😆

• Mamusia
No cóż tonący brzytwy się łapie 🙂 🙂 🙂 🙂
sąsiadka się pyta na kiedy termin to mówię, że16 a ona na to eee chyba przenoszę bo dziewczynki się na świat tak szybko nie pchają 🙂 i się cieszy dodała jeszcze, że oczywiście nie życzy mi przenoszenia a rozwiązania przed terminem 🙂
wy wcinacie jabłeczniki a ja się opycham kruchym ze śliwkami 🙂 teściowa upiekła 🙂nawet jej wyszedł 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂