Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Karolciakam gratuluje, bardzo się cieszę!!!

A u nas niestety nadal nic się nie dzieję, dzisiaj mam termin a tu cisza ... 😮 😮 😮
Tzn. w nocy faktycznie miałam kilka skurczy co 15 min takich mocnych ale krzyżowych. Pomyślałam żę jeśli mi nie przejdzie to pojedziemy do szpitala ale zasnęłam i obudziłam się o 4 rano i już nic się nie działo 😮 😮 😮 😮
Cieszę się że Wy macie już swoje maleństwa i ja tak bardzo też bym juz chciała urodzić. Powoli mnie łapie dół 🤨 🤨

• Mamusia
Witam wszystkie mamusie
kilka dni mnie nie ma na forum a tu takie wieści...

Wszystkim mamom, które doczekały się swoich pociech gratuluję!!!

Ja jestem oczywiście w dwupaku i nic nie zapowiada zmiany ;( Próbowałam kilku sposobów przyśpieszenia akcji (łącznie z wieszaniem zasłon i firan z drabiny), ale nie pomogło. Mam nadzieję że może tak jak Karolciakam po poniedziałkowej wizycie u gina coś ruszy. Chciałabym urodzić do środy, bo w środę mąż ma wyjazd służbowy, wyjeżdża z samego rana a wraca po północy. Nie chciałabym, żeby zaczęło się podczas jego nieobecności. Biorę się do konkretnej roboty, po południu wypad na grzyby, wieczorem cieplutka kąpiel, w nocy.... (wiadomo co 😉 ) i może przy takim zestawie przyśpieszaczy coś ruszy...

Życzę Wam wszystkim udanego weekendu a dziewczynom w dwupaku szybkich i bezbolesnych porodów

• Mamusia
Witajcie. Ja dziś ledwo chodzę- mały dał czadu w nocy- cały czas się budził. W ciągu dnia mu się dobrze spało to w nocy musiał nadrobić zaległości w jedzeniu.
A rano przyjechała znajoma i zrobiła nam sesyjkę zdjęciową- już nie mogę się doczekać efektów.
Co do kąpieli to ja Szymka też kąpię o 19 🙂

jolajola- ja stosowałam maść maltan i po 2 dniach było super. No i smaruj mlekiem i wietrz.
Kornelka, karolciakam- gratuluję

• Mamusia
dzień dobry dziewczynki;-)Gratulację dla Kornelki i Karolciakam,tyle się tu dzieje,codziennie jakieś maleństwo się wykluwa;-)
Ja dziś byłam na wizycie i KTG,ale bez zmian nic nie wykazało,we wtorek kolejna wizyta i KTG,heh.... mój lekarz teraz co pó,ł tygodnia mnie umawia,chyba chce żebym zbankrutowała;-)
Choć dziś tak mnie mocno zbadał ,chyba celowo ,żeby coś poruszyć,no zobaczymy czy będą tego jakieś efekty. W sumie ja przedostatnia na liście,więc nikt mi się już w kolejkę nie wciśnie;-)