Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Foga napisał(a):
Nie mam numeru, ale może parę złapię do słoika i wyśle im kurierem.......Zapewne M Paninki bybłby uradowany 🙂
Byłby ci dozgonnie wdzięczny 🤪 🤪 🤪
Paninka chyba mniej 🤪 🤪 🤪

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No i co..........zostaję sama na placu boju...........z chrabąszczami.... No cóż, to ide szukać jakiegoś słoika 🙂))) Dobranoc Mamusie i brzusie 🙂)

Foga napisał(a):
No i co..........zostaję sama na placu boju...........z chrabąszczami.... No cóż, to ide szukać jakiegoś słoika 🙂))) Dobranoc Mamusie i brzusie 🙂)
Ja jeszcze jestem. Ale nie maczam w tym palców, bo jak mnie Paninka pajakami postraszy 😁 😁 😁 O nie 🙂

widze,że wszystkie mamusie juz spia,a mi jak na złośc nie chce się spac. Zdrzemnęłam sie na chwilke popołudniu bo dzis w nocy sie nie wyspałam.
Któras z dziewczyn pytała,o badania na przeciwciała.Ja mam skierowanie,bede robiła za jakies 1.5 tygodnia przed sama wizyta.

• Mamusia
Jak tu spokojnie i cichutko. Ja dzisiaj nie mogę spać chyba za dużo wrażeń miałam. Ale za chwile mój m wraca ze służby to chociaż raz go przywitam a nie zawsze na śpiocha mnie wita 🙂 Dobranoc brzuszki!

• Mamusia
hej dziewczynki. Mam pytanie w ktorym tyg najlepiej zrobic glukoze 50. Dostalam skierowanie a wizyte mam 18 maja i nie wiem kiedy isc. Ja dzis rano wstalam bo moj maz jechal na dyzur z rana uzdrawiac ludzi a ja znow bede sie snula i tesknila. Ehhhh zeby tego bylo malo weszlam na wage i + 9. A jak bylam u lekarki i mialam + 7 to powiedzial ze do nastepnej wizyty nie moge przytyc wiecej niz 1,2kg. A do wizyty jeszcze tyle czasu. Masakra jakas.....

• Mamusia
Dziewczyny jesteście niesamowite. Forum nie do nadrobienia. Muszę chyba iść na l4 wtedy będę miała czas tu częściej zaglądać 😉.

Co do dzisiejszych planów- ja mam umówioną wizytę. Dziś może na 100 % potwierdzi się dziewczynka.

Evelina nie przejmuj się wagą. Wszystko jest do zgubienia po porodzie. Ja jak zaczynałam starania o dzidzię ważyłam 52 kg. Hormony które musiałam brać jakiś czas + wakacje all inclusive sprawiły, że na początku ciąży ważyłam 58. Dziś rano stanęłam na wadze i pojawiło się 67. Też mam +9 i dodatkowe +6 sprzed ciąży. Gorzej by było, gdybyś nie przybierała na wadze. A tak masz pewność że nie głodzisz siebie i maleństwa i że wszystko jest ok.

• Mamusia
Mąż upiera się przy Majce lub Lenie, ja jestem za Alicją. Majki i Leny są coraz bardziej popularne a Alicja (malutka Alutka) mniej. Pracuję w szkole i na 300 dzieciaków jest tylko jedna i wszyscy mówią do niej Alicja a nie Alka czy Ala. Niech się tylko dziś ujawni tak na 100 % to będziemy myśleć intensywniej.

Witajcie Brzusie 🙂

Madalena my na dzisiaj nie mamy żadnych planów 😞 Budowa zdominowała nasze życie.... Mąż już pojechał działać, My z Gabi leżymy i oglądamy W pustyni i w puszczy. Później wezmę się za obiad i pojadę do męża.

existence napisał(a):
Mąż upiera się przy Majce lub Lenie, ja jestem za Alicją. Majki i Leny są coraz bardziej popularne a Alicja (malutka Alutka) mniej. Pracuję w szkole i na 300 dzieciaków jest tylko jedna i wszyscy mówią do niej Alicja a nie Alka czy Ala. Niech się tylko dziś ujawni tak na 100 % to będziemy myśleć intensywniej.
Hehe widzisz ja pracuje w szkole gdzie Alicji od groma, a żadnej Majeczki 🙂 🙂 🙂 Moja będzie pierwsza 🙂