Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

A co do prac dyplomowych, to ja właśnie muszę ułożyć nową ankietę do soboty, bo poprzednia pani promotor do gustu nie przypadła 😮 Już nie mam po prostu pomysłów......

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ja bardzo szanuję Twoje decyzje Madalena i jestem jak najbardziej za tym, co robisz.... ludzie przypadkowi są dla mnie podejrzani... a jak to kiedyś ktoś powiedział : Ufać znaczy kontrolować 🙂

Agnie-szka to faktycznie paskudne te przedszkolanki. I przy takiej pogodzie puścić dzieci do piasku. Cholera co im do głowy przyszło. Chyba chcą, żeby się pochorowały to one będą miały spokój i mniej pracy. I weź tu poślij dziecko do żłobka czy przedszkola. 😞 Jak sama nie dopilnujesz to potem tak się to kończy. Przykro mi i szkoda mi twojej córci 😞 Teraz będzie się bidulka męczyć. Życzę zdrówka.

Agnie-szka napisał(a):
pożale się Wam, wczoraj Natalkę ubrałam grubo do przedszkola bo 2 stopnie były, przyszła z katarem a w nocy zaczęła kaszleć i się okazalo, że Pani wolne miała- co jak najbardziej popieram bo tym Panią oddech od dzieciaków też się należy- ale dzieciaki inne Panie wypuściły na podwórko do piasku, Moja miała mokre rajstopy, pupę i lodowate ręce- kurcze jakby bajki nie mogły puścić 😠 mniejsze zło

Ja mam wrażenie że niektórym Paniom to rozumu brakuje u nas akurat jakoś nie zdarzają się takie sytuacje ale w grupie mojej koleżanki owszem. Np pojechały dzieci na wycieczkę od 8 a wróciły przed 16 i wyobraź sobie na cały dzień zabrali im butelkę wody do picia i jakieś dwie bułki 😮 😮 dzieci wróciły wygłodniałe jak wilki. Masakra jakaś

• Mamusia
madalena20 napisał(a):
Agnie-szka to faktycznie paskudne te przedszkolanki. I przy takiej pogodzie puścić dzieci do piasku. Cholera co im do głowy przyszło. Chyba chcą, żeby się pochorowały to one będą miały spokój i mniej pracy. I weź tu poślij dziecko do żłobka czy przedszkola. 😞 Jak sama nie dopilnujesz to potem tak się to kończy. Przykro mi i szkoda mi twojej córci 😞 Teraz będzie się bidulka męczyć. Życzę zdrówka.

dzięki 🙂 dałam sinupret, wapno i może zwalczy 🙂

magda08 jeśli wcześniej napisałam, że Cię zapraszam to zapraszam.Tylko pamiętaj o zasadach jakie tu panują nie ma Cię na forum brzuszek.net to dla nas nie istniejesz i koniec

• Mamusia
Daniela napisał(a):
Agnie-szka napisał(a):
pożale się Wam, wczoraj Natalkę ubrałam grubo do przedszkola bo 2 stopnie były, przyszła z katarem a w nocy zaczęła kaszleć i się okazalo, że Pani wolne miała- co jak najbardziej popieram bo tym Panią oddech od dzieciaków też się należy- ale dzieciaki inne Panie wypuściły na podwórko do piasku, Moja miała mokre rajstopy, pupę i lodowate ręce- kurcze jakby bajki nie mogły puścić 😠 mniejsze zło

Ja mam wrażenie że niektórym Paniom to rozumu brakuje u nas akurat jakoś nie zdarzają się takie sytuacje ale w grupie mojej koleżanki owszem. Np pojechały dzieci na wycieczkę od 8 a wróciły przed 16 i wyobraź sobie na cały dzień zabrali im butelkę wody do picia i jakieś dwie bułki 😮 😮 dzieci wróciły wygłodniałe jak wilki. Masakra jakaś

kurcze czlowiek w domu dmucha a potem da do przedszkola- super sprawa bo sie rozwija- ale opieka kiepska a czlowiek do pracy musi iść, ja zaraz po macierzyńskim muszę wracać do pracy bo i tak mnie rok nie będzie włączając moje L4- masakra, a druga masakra jak ja zostawię 5 miesięczne dzieciatko i komu 😞 ale to się póżniej bedę martwić, teraz muszę je wyleżeć 😁 a pod koniec sierpnia sie cieszyć 🙂

Agnieszka - masz rację..
A co powiecie na to, ze mój 4 letni chrześniak w przedszkolu roztrzaskał sobie nos i głowę, a jego mama dowiedziała się o tym dopiero jak przyszła go po 15stej odebrać 😮
Mały bawił sie autkiem- jeździkiem i nie wyhamował i wpadł na schodek prosto twarzą o beton... był cały zakrwawiony, koszulka poplamiona i tak przez cały dzień.... żadna mądrych pań nie zadzwoniła do rodziców, by przyszli po syna lub chociaż koszulkę na zmianę przywieźli.... a jak bratowa spytała jakim cudem to się stało to pani powiedziała, że bawił sie niedozwoloną zabawką 🤢 😮 Tylko co ona wtedy robiła, ze nie widziała, że on sie tym bawi.... a skoro zabawka zabroniona, to czemu na wierzchu stała??? Szkoda gadać.........

Agnie-szka napisał(a):
Daniela napisał(a):
Agnie-szka napisał(a):

kurcze czlowiek w domu dmucha a potem da do przedszkola- super sprawa bo sie rozwija- ale opieka kiepska a czlowiek do pracy musi iść, ja zaraz po macierzyńskim muszę wracać do pracy bo i tak mnie rok nie będzie włączając moje L4- masakra, a druga masakra jak ja zostawię 5 miesięczne dzieciatko i komu 😞 ale to się póżniej bedę martwić, teraz muszę je wyleżeć 😁 a pod koniec sierpnia sie cieszyć 🙂

Hm ja też jestem w nie najlepszej sytuacji. Mam swoją działalność a wiadomo jak się dzidzia urodzi to tez nie będę mogła sobie pozwolić na leżenie tyłkiem do góry bo kasa z nieba nie spadnie.Dzidzi nie mam z kim zostawić i będę musiała do pracy zabierać a starsza córa idzie już do tzw "zerówki" 🙂

cześć dziewczynki
U mnie pogoda jak w marcu,zimno i jeszcze sie chmurzy.A ja dzis wybieram sie na zakupy z siostra,bo wczoraj miała imieninki.
I jeszcze się wkurzam bo czekam za przesyłką,która juz dawno powinna być:angry
Co do logowania na nasza strone,mam takie sam zdanie jak Foga.

Agnie-szka napisał(a):
Marta dzięki za chęći pomocy przy mojej pracy 🙂 a tak na marginesie to jak to ogarniasz, dwoje Dzieciaczków+ plus jedno w brzuszku, dom, mąż i masz jeszcze czas na forum?
Hehe Agnie-szka jakos się staram. Podobnie jak Magda nie jestem idealna mamą, czy żoną. Ale powiem ci że jak miała urodzić się Majka myślałam ze to niemożliwe tak poukładać. Maja urodziła się w sierpniu a 10 dni później Emilka zaczynała pierwszą klasę. I musiałam ja wozić do szkoły, bo była za mała na szkolny autobus. Jakoś to poskładaliśmy. Teraz też nie jest lekko, bo ciąża zagrożona (no teraz odpukać jest już lepiej). Mąż oczywiście bardzo pomaga. Na rodziców i teściów nie mogę liczyć. Rodzice pracują do 16, a teściowe mieszkają 2000km od nas 😞. Teraz np Majeczka śpi, Emilka w szkole. Więc mam czas na obiad i podpisywanie do was. Jak mąż wraca stara się zając dzieci bym mogła odpocząć. Czasem oczywiście sadzam Majkę przed bajkami, bym mogła z Emilką zrobić lekcje. Wiem, z telewizja mało pedagogiczna jest (hehe i ja nauczyciel), ale Emilką też trzeba się zająć. Teraz niunia w brzuszku i też trzeba o nią dbać. Hehe ale wiesz czasem nachodzi mnie myśl, ze im więcej dzieci tym człowiek jakoś bardziej zorganizowany jest 🤪 🤪 🤪

Magda08, z całym szacunkiem, ale nie podoba mi sie to, że nagle stałaś się taka aktywna, może jesteś koleżanką Crazzyyy, ale ja ciebie nie znam a teraz nagle będziesz oglądać nasze fotki??? Dlaczego nie byłaś z nami na bieżąco, tylko uaktywniłaś się dzis??? Właśnie takie osoby sa dla mnie podejrzane....

Jeżeli uraziłam to przepraszam, ale po prostu głośno mówię swoje zdanie na ten temat... Już kilka takich pseudo sierpnióweczek tu było....

Dobra, nie będę tu nikogo przekonywać. Dzięki magdalena 20 za zaufanie. Napisz mi swojego maila to od czasu do czasu coś napisze do ciebie.

Ja wyraźnie napisałam dziewczyny, które napisały jednorazowo cześć a potem zima i nie użytkują na forum brzuszek.net to dla nas nie istnieją i takich tu nie chcemy koniec kropka.