Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Foga napisał(a):
Już odszukam link w kupionych na all... ale ty Martuś to chyba się w nie owiniesz ze trzy razy 🤪
Hehehe, daj chociaż pooglądać 🙂

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No widzisz......... czasami mam rację 🙂))
A jeżeli chodzi o rozmiary, to w sumie te spodnie jeszcze się rozciągają.....
Paninka, ja nie chcę ich odsprzedać tylko podarować koleżance 🙂)) Hmm a z tymi krokiecikami to masz rację... może być super 🙂 dzięki za pomysł.... chyba jutro zrobię krokieciki i ugotuje pycha barszcz.....

A ja dzisiaj to co wczoraj czyli pomidorowa.
Ja to nie wiem w co się ubierać, legginsy które mam już sie przyciasne robią bo są takie a'la jeansy a na te legginsy zwykle to chłodno się zrobiło A na normalne dżinsy ciążowe za szczupła jestem i już przez Allegro nie kupię bo się raz sparzyłam.

Foga napisał(a):
A Marta jutro równe 3 miesiące 🙂))
Nio ale obstawiam 2,5m-c hehe 🙂 🙂 🙂
Jakoś moje panny śpieszą się na świat 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
No w końcu was nadrobiłam. 🙂 Drukujecie jak szalone. 😉
Jesli chodzi o ta magdę08 to mam podobne zdanie jak dziewczyny. Niech troszkę z nami pobędzie, bo tak jak Foga uważam za dziwne że własnie dzisiaj az tak bardzo się uaktywniła na forum. Jak bysmy wywołały wilka z lasu 😉
Powodzonka na wizycie dziewczynki, bo kurcze juz nie pamietam która dzisiaj idzie obejżeć swoje maleństwo ☺️
Ja na obiadek ma wczorajszy krupnik. 🙂 Tym razem bez pieprzu 😜 😜 😜 😜 😜

Aneczka, ja bym wzięła L, bo podobnie jak rajstopy... większy rozmiar jest szerszy w talii i nie uciska brzuszka...... Ja zawsze kupowałam rajstopy 4, bo długie, ale teraz biorę 5, bo są długi i dodatkowo szerokie i z klinami są, więc nie cisną brzucha..

Ok kochane ja jem obiadek i szykuję się do roboty. Do później. Tylko nie piszcie zbyt dużo heheh 🙂 Bo potem żałuję, że nie byłam z Wami na bieżąco 🙂 Buziole.Pa

• Mamusia
Dziekuje Martusia, nastrój może być. Było by super, ale Krzysiu ma zapalenie oskrzeli i na dzisiejsza szkołę rodzenia idę niestety sama. 😞 I tak włąsnie myslę czy nie wziąść mamy ze sobą, bo ja to delikatnie mówiąc zakręcona jestem i pewnie nie zapamiętam wszystkiego co położna bedzie mówić. dzisiaj o porodzie. nawet musiałam sie pytac Krzysia kiedy następne spotkanie. 🙃 🙃 🙃 Dobrze, że on ma głowę na karku 😉 (zazwyczaj) 😜 😜 😜

Paninka, ale jak spotkamy sie za rok gdzieś nad morzem to postawisz dużego browara i będziemy kwita 🙂 Wyślij mi na sierpnióweczkach adres i tyle 🙂 Może na później Ci się przydadzą 🙂)))

Wiedziałam, ze temat obiadowy poprawi mi nastrój.... jak tak sobie wyobraziłam te wszystkie nasze obiadki na jednym stole... to dostałam ślinotoku 🙂 🤪

Diviana... teraz jedzonko na tapecie.... podejrzewam że ja za parę minut zaślinię laptopa tak, że nie będę mogła z niego korzystać i w końcu pójdę coś upichcić 🙂

Foga kupiłam rozmiar L.Tym bardziej,że brzuszek teraz bedzie rósł 🙂
Bo ja ogólnie to chyba mam budowe podobna do naszej marty,bo przed ciążą ważyłam 52 kg,tylko jestem dośc niska,bo mam 156 cm 🥴

Diviana napisał(a):
A ja w pracy, zrobiłam dziś zdjęcie brzusia to może wieczorkiem wrzucę 🙂 ale piszecie nie sposób Was nadrobić
Witaj pracusiu 🙂 🙂 🙂 🙂