Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny zobaczcie jakie to słodkie 🙂
http://allegro.pl/disney-kom-4-cz-wyprawka-puchatek-56-i1589581064.html

http://allegro.pl/wyprawka-5-cz-spioszki-kaftanik-body-62-bawelna-i1590372844.html

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyneczki kochane;-)
Dawno mnie nie było,wiem że się nie odzywałam i mogłyście się martwić 🥴 🥴
ale u mnie i u Frania wszystko w porządku,kopie jak oszalały więc wiem ,że u niego wszystko dobrze 😁A ja czuję się świetnie,mam tyle energii że hoho 🙂 🙂 🙂i nie chce mi się w domku siedzieć,więc
Troszkę się wytłumaczę z nieobecności 🥴Już w święta,jak to w święta nie było czasu,a zaraz po wyjechaliśmy,bo mąż miał dłuższy urlopik,teraz też tylko na wieczór wpadliśmy do domku i jutro rano ruszamy dalej,tym razem na działkę nad rzeką poleniuchować dwa dni 🙂 🙂
mam jakieś 250 stron do przeczytania,nie wiem kiedy to nadrobię 🥴 🥴Czy poruszałyście jakiś wyjądkowo ważny temat?jakichś badań,lub coś w tym stylu,bo jak tak to proszę o streszczenie 🥴 🥴
Mam nadzieję że u was i dzidzi też wszystko w porządku,i że też macie dużo energii tak jak ja.
Pozdrawiam was kochane mamusie 🙂 🙂 🙂
jeszcze zajrzę wieczorkiem 🙂

Witajcie ale cichutko tylko 3 strony do przeczytania w sumie od rana.
Ja dopiero wróciłam, odwoziłam siostrę do domu. Skończyły się pogaduchy 😞 No i zabrałam łóżeczko. Po tym wolnym biorę się za zakupy 🙂 Pati a co ty z kosmetyków przez net kupowałaś?
Jeśli chodzi o wózek: świetnie się go prowadzi, nawet mój mąż jest zadowolony z zakupu 🙂
Agnie-szka tak to Jedo Fyn 4ds Freeline
Lydziaa nie wiem jakiej marki jest fotelik jeszcze nie sprawdzałam ale na pewno nie z maxi cosi
Mapa zestaw kosztował 750zł

A teraz lecę coś zjeść bo głodna jestem strasznie

• Mamusia
Dziewczyny a to najnowsza focia mojego brzusia,z 23tc,robione dzisiaj 🙂
Magdalena możesz dołączyć do naszej stronki? 🙂
[URL=http://img833.imageshack.us/i/zdjcie04171.jpg/][IMG]http://img833.imageshack.us/img833/7717/zdjcie04171.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Oj malstep 🙂 Następnym razem prosze nas informować o planach hihi 🙂 🙂 🙂
My sie tu martwimy o Ciebie 🙂 Dobrze, że u Ciebie i Franka wszystko dobrze, a brzuszek fajnuitki już 🙂
Co do badań na tapecie ostatnio test obciążenia glukozą i plany spotkania w przyszłym roku na weekend majowy nad morzem 🙂

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Oj malstep 🙂 Następnym razem prosze nas informować o planach hihi 🙂 🙂 🙂
My sie tu martwimy o Ciebie 🙂 Dobrze, że u Ciebie i Franka wszystko dobrze, a brzuszek fajnuitki już 🙂
Co do badań na tapecie ostatnio test obciążenia glukozą i plany spotkania w przyszłym roku na weekend majowy nad morzem 🙂

wiem 🥴 🥴 przepraszam,dziękuję że się martwiłyście,aż miło się na serduszku się robi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂już więcej się to nie powtórzy,jutro rano na 2 dni wyjeżdżam,może dłużej jeśli pogoda będzie,więc od razu informuję 🙂hihi
o dobrze że napisałaś mi o tej glukozie,bo idę 5maja do gina,to poproszę o skierowanie 🙂
a spotknie super pomysł kurcze 🙂

Ooo jest i nasza zguba 🙂 My to chyba telepatycznie Cię ściągnęliśmy. To dobrze, że wszystko u Was ok. Ale nie rób tak więcej bo my tu osiwiejemy ze zmartwienia. Miłego odpoczynku Ci życzę.

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Ooo jest i nasza zguba 🙂 My to chyba telepatycznie Cię ściągnęliśmy. To dobrze, że wszystko u Was ok. Ale nie rób tak więcej bo my tu osiwiejemy ze zmartwienia. Miłego odpoczynku Ci życzę.

hihi no chyba właśnie mnie sciągnęłyście myślami,bo poczytałam że wczoraj martwiłyście się o mnie 🙂kochane jesteście 🙂 🙂
Madziu jaki Ty masz ładny brzuszek w awatarze 🙂dużyyyyy 🤪 🤪

Jestem........ prawie cały dzień przeleżałam w wyrku i Marta jak zwykle miałaś rację... to złe samopoczucie było od wczorajszej kiełbaski z aromatem........ podpałki do grilla, po prostu za bardzo przeszła zapachem tej podpałki i mi zaszkodziła, Dodatkowo zmierzyłam ciśnienie i miałam niziutki 101/60. Machnęłam ok. 17 stej kawkę z mlekiem i przestał łebek w końcu boleć 🙂

Lydziaa. Ja mam w zakładkach link do pościeli z wypełnieniem, który kiedyś chyba Daniela podawała. Zapisałam sobie, bo będę to zamawiać, łącznie z baldachimem na innej aukcji tego sprzedawcy. Oto link:
http://allegro.pl/posciel10-el-120x90-producent-czarkaz-i1555013822.html

Idę troszkę wymoczyć się w wannie i pogolić co nieco, bo chyba troszkę zarosłam ☺️
Później jeszcze zajrzę 🙂

Malstep, super, że u Was dobrze. Kurcze, tak patrzę na twój brzuszek i porównaniu z moim Twój jest super, fajnie duży, mój jest jakoś niżej położony i mniejszy, a w sumie na podobnym etapie ciąży jesteśmy... Tylko jak to mówią, każda z nas ma inny kształt brzuszka i podobno inaczej on wygląda na chłopca a inaczej na dziewczynkę 🙂

• Mamusia
Foga pewnie że każda z nas ma inną budowę,to i brzuszki mamy różne.Ja w sumie już troszkę przytyłam, 7,5kg mam na plusie,to może dlatego okrągleje cały brzuchol 😁
Magdalena ale ty szybko działasz 😮 😮,już na stronce i fotka buzi i nowa fotka brzusia 🙂dziękuję 🙂

• Mamusia
Witajcie Brzusie
My już po weekendzie majowym bo ja jutro do pracy, nie dałam rady Was doczytać ale zrobię to jutro obiecuję.
A dziś już lecę spaćku bo zmęczona po tych podróżach jestem, a dziś jeszcze mnie brzuszek cały dzień bolał 🤨 najwidoczniej co za dużo to nie zdrowo.

Pati, nie wiem czy Agnieszka podawała Tobie link do tej stronki:
http://www.ekino.tv/
Ja tu często oglądam filmy on line, bez ściągania. Fakt, że po jakimś czasie trzeba poczekać kilkanaście minut, bo jest pauza, ale nie trzeba filmów ściągać, tylko oglądasz je prosto ze stronki 🙂
Buziaki dla Cibie i Malutkiej 😘

Malstep z najnowszych informacji jeszcze to nasza Pati znów lezy w szpitalu bidulka i karolciakam też 😞
Trzymamy za nie kciuki.

Pati pewnie nas odczytasz trzymaj się, myślę o Tobie.

Karolcia jak będziesz mogła też daj znać.

• Mamusia
marta-lion napisał(a):
Malstep z najnowszych informacji jeszcze to nasza Pati znów lezy w szpitalu bidulka i karolciakam też 😞
Trzymamy za nie kciuki.

Pati pewnie nas odczytasz trzymaj się, myślę o Tobie.

Karolcia jak będziesz mogła też daj znać.

cholerka,a dlaczego dziewczyny znowu w szpitalu?

Foga ja się właśnie przymierzam do kupna pościeli 10elementowej, bez baldachimu u tego sprzedawcy 🙂 i dodatkowo domówię chyba jeszcze jedno prześcieradło.
Mam do was pytanie kupujecie karuzelki do łóżeczka i leżaczki?? Jeśli tak to jakiej firmy polecacie?

No właśnie napisałam do nich maila, bo.. sprzedaż została zakończona 😞 Zapytałam, czy te rzeczy, które chcę będą jeszcze dostępne...

Mapa karolciakam źle się czuła, gorączkę miała i chyba jakąś bakterię w moczu z tego co pamiętam.Pati zauważyła u siebie strzępki krwi też jakiś stan zapalny ma.

Foga napisał(a):
No właśnie napisałam do nich maila, bo.. sprzedaż została zakończona 😞 Zapytałam, czy te rzeczy, które chcę będą jeszcze dostępne...

A Ty chcesz tą 19elementów?? to link tu http://allegro.pl/posciel19-ele-120x90-czarkaz-i1592663854.html

OOOOOO tego kompletu nie widziałam, ale dokładnie te rzeczy chciałam kompletowac u tego sprzedawcy .... A tak dzięki Tobie zamówię cały ten komplet 🙂 Super go dojrzałaś... Myślę, że się opłaca. Tym bardziej, że dodatkowo jest tam komplet do wózka 🙂