Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
Ja już po zakupach. 🙂
Pati a po jedzeniu też się nie ruszała w ogóle? Mi tylko czasem się lekko przeciągnie, martwi mnie to troszkę. Babci mi powiedziała, że nie mam co wariować, ale jakoś mi to nie daje spokoju, nawet jak pukałam to nic. 🤨

A miałaś iśc do lekarza????????

aniolek82 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
Ja już po zakupach. 🙂
Pati a po jedzeniu też się nie ruszała w ogóle? Mi tylko czasem się lekko przeciągnie, martwi mnie to troszkę. Babci mi powiedziała, że nie mam co wariować, ale jakoś mi to nie daje spokoju, nawet jak pukałam to nic. 🤨

A miałaś iśc do lekarza????????

Byłam u położnej to mi tylko posłuchała detektorem, bo KTG nie mają. ☺️ Przez detektor ok, ale i tak nic się nie dowiedziałam. Powiedziała, że panikuję i tyle. 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Aniołek tętno czasami podwyższają leki. Przyjmujesz jakieś?Jeżeli takpoczytaj ulotki może coś się wyjaśni...Jest jeszcze jedna opcja niektóre aparaty szczególnie elektroniczne u cięzarnych łapią zarówno tętno Twoje jak i maleństwa i wtedy wynik jest sumą uderzeń Twoich i maleństwa...Ja jak jestem w szpitalu zawsze mam tętno na elektronicznym nie mniejsze niż 96, i pielęgniarki na izbie sa zawsze przerażone, ale jak im mówię,że biorę leki i jakie to wtedy wszytstko staje się jasne 🙂

raspberry86 napisał(a):

madalena20 śliczny synuś w avatarku, ten w brzuszku też na pewno będzie taki słodziak!!!

Dziękuję 🙂 Nio ja też mam taką nadzieje 🙂 Marzy mi się żeby miał więcej genów po tatusiu, kręcone ciemne włoski i piwne oczka 🙂

• Mamusia
Pati123 napisał(a):
Aniołek tętno czasami podwyższają leki. Przyjmujesz jakieś?Jeżeli takpoczytaj ulotki może coś się wyjaśni...Jest jeszcze jedna opcja niektóre aparaty szczególnie elektroniczne u cięzarnych łapią zarówno tętno Twoje jak i maleństwa i wtedy wynik jest sumą uderzeń Twoich i maleństwa...Ja jak jestem w szpitalu zawsze mam tętno na elektronicznym nie mniejsze niż 96, i pielęgniarki na izbie sa zawsze przerażone, ale jak im mówię,że biorę leki i jakie to wtedy wszytstko staje się jasne 🙂

Nie biore żadnych leków, oprócz witamin i żelaza. Ale juz mi nie skacze. Stanęło na 92 🙂 Ale takie mam zawsze więc juz sie nie martwie 🙂 dziękuje Patusia oklask 😘

Noi ja już w domku 🙂 obiado-kolacja sie gotuje 😉 a teraz lezę z nogami na podwyzszeniu, bo cos mi kostki troszke spuchły........
a ja mialam nie wydawac pieniędzy na zakup ciuszków, bo mam ich mnóstwo, ale siostra przyniosła mi nowe ze sklepu piekne koszulki, polówki, sweterek na guziczki, ogrodniczki, kamizelke sweterkową - no taki cudne, maleńkie a dorosłe 😁 że nie mogłam sie opanowac i kupilam wszystko 🤪 i 68zł poszło ☺️

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
Ja już po zakupach. 🙂

Przepraszam,ale wmiędzyczasie rozrabiałam galaretki na serniczekna zimno...
Też tak miałam i to mówię przez cały tydzień ani jedzenie, ani mizianie, ani gadanie nic dziecka nie budziło spała i już 🙂
Wiem,że to stresujące ja też przeżywałam, ale moim zdaniem nagle zrobiło się dzieciom mniej miejsca i nie mają już gdzie tak wariować muszą się oswoić z nową sytuacją, odpocząć i znów będzie dobrze 🙂 Nie martw się zobaczysz ,że będzie ok 🙂

• Mamusia
siehankowa napisał(a):
Noi ja już w domku 🙂 obiado-kolacja sie gotuje 😉 a teraz lezę z nogami na podwyzszeniu, bo cos mi kostki troszke spuchły........
a ja mialam nie wydawac pieniędzy na zakup ciuszków, bo mam ich mnóstwo, ale siostra przyniosła mi nowe ze sklepu piekne koszulki, polówki, sweterek na guziczki, ogrodniczki, kamizelke sweterkową - no taki cudne, maleńkie a dorosłe 😁 że nie mogłam sie opanowac i kupilam wszystko 🤪 i 68zł poszło ☺️

Ja też mam słabość do maleńkich ubranek 🙂 Bez przerwy coś domawiam i mówię,że to ostatni raz...Tylko,że ja to zawsze jak zamawiam to powyżej 200- 300 zł , żeby przesyłka była za darmo i bo niby chce oszczędzić, ale guzik oszczędzam 😮 😮

• Mamusia
kruszynka2011- wczoraj Cię nie przywitałam, ale już nadrabiam 🙂 Witaj na najlepszym forum na świecie 😉
magdalena- zazdroszczę Ci tych 35 dni u mnie dziś 50 padło. To się Kuba nie spieszył. No i kolejny zabobon- podobno chłopcy nie speszą się na ten świat tak jak dziewczynki 🙂
k8- no ot nie ma co oszczędzaj się kobietko
agusiakowalczyk-no to nosisz w sobie kawał "chłopa" śliczne zdjęcie
karolcia- synuś duży 🙂 a ty się oszczędzaj
agapurka- to pomyśl o mojej teściowej- od razu swoją pokochasz heheh
Pati- nie za dużo na siebie wziełaś na dziś ?

A mi jakoś tych cm nie przybywa 96 wychodzi.
Dziewczyny nie wiem czy moja mała nie zasili grona sierpniowych Liwii- mąż jakoś nie może się przekonać do tej Ali

lydziaa84 napisał(a):
agapurka- to pomyśl o mojej teściowej- od razu swoją pokochasz heheh

Hehehe najlepszy tekst na forum 🤪 🤪 🤪 🤪
Nawet jo-aneczkę z kosmosem przebił 🤪 🤪 🤪

jolajola81 napisał(a):
siehankowa jakim to programem wrzucalas? bo ja zawsze mam z tym problem zmniejszalas je wczesniej?
ale ja to tylko pare sukieneczek wrzuce bo tych ciuszkow mam cala szafke... chyba ze cos znajde fajnego. 😜

jola, tutaj masz link do stronki imageShack
ja najpierw zmniejszam zdjęcie, pozniej wrzucam na tą stronke i daje opcje "nie zmieniaj rozmiaru"

jola, ja wrzuciłam tylko te nowe co siostrra mi przyniosła, bo tak to mam juz 3 pudła ciuszków 😮 i obiecalam sobie, że nie bede kupowala nowych, bo i po co 😜 no ale wyszło inaczej 😜 😁